SEGER!!!

VI VAAAAANN MUSIKSLAGET!!! =) Igår runt 12-slaget annonserades vinnaren på Björket, och det var VI, Lag Cramo under ledning av ingen mindre än Christine Zakrisson!

Fy fan vad kul det var igår, helt otroligt underbar dag och kväll! Vi hade alla så roligt.. Dagen började med att jag fick talförbud av Christine. Skulle vara tyst i några timmar sen sakta börja värma upp rösten. Detta för att mina stämband var rättså överansträngda. Emilie N kom och hämtade upp mej kl 13.30, sen begav hon, jag, Emily och Petra oss in till stan till Björket där vi mötte upp resten av vår älskade kör! Gick på baksidan och kom till backstage där vi skulle hålla till under kvällen. Genrep på scen med bandet för första gången, fick köra våra 2 låtr 2 gånger var så vi fick inte så mycket reptid hehe.. Men vilken skillnad det var att ha en orkester som backade upp en, istället för inspelat på skiva! Sånt jävla drag! =)

Efter det stod vi och kikade på de andra körernas genrep, medans vi alla 6 körerna väntade på att få mat som de skulle bjuda på på Björket. Vi käkade, och vid 16.45 var vi klara och begav oss till Katarinas dagis där vi skulle fördriva tiden i 4 timmar innan det var dax att va tillbaks på Björket. Vi hade skitkul på dagiset.. "Fantan" kom fram både här och där hehe.. Och med Fanta menar jag Fanta med sprit i givetvis hehe! Öl, cider, vin och smaksatt vodka plockades fram från alla håll och kanter, och vi slog oss ner i myshörnan några stycken och lekte Jag har aldrig haha.. =) Snackade och pratade en massa, sen blev det dax för att göra sej iordning! Det fanns flera speglar uppsatta bredvid varandra så där stor vi alla flickor och piffade till oss. Plattänger låg det lite överallt och vi hjälpte varandra locka och fixa håret på varandra! Så mysigt så.. =) Sen blev det dax för att sjunga lite, och öva på våra stämmor! Christine kom vid 20, en timme innan vi skulle befinna oss på Björket. Lite mer övning blev det, sen var det dax att begé sej till Björket!

Kom dit 21.00 och det var fullsmockat backstage! Fullt med en massa uppimpade körmedlemmar och körledare. Vi hittade oss ett hörn som vi la beslag på till att byta om, sminka till oss osv.. Klockan blev 21.30 och showen kunde börja! =) Vi hade plats nr 5 i turordning av 6 körer. Det blev vår tur.. Vi gick och ställde oss bakom scenen, redo att kliva på och rocka loss! Vi blev uppropade på scen och vi entrade scenen.. När alla stod på plats körde vi vår hejjarramsa, sen var det dax!

"Ly-ssnaaa..... Till ditt hjärtaaa" Jävlar vad vi rockade!!! Känslan jag hade i hela kroppen är helt obeskrivlig! Adrenalinet pumpade som aldrig förr, och jag fylldes av en helt otrolig glädje! Leéndet på mina läppar sträckte sej enda upp till öronen och koreografin utövades till max! Det var som att jag blev ett med scenen, publiken, musiken och dansen! Jag kände riktigt själv hur jag utstrålade energi, glädje och engagemang! Och så var det nog för alla i kören tror jag.. =)

När vi hade sjungit färdigt sprang vi ut backstage och skrek och hejjade! Vi övade lite medans vi väntade på att få gå upp på scen och framföra vår andra låt. Lite alkohol, skratt och mingel blev det också. Tiden gick och det blev dax för oss att sjunga vår andra låt, Lean on me! Vi entrade än en gång scenen och sjöng ut till publiken.. Detta var nog våran allas favorit, och det märktes nog bland publiken.. Mycket känsla även här! Ut till backstage igen efter vi var klara. En massa hurrande igen från oss!

Sen var det dax.. Alla 6 körer blev uppkallade på scen.. Först presenterades 3:e pristagarna, 3 körer hamnade på delad 3:e plats. Glenn Wish var en av körerna hehehe ;P SEN..!
"För första gången i historien så har vi två 1:a platstagare, som har fått exakt lika många röster på pricken.. Och dessa två ääär..... XL kören OCH.......... Lag CRAMOOO!!!" Jaaaaa!!! =) Jävlar vad vi hoppade och skrek, vi var helt vilda allihopa! Vilken känsla..
VI VAAANN HELA JÄVLA MUSIKSLAGET =) =) =)

Vi stod kvar på scen och skrek halsarna av oss, kramades och tjoade länge, sen sjöng vi När en flicka talar Skånska tillsammans med Danne Stråhed! Sen blev det mingel.. Gick och pratade med våra familjer, nära och kära som var där och hejjade på oss. Fotografering sen efterfest i lilla baren! =) Vi shakade loss på lilla discot och hade så roligt!

Detta har varit en helt underbar upplevelse! Jag har haft så jävla roligt, varenda minut, och speciellt igårkväll när vi stod på scen och kickade ass! =)Tack till alla helt underbara människor som deltagit i kören.. Detta måste vi definitivt göra igen! =)

       
     

C.R.A.M.O   C.R.AMO   CRAMO!!! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0