Telefonförsäljning

Vaknade vid 07 imorse.. Pigg och vaken! Så skönt är det att vakna brevid Ola, att ha honom nära.. =) Vi gick upp, och de gjorde sej iordning. Ola släppte av mej i Bjärnum sen körde han vidare in mot skolan. Jag duschade och gjorde mej iordning, sen körde jag, mamma och hennes granne in till mitt jobb. Jag var ledig idag, men skulle förlänga lite abonnemang till nära och kära! =) Förlängde Maggans, Anders och Camillas abonnemang. Sen täcknade jag nytt till mamma och Ola =) Så nöjda och glada alla blev, så kul..

Vi åkte hem efter ett par timmar igen, sen kom Ola och hälsade på mej! =) Mamma klippte honom, sen blev det kaffe och lite mys.. =) Jag Ola körde in till stan och fixade ett nytt abonnemang och telefon till honom. Sen körde vi inom Netto, sen bar det av hemåt igen. Jag satt hemma en stund sen tog jag 3 Telenor-påsar och körde hem till min fina Emily.. =) Anders och Camilla kom efter en stund, sen har vi suttit här och haft en iphone4-genomgång haha! =)

Nu sitter vi och äter mat från Laguna. Kycklingsallad blev det för mej, med vitlökssmak.. Sen får vi se vad jag gör senare ikväll.. =)

Nya fina skor och Mys

Åhh jag hittade 3 skitsnygga par skor, är så nöjd med mina inköp! =) Ett par svarta typ sneakers, Och två par låga svarta skor med söta detaljer fram vid tårna och med en liten pyttklack, precis som jag ville ha, så de är lågskor men låter sådär mysigt när man går.. Klick klack klick klack =) Lägger upp bilder snart. Nu är jag hos Ola.. =) Skönt! Barnen har precis lagt sej, och vi lägger oss nog på soffan och gosar lite nu tror jag, underbart! =) Men först måste jag bara visa honom mina nya fina skor! =)

Stadsbesök

Gick upp vid 09 imorse. Duschade och gjorde mej iordning, sen kom Madde och hämtade upp mej. Fick skjuts in till stan, skulle in och lämna mina tider på jobbet. Gick efter det och strosade lite.. Köpte ett halsband och armband på Glitter, sen vidare till Malmströms där jag beställde mitt Channel-puder. Sen vidare till Nisses där jag provade lite parfym, det blir nog att köra med Christina Aguilera ett tag istället för min Fantasy.. Får se, har inte riktigt bestämt mej än. H&M blev det efter det, köpte en jättefin grå lång cardigan.. Så mys!

Sen gick jag till pastavagnen och köpte en pasta med köttfärs till mej, och en ädelost och skinka till Ola.. =) Sen gick jag till hans och Johannas skola för att möta upp honom där.. Satt på en sten och väntade, och först såg jag Johanna, som blev överlycklig för att se mej.. Sen när hon förstod att jag inte var där för hennes skull blev hon så besviken haha.. älskade vän! =) Sen såg jag Ola komma gåendes.. Mmm vilken underbar syn! Han fångade upp mej i sin famn och kramade om mej så mysigt! =) Känns så skönt..

Vi gick till hans bil och körde hem till mej. Snaskade i oss maten, sen fick jag läsa hans INSU. Lite snack och mys, sen åkte jag med honom till Vittsjö, hem till Johanna och Patrik och snart ska vi begé oss till Skopunkten! =)

Sen efter det ska jag hem till Gulle och mysa =)


Frukost

Körde hem ifrån Ola vid 8 imorse.. Gick och la mej och vilade en stund, men hann inte ligga länge förrens jag fick ett sms av Madde. Hon skulle komma med frukost bullar om jag bjöd på kaffe, vilket jag tyckte lät himla mysigt =) Så hon kom hit och nu har vi suttit här vid köksbordet i närmre en och en halv timme =) Massa skratt och prat.. "Vad ska bort? Bonustaket! Här ska det bort, fort som fan!" Haha mitt och Maddes interna lilla påhitt! Tänker på henne nu varje gång jag ser den reklamen =) Nu blir det en cigarett på detta..

Pill i håret

Mamma har pillat mej i håret i nästan en timme nu, var så nära på att somna så jag fick sätta mej här en stund istället hehe.. Det är ju bland det bästa jag vet, att bli pillad i håret! =)

Inget bra på TV nu, och jag börjar nästan bli lite smått rastlös. Eller jag orkar inte sitta här innanför dessa 4 väggarna mer idag, eller just nu iaf. Vill nog göra nåt.. Kanske ska ta och fota mina senaste inköp och lägga upp här..?! =)


Sol sol sol

Gick upp tidigt idag, redan vid 08.15.. Jag hade bett Ola ringa och väcka mej så det gjorde han =) Det var skönt att höra hans röst det första man gjorde på morgonen.. =) Ringde ett par samtal, sen blev det morgonkaffe. Sminkade och gjorde mej iordning, sen ringde Patrik och frågade om jag ville med in till stan och kolla på en ny TV, så det gjorde jag..

Var hemma igen strax efter 12. Ola kom inom en sväng och drack kaffe.. Mmm, känns bra! =) Han stannade inte så länge, han var tvungen att åka hem och plugga. Så efter det har jag mest bara kollat på TV. Jag har kycklingvingar i ugnen nu mmm! Ska nog gå och sätta mej på balkongen en stund nu och njuta av solen som tittar fram nu.. =)


Badhuset

Kom hem för en timme sen ungefär.. Har varit på badhuset och lekt, busat och myst med Ola and le kids =) Underbart! Känns så bra.. =)

Nu sitter jag och skriver inbjudan till min 25års Fest på facebook.. =) Hoppas många kan komma, kommer ju bjuda rätt många längre uppifrån landet. Samtidigt sitter jag och kollar lite på Gina Tricot för att se om man hittar något snyggt..
Ikväll har jag inget speciellt planerat. Om inget annat blir det nog lite True Blood tror jag hehe..


Oförståligt..

Snacka om Fredagsmys.. =) Satt hemma hos mamma och kolla på True Blood, som vanligt hehe :P Sen hade jag ett rättså mysigt telefonsamtal.. Men kvällen slutade väldigt så mycket mer amazing! =) Det var så längesen, kändes helt overkligt, men där framför mej stod du... Och det var så overkligt, men underbart! =) Mmm.. Den känslan!

Bästa lördagsmorgonen på länge.. =)

Hem och duscha och packa ihop lite grejor som skulle med hem till Johanna. Kläder, locktång bla. Skulle ju på kalas för Patrik och Lias.. Lias som fyllt 1 år och Patrik som igår fyllde 30 år =) Ett stort GRATTIS igen till er!
Jag fixade Johannas hår, sen mitt egna. Vi klädde oss sen begav vi oss till Emmaljunga.. God mat fick vi, och det blev ett par glas vin. Vill tacka mina underbara vänner Johanna och Patrik för att ni finns.. Vad vore jag utan er?! Och att ni ser mej som en i familjen värmer mer än ni någonsin kommer veta! Jag älskar er <3

Åkte därifrån vid 21.30.. Det blev även igår Mys, väldigt gott lördagsmys! =) Film på golvet vid datorn hehe.
Nu är det kaffe och en cigg som gäller..

Shopping

Idag har schemat varit fullspäckat.. Jag gick upp kvart över åtta, gjorde mej iordning, tog mej en kopp kaffe sen strax därefter kom Madde hit. Vi tog en cigg sen bar det av till outleten på Bitc. Madde letade efter ett matrumsbord, och jag följde med mest som smakråd. Hon hitta inget så vi åkte vidare. Hämtade upp Poppe sen ut och hämta släp. Sen började arbetet.. Jag hade lovat att hjälpa henne tömma hennes vind och köra det till tippen. Sju trappor upp, sju trappor ner hehe.. Jaa, motion har jag fått idag iaf haha! Vi arbetade på i ett par timmar, körde till tippen sen blev det lunch hemma hos Madde.

När vi ändå hade släpet, passa vi på att tömma även Poppes förråd. Han hade inte en tjugondel så mycket skit som Madde haha.. Så det gick fort. Vi körde och lämnade släpet hos Poppes mamma sen skjutsa de mej till bussen. Hade ju lagt undan grejor på H&M som jag skulle in och köpa! =)

Det blev ett par kakigröna byxor, jättesnygga! Ett par svarta skor, sneakers typ.. En cardigan, leggings och en jättecool kroppsstrumpa! =) Genomskinligt "blom"mönster typ.. Sen bev det Nisses för att kolla den nya parfymen jag ska köpa, men jag visste inte vad den hette så det blev lite förvirrat hehe.. Jannie, som vet vad den heter svarade givetvis inte, så jag fick försöka lukta mej fram men var inte helt säker på vilken det var så får åka in en annan dag igen och köpa den..

Kom ut från Nisses och tände en cigarett, tog en rökpaus innan jag skulle gå till bussen. Måste säg att jag är väldigt glad för att jag gick till Nisses =) Såg nånting jag inte sett på länge, och det kändes bra.. =) Respekt..

Nu är jag hemma igen.. Har precis ätit en god köttbullsmacka med rödbetssallad på, och öppnat en coca cola. Håller på att tanka några avsnitt av True Blood som jag hade tänkt kolla på ikväll.. =)

Ännu mer True Blood..

Så.. Ännu ett avsnitt av True Blood avklarat hehe =) Det var det enda avsnittet som hade laddat färdigt idag, så får kolla på de andra nån annan dag. Nu blir det TV:n igen, se om det går nån film ikväll..

Blev tipsad om en låt ikväll, måste säga att jag gillade den! En låt av Fort Minor.. =)


Lekland

Idag fyllde lille Lias 1 år, och Johanna fråga om jag ville följa med till Andys Lekland för att fira honom och klart ville jag det! =) Det var Jag, Johanna, Patrik, Ted, Lias, Angelica och Rami som lekte loss bland bollar, rutschkanor och annat kul.. Fika och lunch blev det där inne med.

Efter det var det meningen att vi skulle till badhuset, men de stängde en timme efter det att vi kommit dit så jag tyckte inte det var lönt. Men Patrik med kids badade. Jag gick hem istället, och har inte gjort nåt speciellt alls, bara kollat TV med mamma. Ska gå och och ta mej en kopp kaffe strax, sen får jag se om nästa avsnitt av True Blood hinner bli färdigt innan det blir för sent =)

Gottekväll

Wohoo!!! Kollat på ett avsnitt av True Blood nu, nästa avsnitt står på 95,3 % =) Bara några minuter kvar, sen har jag 50 nya minuter mer True Blood.. Coca cola och riskakor står uppdukat bredvid mej! =)


=)

Vaknade idag och var på ett väldigt gott humör! =) Kanske har nåt att göra med igår kväll.. =)

Drack en kopp kaffe, gjorde mej iordning sen bar det av hem till Madde. Emilie kom också, sen blev det även där lite kaffe och tjöt. Där var jag en timme ungefär, sen drog jag och Emilie in till stan för lite shopping och lunch! Jag köpte en present till lille Lias som fyller 1 år imorrn, ett par svarta jeans och ett par chinos på H&M =) Det behövdes.. En god lunch blev det som sagt också, på Grafitti.. Mmm bakad potatis!

Johanna kom sen och hämtade upp mej vid stationen, och jag följde med henne hem. Så nu är jag här, och ska även här surpla lite kaffe hehe :P Middag bjuds det också på här, vilken lyx! Fläskfilé blir det minsann.. Hinner dock inte stanna här så länge. Ska möta upp pappa och köra och lämna pengar till Christine för Musikslaget-biljetterna. Sen bär det av hem till mamma. Hon ska på bingo som i vanlig ordning, och jag ska sitta hemma själv. Blir nog True Blood, coca cola och riskakor haha! =)

Nu kaffe och en rökpaus. Respekt..


Huvudvärk

Ajajaj, har så ont i huvudet.. Haft det hela dagen, och känt mej helt matt =( Förkylningen som gör det antar jag.. Har legat på soffan hela eftermiddagen, sovit några timmar, inte orkat göra nåt annat. Har dock inte haft nån feber iaf, så det är skönt. Hoppas jag är piggare imorrn! Funderar på att kanske ta mej en tripp till simhallen imorrn, kanske skulle göra lite gott att bubbla och ångbasta..?! Mmm värme.. Får se.

Har kollat på 3 avsnitt av True Blood ikväll, gillar det verkligen skarpt! =)

Men nu blir det sängen, orkar inte sitta uppe med huvudvärk mer nu, även om jag är en nattmänniska..

Lägenhet

Har ringt runt på lite lägenheter nu, satt upp mej på kö på en. Ska ringa på ett par st till.. Annars idag? Vet inte, kanske tar mej till Vittsjö för lite kaffedrickande, får se. Jannie och Alexander har åkt hem till Gbg nu igen iaf.. Har varit jättemysigt att ha dem här! Var så längesen jag träffade dem..

Ska snart gå och sminka till mej lite, men först.. True Blood! ;)

Lyssna till ditt hjärta..

...har det trallats på nu i ett par timmar =) Skitkul var det! Lät jättefint bär hela kören var samlad. Spelade in gjorde jag också.. Får se om jag lägger upp det hehe ;)

Nu vankas det söndagsstek hos mamma! Sen blir det väl lite TVmys, och lite senare har jag hela 3 avsnitt av True Blood att kolla på mohaha =)

  

Jag och Emilie inför Musikslaget! =)


Musikslaget

Det blev ingen utgång för mej igår, febern kom tillbaks =( Så fick stanna hemma.. Jättetråkigt, för jag hade verkligen sett fram emot det! Men men, inget att göra åt.. Idag mår jag lite bättre, har ingen feber men känner i kroppen att en förkylning ligger och lurar.. =(

Jag satt hemma och kollade på True Blood istället hehe =) I am hooked! 5 avsnitt blev det igårkväll.. Så jag hade det trevligt ändå. Och idag är det Musikslaget-träff igen =) Ska träffas kl 15.00 i medborgarhuset. Så blir det 2 timmar där.. Ska bli kul! Måste dock öva lite här hemma innan dess, så stämmorna sitter som de ska.



 

Sookie och Bill från True Blood..


Jag gillar verkligen True Blood, men inte i närheten så mycket som älskade Twilight! =)
Jag trodde förresten att True Blood kom efter Twilight, men det visade sej att så är inte fallet. True Blood-böckerna kom ut vid 2001 var det en som sa till mej, och Twilight 2005.. Där ser man.

Men väntar ju på att första filmen från 4:e boken i Twilight ska komma ut och behöver ett substitut under tiden hehe.. Jag har alla Twilight-böckerna, men har bara läst de 3 första. Vill inte veta hur det slutar genom böckerna, vill se det på film! Så det blir att gå på premiären efter sommarn =) Bara lite frustrerande att de delat upp 4:e boken i 2 filmer, för det innebär ju att jag kommer få vänta ÄNNU ett år på att få reda på hur det hela slutar.. Såvidar jag inte ser första filmen och läser resten?! Ja jag får se hur jag gör. Nyfiken som aldrig förr är jag iaf! =)



Mmm.. Love it! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej iordning. Sen öva stämmor! =) Ta ta..


True Blood

Vaknade vid 09.00 imorse av att mitt alarm gick på, hade glömt stänga av det.. Gick upp, virade täcket om mej och möss.. Och det har jag fortfarande haha, täcket om mej asså. 5 timmar senare :P Gottis! Har precis tittat på 4:e och 5:e avsnittet av True Blood, och väntar nu på att avsnitt nr6 ska bli färdigt! =) Jag är ordentligt hooked hehe.. Sen ska jag nog ta och hoppa in i duschen och göra mej iordning.

Ska vara i stan kl 18.00 ikväll hos Rosita. Lite fest ikväll ju ;)

Bolaget

Så, nu är drickan inhandlad för imorrn! Sprang upp snabbt på systemet.. Börjar kännas som Fredag nu =)
Det hade kunnat gå lite bättre på jobbet dock.. Varit lite tomt här =/ Men men, jag ger mej inte så lätt ;)

KBK!


Och igen..

Den mest upprepande dagen är här återigen! Fredag.. =)

Jag har ännu inte gått på lunch. Hade velat sälja ett par st först. Men börjar bli mäktat hungrig.. Jag lurar på en bakad potatis. Det hade varit så gott.

Ikvälk blir det s.k FredagsMys med mamma, syster, Johanna & Ted samt nån gammal klasskompis till Jannie. Pizza och vin hehe. Blir inte så mycket dricka för mej, ska ju ut imorrn ;)

Jobba jobba jobba

Ahh skönt att vara tillbaks på jobbet! =) Var några dagar sen.. Hoppas det blir endel mer denna månaden!
Jag behöver dock kaffe nu.. Och mat!



Bjuder på denna idag, älskar den! Blir så glad av den =) Lyssnar på denna flera ggr om dagen haha..

Syskonkärlek

Idag har vi fått finbesök här, nämligen min älskade syster som jag inte träffat på ett och ett halvt år =S Jag har ju befunnit mej utomlands i ett år, sen har det inte funnits tid eller åengar riktigt när jag varit hemma och vänt till att åka och hälsa på.. Men nu så! =) Så hon kommer stanna hela helgen.

Annars har jag tagit hand om lite grejor idag som jag skjutit upp, och har även varit hos pappa och ätit god lunch! =) Var där några timmar, sen kom Jannie (systra min) och hämtade mej, sen körde vi och överraskade mamma som inte hade en blekaste aning om att hon skulle komma hem och hälsa på.

Imorrn ska jag jobba, så blir rätt tidigt i säng ikväll.

Hooked?

Kollade på första avsnittet av den omtalade serien "True Blood" för första gången ikväll.. Vet inte om jag blivit hooked eller inte, men måste erkänna att jag känner ett litet sug efter nästa avsnitt... som jag faktiskt laddar ner just nu haha! :P Jaja, den verkade spännande, men det finns inget som klår Twilight.. någonsin!

Får se om jag hinner se det andra avsnittet ikväll redan, eller får kanske ta det imorrn.



Här är trailern för säsong 1.. Spännande! =)

Home alone

Kalas har det varit här idag för mamma som fyllde år. Johanna, Patrik och kidsen deras kom och kalasade! Vi åt tacos, sen tårta på det. De körde hem efter ett par timmar och mamma åkte i vanlig ordning på bingo.

Så nu sitter jag här hemma själv. Ska öva på mina stämmor, de ska ju sitta tills på söndag då vi har körträff! =)
Sen blir det film och soffmys tror jag allt.


Födelsedag

Varit uppe i ett par timmar nu, gött att komma upp i någerlunda tid. Började med att gratta mamma som fyller år idag.. Skuttade riktigt till min väska för att hämta hennes paket hehe =) Hon satte sej ner och öppnade den, man kunde se hennes förväntan i hennes ögon medans hon öppnade den, även om hon aldrig skulle erkänna det hehe.. Hon fick sin favorit-mascara som hon väntat på länge och blev superglad! =)

Nu har jag satt mej vid datorn en stund, med en god kopp kaffe. Sen ska jag duscha och göra mej iordning, ner till affären sen blir det lite kalas här för mamma.. =)

Ljuvliga sol

Gick upp vid 9.30 imorse.. Tog mej en kopp kaffe och en morgoncigg på den varma och soliga balkongen. Så skönt! Patrik ringde bara en stund efter det och frågade om jag kunde hämta Ted från dagis vid 13, och så klart kunde jag det! =)

Hade ju fortfarande ett par timmar innan dagiset så jag körde en liten skönhetsvård. Tvättade mina extensions och la i en inpackning i det som fick verka en stund. Drog i en inpackning i mitt egna hår också, och la en ansiktsmask. Var helt blå i hela ansiktet haha, en kanonmask från Make up Store. Körde lite pedikyr också när jag ändå var igång. Sminkade och klädde mej sen efter det, sen bar det av till Vittsjö.

Jag hann inte mer än innanför dörren på dagis förrens alla barnen slängde sej på mej och ställde en miljon frågor haha.. "Vem är du? Vad heter du? Vem ska du hämta? Vad heter din pappa? Vet du vad Jag heter?" osv osv hehe.. Så söta var de! =) Man kände sej så uppskattad haha.
Jag och Ted körde hem till mamma där vi satte oss på balkongen och njöt av solen som värmde så skönt. Sen blev det lunch, målning och lek med hunden. Efter nån timme kom Patrik och Lias, och vi styrde in mot stan. Jag skulle köpa present till mamma som fyller år imorrn, och Patrik skulle köpa en pennvässare hehe :P

Jag följde med dem hem efter stan. Hann inte mer än innanför dörrens förrens jag och Johanna begav oss till Bjärnum för att inhandla lite mat. Hem till dem igen där vi lagade hamburgare och pommes.. =) Och här är jag fortfarande. Ska ta mej en kopp kaffe till, och gå ut och röka nu tror jag..


Räkfrossa

Mmm har ätit smarriga räkor ikväll.. Mums! =) Några burkar cola har lugnat min abstinens ikväll med. Måste sluta upp med det dära, och rökningen borde jag lägga av med också.. Bode börja ut och springa en gång om dagen! Och det ska jag också.. Vet bara inte när än hehe :P

Nej, nu ska jag lägga mej i sängen och kolla en film! Ska upp rätt tidigt imorrn, har en fullspäckad dag imorrn.



Har ett grymt fotoprogram på min iphone, CamWow. Rekomenderar det starkt för alla fotointresserade! =)


Sevärt

Hahaha kolla dessa otroligt söta kissemissarna.. =) Ni måste kolla båda klippen för att förstå det roliga. Börja med första klippet, "Two talking cats" sen efter den "Translation"..

Denna videon först!



Denna videon sist!



Haha! Är det inte för gulligt?! =)

Frisör

Kvällen igår var helt fab! Var hemma hos Johanna och lekte =) Jag skulle slinga och färga hennes hår. Jag började med de blonda slingorna, ingen hätta utan salong-style med folie i hela huvudet! Efter det la jag en mörk toning i underhåret på henne. Och Guud vad snygg hon blev! =) Det passar henne så jäkla fint.. Får faktiskt säg att jag är lite stolt över mej själv, jag menar.. jag har ingen utbildning utan är helt självlärd.. Så lite duktig var jag nog allt =) Det blev ju givetvis inte felfritt, men hoppas hon blev nöjd ändå.. =)

Det blev en massa skratt, har inte haft så kul på jag vet inte när haha.. Helt fabulastiskt var det! =)

Idag har jag hjälpt mamma putsa fönsterna, samt sorterat lite av mina kläder. Har tänkt åka in till stan för att köpa en födelsedagspresent till mamma som fyller år på onsdag. Vet inte vad jag ska köpa dock.. Nåt tips?

Nu ska jag hoppa in i duschen iaf, sen får jag se vad jag hittar på idag.

Johanna satte på mej ett bakförkläde för att skydda mina kläder från hårfärgen haha.. :P

 

 

Lite bilder från igår.. <3


Kläder

Sitter och kollar in kläder online. Har hittat ett par jättebra sidor, med en massa snygga kläder! Inte sett de här sidorna innan så kul att se lite nytt.

Sitter och klurar på vad man kan göra idag.. Känner mej rätt frusen idag så funderar på om man ska ta och kila upp till badhuset. Bada bubbelpool och ångbasta lite, mmm! Får se. Ikväll ska jag nog hem till Johanna och Patrik iaf. Ska färga och klippa hennes hår.

Vilken uppfinning..

Oj kolla här vad jag precis hittade haha.. Måste dela med mej av detta! Vilken grym uppfinning om den nu funkar.


Festival

För otroligt söta Eric Saade! Bra låt som vann får jag ju säga.. Hejade på Moniker, Danny, Eric Saade, Sanna Nilsen och Linda Bengtzing. Så det spelade ingen större roll egentligen  vem av dessa som vann. Efter Melodifestivalen har det bara blivit soffmys. Men ska faktiskt redan nu gå och lägga mej.

Satt förresten och kollade igenom gamla Xpress-bilder på Facebook.. Och Gud vilka minnen! Underbart <3
Kommer nog alltid sakna den tiden, det är fortfarande bland det bästa jag nånsin gjort! Trots att jag på facebook har många Xpress-bilder, är det ändå många som låg på min dator som bara försvann ifrån mej när det gjordes inbrott i min lgh i Frankrike =( Jaja, jag minns det än iaf hehe..

Jaja, nu dax för sängen.. Pussinuss!

Final i Melodifestivalen

Igår var en jättetrevlig kväll med töserna. Det blev middag, en eftermiddags nap och Let's Dance och även en liten film på det. Madde somnade på soffan, och jag och Madde P satt och tjötade i soffan, om allt från utlandsresor, backpacking till smink och hår hehe =)

Idag blev jag väckt redan kl 07.10 uhh.. Så tidigt har jag inte varit uppe på veckor. Alla 3 gjorde sej iordning, drack lite kaffe och tog en morgoncigg. Körde mot Vittsjö för att hämta upp min älskade Gudson Ted =) Sen bar det av för mej, Madde & Madde, Ted och Doris in till Andys lekland i Kristianstad. En massa lek och bus.. Vi blev väl där i en 2 och en halv timme innan det blev dax att köra hem igen. Jag och Ted somnade i baksätet. lutandes mot varandra haha..

Nu ikväll vankas det Final i Melodifestivalen! =) Hoppas på The Moniker tror jag nog.. Hinner nog ändra mej 15 ggr tror jag hehe :P

Fredag

Fredag.. igen! Alltid fredag. But I like it =)

Kvällen kommer spendera med Madde & Madde hemma hos Emily och Niklas. Det blir middag, tända ljus, lite vin kanske och Let's Dance! =) Kanske en film med efter det.. Väldigt mysigt ska det bli iaf.

Önskar er alla en trevlig Fredags Kväll!


Kaffesugen

Madde har precis kommit hem med lilla sötungen Doris.. Hon var inte alls pigg på att gunga idag. Så nu lagar Doris mat till mej på sin lilla fina spis haha..Tror det blir omelett minsann, vad gott! =) Jag och Madde tar oss nog en varsin god kopp kaffe och en cigarett på det kanske. Sen får vi ses vad dagen har att erbjuda..

Gud vad jag blev sugen på omelett nu.. Och blev sugen på att sjunga, ska öva stämmor tror jag! =)

   

       

Så här ser det ut just Nu i bilder.. ungefär hehe! =)


Tjejmys!

Igår var den trevligaste kvällen på länge.. Den började med ett besök av min kusin Simon på förmiddagen. Sen kom Madde P och Emilie Nilsson och hämtade mej, och vi körde hem till dem. Eller hem till Emily och Niklas hus, då de är iväg på semester en vecka passa Madde & Madde huset till dem. Jag och Emile lyssnade av stämmorna till musikslaget sen kafferep på det. Maddarna bjöd oss på lunch, makaroner och köttfärssås.. jättegott!

Jag tog bussen till Vittsjö för att träffa Christine efter ett par timmar för att öva stämmor. Det blev ingen ändring gällande tonläget, jag får ligga kvar på alten då jag behövs där. Jaja, får väl bli så då.. Får göra det bästa av det jag har fått tilldelat mej! Där var jag i ett par timmar sen blev det att ta bussen hem igen. Stanna till inom mamma en stund sen kom Madde och hämtade mej igen. En tripp till ICA blev det, sen back to the house.

Vinet och cidern åkte fram, popcorn och grillchips stod på bordet och flickorna hade massor att prata om! =) Vi försökte kolla på en film men det gick sådär hehe.. Så vi stängde av den och satte oss vid köksbordet och spelade Fia med Knuff istället haha. Sen blev det bara en massa prat om allt mellan himmel och jord! Så mycket skratt haha ;) Tusen tack flickor, hade sjukt trevligt!

Sweet Dreams

Nu kallar sängen, och jag längtar för en gång skull tills jag somnar så jag får drömma! ;)
Hoppas på en specifik dröm.. ;)


Uppdrag granskning

.. får det bli istället då jag sett fel på avsnittet jag tankat. Det jag tankat senast var ju säsong 7 avsnitt 18, och jag skulle S08E18. Och hittar inte avsnitt 18 nånstans. Det visar sej efter jag snokat runt att det inte kommer komma ut förrens den 19:e april!?! =( Det är nästan 1 och en halv månad dit, hur ska jag klara mej?! =(

Jaja, istället för mitt älskade One tree hill får det bli svtplay, dokument inifrån, "Säljsekten" som jag missade när det gick på  TV. Ett par stycken jag känner är med där, ett par gamla kollegor och tydligen ska de vara rätt pinsamma vad jag fått höra. Sen alltid lika kul att lyssna på människors åsikter om säljare haha, people don't have a clue! ;)


Njutar kväll!

Nu står colan, riskakorna, godiset, chipsen och köttbullarna (hmm lite speciell blandning hehe..) framför mej. Jag är insvept i en varm och go filt, har en kudde vid mej, and now.. One tree hill! =)


Gottegris med ett inslag av rosa, som jag gillar så mycket! =)


Samma sak igen

Jahopp, ändrade planer idag igen. Johanna var tvungen att jobba, så får fixa med hennes hår en annan dag. Blir en kväll fylld med en massa go ensamtid ikväll istället, då mamma ska iväg. Så as usual, senaste avsnittet av One tree hill, coca cola och gottis. Låter som en utmärkt kväll! =)

Imorrn ska jag möta upp Christine och öva stämmor.. Sen åka till Madde och Madde på kvällen på en kvällsfika =) Blir väl säkert ändring på det med, då alla mina planer de senaste dagarna gått i stöpet hehe :P

Omplanering

Då Gurra, kompisen jag skulle träffat ikväll ligger hemma med feber, så det blir inget med det. Så planen nu är att knalla ner till affären och köpa lite gott! Coca cola, såklart hehe.. Riskakor, lite lösgodis och nåt annat litet. Får se vad jag hittar. Sen blir det soffan ikväll, med mys och gottis! =)

Imorrn ska jag möta upp min sötnos Johanna i stan, sen ska vi shoppa hårfärg och toning till henne. Sen bär det av till Porrarp, där jag ska färga hennes otroligt långa och fina rapunzel-hår! Klippa topparna ska jag göra på henne med, men bara ytterst lite. Blir ju sånt gnäll på henne annars hehe :P Håret sträcker ju sej bara ner till midjan på henne, så får ju inte klippa för mycket så det blir för kort... ironin bara flödar! Haha känner hur bitter jag blir bara av att tänka på hennes otroliga hår.. :P Lägger ut foto på resultat sen imorrn.

Nej, på med jacka och stövlar.. ICA-shopping som gäller nu! =)


Love love love

Vad jag älskar denna låten! Helt magisk är den.. <3


Underbart humör!

Underbart väder idag igen! Åhh det är så skönt.. Man blir genast på bättre humör. Har inte haft fullt lika ont idag, men det känns fortfarande. Blev faktiskt orolig inatt, gjorde mer och mer ont, men försökte bara ligga stilla och blunda för smärtan.. Var nästan beredd på att åka in till akuten faktiskt. Men somnade till sist, och när jag vaknade hade det lagt sej lite.

Men men, annars vad som händer idag är en tripp till stan. Ska träffa en kompis som jag inte träffat på flera år! =) Ska bli kul. Väntar bara på att han ska höra av sej så jag kan begé mej.

Pain

Usch, har ont i högra äggstocken.. Innan var det den vänstra som jävlades, men har bytt sida nu. Detta känns dock inte som innan, detta är värre! Blir nästan lite rädd, det känns mer och det känns på något vis mer oroväckande.. =( Livmodern gör fortfarande lite ont med, hmm.. Får kanske gå och kolla det imorrn, igen.

Annars har dagen bestått av sällskap av Johanna och Patrik m. familj. Jag, Patrik och Ted var inne i stan en sväng. Sen hem till dem. Käkade, lekte lite och det pillades med hår. Nu ikväll är jag hemma hos mamma och kollar på TV. Ska kolla färdigt på OTH som jag inte gjorde igårkväll, öppna en cola och bara försöka röra mej så lite som möjligt då det gör rätt ont, och framförallt känns obehagligt.. =(

Sångfåglar

Hemma nu från Musikslaget-träffen. Det blev inget sjunga idag, bara information om alltihopa samt att vi fick veta vilken tonart vi hamnade i, och jag blev.. alt. Hmm, jag är inte säker på att jag kommer klara sjunga så mörkt hehe. Ska absolut ge det en chans. Men det låter inte helt.. klockrent :P Tror jag skulle behöva upp ett snepp, men får se. Ska som sagt ge det en chans och öva hemma nu, annars får jag ringa Christine (min körledare) och se vad man kan göra.

Dax för lite middag nu. Kycklingfilé, ris och god sås! Sen blir det soffmys, och senaste avsnittet av älskade One tree hill =) Sen blir det väl inte så mycket mer för idag, TV:n och nån film skulle jag gissa på.



Så här är det kanske inte riktigt, men hehe ja, ni förstår konceptet.


I can't get enough!

Söndag, underbara söndag. Vaknar av att solen skiner.. underbart! =) Tar en morgoncigg och kaffe på den varma balkongen och bara njuter av värmen. In i duschen efter det, och gjorde mej iordning. Ska strax köra hem till finaste Emily på en fika innan vi kör till Vittsjö för att sjunga! Emilie N skulle följt med, men givetvis var hon tvungen att stuka foten på fyllan igårnatt, så det blir akuten för henne idag istället hehe :P Hoppas du blir bättre snart!

Så Musikslaget kl 16, så får jag se hur länge det varar. Sen hem och kolla på ett nytankat avsnitt av mitt älskade One tree hill! =) Underbara söndag..

Igårkväll blev det för övrigt Melodifestivalen såklart sen film på det. Mycket mys! Älska The Monikers låt, man blir så glad av den, och jag kan inte lsuta nynna på den! =) Så jag bjuder på den här..

Såå bra! =)

Don't stop believin'

Love it! <3

Underbara sol

Solen skiner så skööönt! Har suttit på balkongen och gottat mej i flera timmar nu.. Gott kaffe och fika, musik, solbrillor och trevligt besök på det. Erica och Milan kom och mös de också =)

Får sånna goa känslor i hela kroppen när solen värmer så skönt! Can't wait for the summer.. Kjol & linne, sol & bad, bada i havet, äta glass, goda kvällsdrinkar, fina solnedgångar, grillpartyn, highheels till klänningen, utlandssemester, underbara tjejträffar, gyllenbrun hy och mycket mycket mer.. Mmm! =)

Idag/ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är sugen på lite fest och mingel. Får se vad kvällen har att erbjuda!

På gott humör!

Fredag, igen.. Vad står på agendan idag? Absolut ingenting so far! Eller jo, ska planera lite inför min 25års Fest tänkte jag =) Är inne på att dra ihop en stor jävla fest, har hittills skrivit ner närmre 80 personer, och då är inte släkten inräknad =S Men alla kommer ju aldrig, så är det alltid. Har inte skickat ut nån inbjudan än, men har dock börjat kolla runt lite. Förstår om det blir svårt för alla som bor längre upp i landet att ta sej ner till Skånes skogar, men hoppas ju såklart! Om jag inte får nån vidare respons på festen så skiter jag i det och drar iväg istället. Antagligen till älskade Val d'isere <3 Så har jag en mindre fest för bara mina närmsta när jag kommer hem igen. Får se, har som sagt inte bestämt något än.

Nu sitter jag här vid datorn iaf, med en god kopp kaffe och surfar rundor lite. Ska ringa lite samtal, sen får jag se vad jag hittar på. Fick precis en förfrågan om filmkväll i stan ikväll, låter mycket trevligt, men kan inte reservera mej för det ännu. Har kanske någon jag ska besöka ikväll ;P

Pampering

Blev uppringd igår morse av chefen och blev tillfrågad om jag ville jobba, vilket jag givetvis ville! =) Jobbade 11-18.15, sen körde jag hem till en tom lägenhet. Mamma var inte hemma så jag fick hela kvällen för mej själv! Laddade hem senaste avsnitten av One tree hill, laga spagetti och köttfärssås sen en helt underbar dusch på det. La en hårinpackning, och medans den verkade använde jag lite ansiktsskrubb sen en go ansiktsmask på det. Så skönt att bara få rå om sej själv lite ibland!

Tog på mej mysisar, öppnade en coca cola och bara njöt av One tree hill. Så skönt! Skype:ade lite efter det, sen var det dax för sängen. Skulle upp tidigt för att jobba idag med. Idag har hittills dock bara varit en enda stor katastrof, på jobbet. Har inte gått nåt vidare so far, och känner mej helt utpumpad på energi. Känns som att jag håller på att bli sjuk, känns i hela kroppen =S Har varken lust eller tid med att bli dålig nu! Får hem och kurera mej ikväll, käka piller och lägga mej tidigt eller nåt.

If you fall GET UP!

AHHHH FAR ÅT HELVETE!!!
Ah, det var skönt.. Ut med lite ilska! Så. Behövs ibland.. Få lite utlopp för förträngda känslor. Nya tag, kom igen! Ahh såja! Haha :P

Denna styrker mej!




You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isnt over
The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa
Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh
Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa

Listen to your god
This is our motto
Your time to shine
Dont wait in line
Y vamos por Todo

People are raising
Their Expectations
Go on and feed them
This is your moment
No hesitations
Today's your day
I feel it
You paved the way
Believe it

If you get down
Get up
Oh oh...
When you get down
Get up
eh eh...

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa
Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh
Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa


Heldag

Madde kom och hämtade mej vid 9.55, åkte och hämtade upp söta Emily sen bar det in till stan. Väl framme mötte vi upp Madde P, sen bar det av till Solcenter. Eller jag och Madde P gick dit för att sola lite, medans Madde och Emily gick till otroligt roliga arbetsförmedlingen. Det blev 6 min i stå-upp-solariumet. Blir längre nästa gång för det tog knappt nånting!

Efter det blev det H&M och sen en fika på det såklart! Jag traskade sen själv upp till jobbet, hade möte ed en kund kl 13. Fixade med det sen bar det av hemmåt igen. Messa med Helene påvägen hem, så blev ett kaffestopp hos henne med. Där blev jag även bjuden på god middag! =)

Så nu är jag hemma igen. Kollar på Biggest Loser med mamma hehe.. Var meningen att jag imorron skulle följa med Maddarna till Kalmar imorrn, men kom på att jag lovat jag ska åka upp till pappa, så det kan jag inte tyvärr. Nu chips och cola! ;)

RSS 2.0