Första presenten

Mamma kom nyss hem och sa: "Då vill jag vara först.." och så plockade hon fram en jättefin ask, ville knappt öppna den så fint inslagen den var. Jag öppnar den ändå och ser ett sånt otroligt fint silverarmband! =) Det var så fint så jag blev helt rörd, fick tårar i ögonen.. Och en jättesöt berlock satt i som var från Maggan, mammas kompis. Precis en sån present jag önskade mej! =)

Först med att gratta mej blev varken Madde eller Johanna hehe.. Det blev goa Salva från Val d'isere! =) Sen har det börjat trilla in efter det.. =) Nu har jag pysslat nog för idag, blir sängen nu så jag inte är alltför trött imorrn!

Tack söta mamma för den jättefina presenten, och TACK för att jag får ha festen här, och all hjälp du gett mej!

Love.


Om några minuter bara...

Kom precis på, efter jag postat det förra inlägget, att... Jag fyller ju år om bara 3 minuter!!!

Jag undrar vem som blir först med att gratta mej hihi =) Madde brukar vara först, men det kan likagärna vara Johanna.. Hmm, ska bli spännande! Eller så hör ingen av dem av sej på tolvslaget haha!

1 minut kvar nu.. Jag är helt spänd nu, och lite nervös, men varför?! Fyller ju stort, 25 år.. Vad stor jag blivit hehe =)

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... GRATTIS TILL MEEEJ!!! =) Wohooo..! =)

Första låten jag hör på radion nu är Granade med Bruno Mars, och den gillar jag ju så mycket! =)

En massa förberedelser!

Åhhh vilken lång dag det har varit, men rolig! =) Har med hjälp av min fina Madde fixat en massa grejor till festen imorrn.. Flyttat 3 BLYTUNGA bord och 11 stolar, med endast TVÅ bilvändor (mammas lilla golf)!!! Bra jobbat av oss haha! =) Sen har vi möblerat om här, strukit tre grymt stora dukar öhh, hängt upp grejor mm. Jag har fixat med lite hemliga saker tills imorrn, nåt kul ;) Sen fixat med en massa småpill som tar rätt mycket tid.. Tusen Tack min underbara söta fina vän Madde! Vad hade jag gjort utan dej?! Så mycket skratt det bjuds på när vi är med varandra också =) Helt otroligt..
Sen nu ikväll kom Titti som är hemma från Hufvudstaden samt Mange och Simon kom och hälsade på mej och Madde.. Det var himla mysigt får jag säg!

Hade kunnat dra allting mer detaljerat då det är mycket mer vi har gjort och fixat med, men det tar för lång tid, jag är för trött för det OCH jag har rätt mycket småpill och finjusteringar kvar att göra hehe.. Pausar i 5 min nu, sen ska jag återgå till att dekorera här.. Pimpa upp stället så att säga! =)

Tänk.. Jag fyller 25 år imorrn... Hur kunde det gå så fort?! Jag var ju nyss 20 haha.. Oj galet, men ack så härligt ändå! =)

Sudoku

Blev en cigarett hos Emily efter jag agerat bingo-chafför. Madde var också där.. =) Körde hem efter kanske bara 15 min, och kände att jag var för trött för One tree Hill ikväll. Vill ju njuta av det för fullt hehe så jag tar det imorrn istället! =)

Imorron har jag fullt upp! Ska till stan, där jag ska springa till bolaget. Sen vidare till jobbet för att lämna in mina tider.. Sen till H&M och Glitter! Ska se om jag får nån med mej.. Erika ville eventuellt följa med så jag ringer henne när jag vaknat! =)

Nu blir det att lösa lite Sudoku på min iphone en stund sen sova! Dröm söta drömmar alla! =)

Love.

Favvo

Woop! 2 nya avsnitt av älskade One tree hill finns på datorn nu.. Ska bara köra och hämta mamma på bingot, köpa ett par cola på macken sen jävlar! =)

Love.

Mat mat mat

Var på ICA för ett par timmar sen och handlade till festen. Fick dock inte allt med mej hem, de hade inte allt jag behöver hemma, men det skulle komma in imorrn så får dit en vända imorrn med!
Måste in till stan imorrn med och inhandla sprrrit! Hehe.. Vin och shots! =)

Nu är jag precis utkommen från duschen.. mmm så skönt! Har köpt en ny hårprodukt nu btw. Ett serum från Toni&guy. Inte farligt dyrt, och värt varenda krona! Helt otroligt bra! Mitt sletna hår ser knappt slitet ut alls efter jag dragit serumet genom håret, och alla brutna småhårstrån syns knappt.. Så det rekommenderar jag skarpt! Här har ni den..

Nu ska jag laga min speciale, nämligen Bandspagetti och Tomatsås =)


Deklaration

Var på kafferep hos Patrik innan idag. Sen körde jag hem för att fixa med festen.. Kom då på att jag inte har skickat in min deklaration än, och den ska ju vara inne på mådag. Samma visa varje år, jag glömmer mitt bank-id lösenord och får ladda ner på nytt och hålla på att krångla. Denna gången gick det dock mycket smidigare än tidigare år då det har kunnat ta 1-2 timmar innan jag fått rätt på det. Loggar in och upptäcker att jag fått restskatt på mer än 1000 spänn!!! Trots att jag haft 0 kr i inkomst då jag varit utomlands i ett år.. Fan med! Jaja, det är en avgift man inte kommer ifrån, så det är bara att betala och se glad ut...

Snart ska jag skjutsa mamma till bingot, sen ska jag svänga inom ICA och försöka inhandla allt, eller det mesta iaf tills på lördag. Sen ska jag sitta och pyssla med ett par grejor som jag ska ha/göra på lördag ;)

Skön tune..

Bjuder på denna sköna låten.. Den skriker sommar, sol, grillning, goda vänner, fest! =)



Så jävla skön! =)

Planering

Idag har solen strålat så underbart igen, och jag börjar nu få lite färg.. =) Även idag har det blivit att sitta ute och sola. Nu kommer snart Madde, sen ska hon, jag och mamma köra in till stan för att handla en massa till min 25års fest på lördag! Mat, dricka och dekorationer.. =)

Sen ikväll kör jag nog upp till Gulle min. Men kommer inte hinna dit tills de ska äta middag, vilket vi hade bestämt att jag skulle. Men det hinns inte.. Måste iväg och få handlat, så jag inte står där i sista minuten och har en miljon grejor att göra!

Jag håller på att lägga över bilder från iphonen, men det tar ovanligt lång tid idag och vi måste köra nu så jag får lägga upp lite bilder sen istället..

Love.

Sol, kaffe, lek!

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera nu i påsk! Men jag har verkligen haft fullt upp.. Men jag drar det lite snabbt:

I fredags var det kalas hemma hos Ola för lille Liam som fyllde 2 år. Jag hade köpt ett par jättesnygga jeans till honom och en helt bedårande söt randig skjorta till honom. Lisa, Hampe och Nisse med barn kom också. Prat, skratt och kafferep blev det! På kvällen blev det mys i soffan med äggmackor och Toy Story..

På lördagen gick jag upp vid 10. Sminkade och gjorde mej iordning, och sen bar det av till Busfabriken i Halmstad. En massa bus och stoj i några timmar, sen körde vi vidare. Ut till affären i Mellbystrand för att köpa en massa gott till kvällen. Grillat och annat gott. Vidare sen till stugan i Skummeslöv där Olas mamma väntade på oss. Min mamma kom också ut dit, så det var himla trevligt. Förutom att jag fick migrän =( Det blev inte bättre så mamma skjutsade hem mej så jag fick ta min medicine.

Söndagen bestod av mycket slappande! Satt på balkongen hela för- och eftermiddagen och njöt av den underbara solen! =) När klockan började närma sej 17.30 körde jag och hämtade Madde, sen styrde vi mot ICA. Köpte lite gott att snaska på sen körde vi vidare hem till Anders och Camilla. Vi satt där ute på uteplatsen och lyssnade på musik, pratade en massa och väntade på att pojkarna skulle komma. De dök upp efter en timme ungefär. Vi började med kubb, killarna mot tjejerna. Första omgången förlorade vi, men tog igen det starkt 2:a rundan! Dessvärre tog killarna hem 3:e rundan också.. Men men. Sen lekte vi nåt som ingen av oss lekt på flera år, nämligen Dunkgömme haha! Det höll vi nog på i en, en och en halv timme.. =) Efter det blev det Röda vita rosen hehe.. I en timme kanske. Sen började det bli mörkt och lite kyligt så vi gick in och spelade Alias istället! Jag älskar Alias, så jävla roligt är det! =) Efter det körde grabbarna hem och vi tjejer fick oss ett ryck hehe.. Stereon på max sen dansade och sjöng vi som galningar haha.. Jag, Madde, Emilie och Camilla. Anders satt och hejjade på hehe. Så sjukt roligt var det, att trots att vi är 25, få springa omkring som små barn igen och bara få leka! Så guld, det hoppas jag vi gör igen gänget! =) Vid 23 körde vi hem, och jag gick och la mej strax därefter. En helvetes-natt var det, fylld med feber, frossa och yra. Vaknade stup i kvarten dessutom..

Igår, måndag vaknade jag och mådde lite bättre. Emily ringde och väckte mej vid 09, och kom strax därefter på kaffe! Jättemysigt var det att sitta i solen på balkongen, dricka kaffe och prata en massa bara! Efter nån timme besökte vi lekplatsen här utanför en stund sen vidare till TK för att luncha. Så mysigt var det.. =) Vid 13 kom Ola och kidsen på middag. Kyckling, potatis och brunsås.. Mumma! Lite lek på lekplatsen vid dagis, sen hem och dricka kaffe. De körde hem vid 16, och jag la mej på soffan och kollade på repriser. Senare på kvällen blev det kaffe och Fia med knuff hemma hos Emily, sen vidare hem till Johanna och Patrik och hälsade på en stund. Sen blev det att köra hem igen. Låg i sängen och lyssnade på lite Musikslaget-klipp och spelade ett par omgångar sudoko, sen blev det sova.

Så här har ni påskuppdateringen.. =)

Vänner

Vakna vid 08.00 igårmorse, Ola kom och pussade mej gomorron.. =) Åkte med honom till Bjärnum, där Madde stod redo min lille bilen Estdor hehe :P Hon skjutsade in mej till Kristianstad.. Tusen tack för att du följde med vännen! Det lugnade mej rejält att du var med ska du veta, sen har jag ju alltid roligt med dej haha =) Hade nästan lite panikångest i bilen påväg dit, men Madde lugnade mej..

Efter Kristianstad följde Madde med mej hem och drack kaffe. Vi satt på balkongen i den underbara solen och njöt! Efter det satt jag vid datorn en stund, sen kom Emily vid 22-tiden och hämtade mej.. Vi åkte till Vittsjö för att finnas som stöd <3 Vi gör allt för att hjälpa er älskade vänner!

Idag gick jag upp vid 10.. Gick upp och tog mej en kopp kaffe. Hoppade in i duschen och gjorde mej iordning, och strax därefter kom Madde! Kaffe på balkongen en timme sen gick vi till bussen. Åkte in och sålde ett abonnemang och en ny fin rosa telefon till Maddes mamma idag, hon blev så glad så =) Åkte hem till Anders och Camilla efter det och fikade på glass! Hjälpte Anders och Camilla med deras telefoner sen åkte vi vidare till ICA. Jag och Madde handlade, sen satte vi oss utanför på en bänk i solen och pratade och skrattade och mumsade på lite smått och gott som vi köpt inne på affären.

Jag gick hem efter det, hann inte mer än innanför dörren förrens jag fick skjutsa ner mamma till bingot. Direkt hem efter det, hade ju ett mission ikväll... Nämligen, att titta på två avsnitt av True Blood! =) Har inte kollat på skitlänge nu. Det sorgligaste nu är bara att jag tittade på de två sista avsnitten av säsong 3, så nu måste jag vänta skitlänge, tills nästa säsong släpps gaaah! =S Ajja, får sysselsätta mej med nåt annat meanwhile helt enkelt!

Nu ska jag snart hem till min Gulle.. =) Ska bara göra ett snabbt kaffestopp hos Johanna och Patrik!
Älskar och stöttar hela familjen K!

Imorgon ska jag klippa Casper och Liam, sen ska vi se om jag får ut Ted och Casper och gå påskkärringar hehe =) Eller påskgubbar blir det ju :P Måste bara hitta kläder till det..

Ha en trevlig kväll alla!

Love.

Grilla

Ikväll blir det att Grilla för första gången för i år! =) Jag, Emilie N, Christine, Lolle, Janne och eventuellt Jeannette hemma hos Lolle i Vittsjö.. Ska hoppa in i duschen nu och göra mej iordning, sen köra ner till ICA för att handla till grillningen. Jag är så sugen på en saftig och färdigmarinerad flintastek! Mmm mumma.. =) Lite potatissallad till det med sätter pricken över i:et. Lite Fanta ska nog förtäras också hehe, och kanske en cider eller två..




Ska nog lägga lite grönsaker i marinad också tror jag bestämt.. Santa Maria's Garlic! Mmm.. =)


Lag Cramo



Redo att entra scenen och kicka ass! Vår tur nästa låt! "Lyssna till ditt hjärta" <3


Solen värmer..

Förstår inte hur påverkad man kan bli av saker.. Lyckoruset sitter alltså fortfarande i sen våran underbara seger på Musikslaget! =) Så fantastiskt roligt vi haft! Detta kommer jag ha ed mej lääänge..

Vaknade vid 08.30 imorse av att Ola kom och hälsade på! =) Bra sätt att vakna på.. Kaffe blev det, lite mys och prat vid köksbordet. Han stannade inte så länge, var tvungen att åka hem och plugga. Jag gick efter en timme ungefär och satte mej på balkongen. Solen strålade helt underbart varmt och gott, och gör fortfarande! =) 31 grader för tillfället ;)

Vill hitta på nåt idag.. Är sugen på att grilla! Nån som är på?! =)


SEGER!!!

VI VAAAAANN MUSIKSLAGET!!! =) Igår runt 12-slaget annonserades vinnaren på Björket, och det var VI, Lag Cramo under ledning av ingen mindre än Christine Zakrisson!

Fy fan vad kul det var igår, helt otroligt underbar dag och kväll! Vi hade alla så roligt.. Dagen började med att jag fick talförbud av Christine. Skulle vara tyst i några timmar sen sakta börja värma upp rösten. Detta för att mina stämband var rättså överansträngda. Emilie N kom och hämtade upp mej kl 13.30, sen begav hon, jag, Emily och Petra oss in till stan till Björket där vi mötte upp resten av vår älskade kör! Gick på baksidan och kom till backstage där vi skulle hålla till under kvällen. Genrep på scen med bandet för första gången, fick köra våra 2 låtr 2 gånger var så vi fick inte så mycket reptid hehe.. Men vilken skillnad det var att ha en orkester som backade upp en, istället för inspelat på skiva! Sånt jävla drag! =)

Efter det stod vi och kikade på de andra körernas genrep, medans vi alla 6 körerna väntade på att få mat som de skulle bjuda på på Björket. Vi käkade, och vid 16.45 var vi klara och begav oss till Katarinas dagis där vi skulle fördriva tiden i 4 timmar innan det var dax att va tillbaks på Björket. Vi hade skitkul på dagiset.. "Fantan" kom fram både här och där hehe.. Och med Fanta menar jag Fanta med sprit i givetvis hehe! Öl, cider, vin och smaksatt vodka plockades fram från alla håll och kanter, och vi slog oss ner i myshörnan några stycken och lekte Jag har aldrig haha.. =) Snackade och pratade en massa, sen blev det dax för att göra sej iordning! Det fanns flera speglar uppsatta bredvid varandra så där stor vi alla flickor och piffade till oss. Plattänger låg det lite överallt och vi hjälpte varandra locka och fixa håret på varandra! Så mysigt så.. =) Sen blev det dax för att sjunga lite, och öva på våra stämmor! Christine kom vid 20, en timme innan vi skulle befinna oss på Björket. Lite mer övning blev det, sen var det dax att begé sej till Björket!

Kom dit 21.00 och det var fullsmockat backstage! Fullt med en massa uppimpade körmedlemmar och körledare. Vi hittade oss ett hörn som vi la beslag på till att byta om, sminka till oss osv.. Klockan blev 21.30 och showen kunde börja! =) Vi hade plats nr 5 i turordning av 6 körer. Det blev vår tur.. Vi gick och ställde oss bakom scenen, redo att kliva på och rocka loss! Vi blev uppropade på scen och vi entrade scenen.. När alla stod på plats körde vi vår hejjarramsa, sen var det dax!

"Ly-ssnaaa..... Till ditt hjärtaaa" Jävlar vad vi rockade!!! Känslan jag hade i hela kroppen är helt obeskrivlig! Adrenalinet pumpade som aldrig förr, och jag fylldes av en helt otrolig glädje! Leéndet på mina läppar sträckte sej enda upp till öronen och koreografin utövades till max! Det var som att jag blev ett med scenen, publiken, musiken och dansen! Jag kände riktigt själv hur jag utstrålade energi, glädje och engagemang! Och så var det nog för alla i kören tror jag.. =)

När vi hade sjungit färdigt sprang vi ut backstage och skrek och hejjade! Vi övade lite medans vi väntade på att få gå upp på scen och framföra vår andra låt. Lite alkohol, skratt och mingel blev det också. Tiden gick och det blev dax för oss att sjunga vår andra låt, Lean on me! Vi entrade än en gång scenen och sjöng ut till publiken.. Detta var nog våran allas favorit, och det märktes nog bland publiken.. Mycket känsla även här! Ut till backstage igen efter vi var klara. En massa hurrande igen från oss!

Sen var det dax.. Alla 6 körer blev uppkallade på scen.. Först presenterades 3:e pristagarna, 3 körer hamnade på delad 3:e plats. Glenn Wish var en av körerna hehehe ;P SEN..!
"För första gången i historien så har vi två 1:a platstagare, som har fått exakt lika många röster på pricken.. Och dessa två ääär..... XL kören OCH.......... Lag CRAMOOO!!!" Jaaaaa!!! =) Jävlar vad vi hoppade och skrek, vi var helt vilda allihopa! Vilken känsla..
VI VAAANN HELA JÄVLA MUSIKSLAGET =) =) =)

Vi stod kvar på scen och skrek halsarna av oss, kramades och tjoade länge, sen sjöng vi När en flicka talar Skånska tillsammans med Danne Stråhed! Sen blev det mingel.. Gick och pratade med våra familjer, nära och kära som var där och hejjade på oss. Fotografering sen efterfest i lilla baren! =) Vi shakade loss på lilla discot och hade så roligt!

Detta har varit en helt underbar upplevelse! Jag har haft så jävla roligt, varenda minut, och speciellt igårkväll när vi stod på scen och kickade ass! =)Tack till alla helt underbara människor som deltagit i kören.. Detta måste vi definitivt göra igen! =)

       
     

C.R.A.M.O   C.R.AMO   CRAMO!!! =)


Idag gäller det!

Nu har dagen kommit, dagen då vi KICKAR ASS på Björket på MUSIKSLAGET!!!!! NU KÖÖÖR VI LAG CRAMO!!! =)

Uppträde!

Och ikväll är det ju dax för UPPTRÄDE för nära och kära med Kören! Klockan 18.00 ska vi va där ikväll, sen övar vi fram tills klockan 20.00 då insläppet börjar. Hihi.. Jag börjar minsann bli nervös =)

Och imorrn är det ju äntligen dax för den stora tävlingen på Musikslaget på Björket!
Ahh jag är nervös nu!!! Haha =) Men vad spännande det ska bli, och så jävla skoj!

   

Lite bilder från tidigare övningar..


Nu kööör vi lag cramo!!! ;)

Klippa mej kort..

Ahh nu är jag riktigt sugen på att klippa mej kort, har ju funderat på det i flera månader men har dragit mej.. Nu börjar jag känna mej redo att anta en ny look. Testade att ta bak mitt långa hår idag, och tog kort på det. Och måste faktiskt säg att jag gillade det! Det ser ut som jag har klippt av mitt långa hår, och det är ungefär så jag vill att det ska bli om jag klipper mej kort, och uppklippt där bak..

 

Så.. Vad tycks?! Ska jag klippa mej såhär?? =)

Balkong solning

Nu har jag varit lite dålig med att uppdatera, men har haft fullt upp!

Igår åkte jag hem till Johanna och Patrik för första gången på en vecka ungefär.. De har ju varit i Lund med lillfisen Lias. Men nu är de hemma igen och Lias mår bra! =) Han är pigg och glad och ler sådär finurligt som han brukar göra när han ser mej.. =) Erika var där också med sin lilla prinsessa Emilia. Vi drack kaffe, rökte i solen på balkongen och tjötade en massa skit! Middag blev jag bjuden på där också..

Körde hem efter jag hade varit där i nästan 6 timmar hehe.. Hann inte vara hemma så länge innan Emilie och Emily kom och hämtade upp mej. Dax för ännu en härlig körövning! =) Efter övningen åt vi jättegod kladdkaka som söta Jeanette hade bakat, och skrattade och snackade en massa. Hur trevligt som helst! Vid halv elva körde vi hem, och det blev sängen rättså direkt när jag kom hem.

Idag vaknade jag 08.40 av mej själv.. minsann! =) Så underbart att titta ut genom fönstret och se solen skina så fint! Gick upp och satte mej i köket, pratade med Emily en stund i telefon, sen blev det att klä på mej, tvätta ansiktet, sätta upp håret för att sen begé mej till Vittsjö. Frukost hos Johanna och Patrik blev det! Erika och Milan var också där.. Mysigt! =) Stannade en stund sen begav jag mej hemmåt igen. Duschade och gjorde mej iordning. Annars har jag mest suttit på balkongen och sörplat kaffe hela eftermiddagen.. 27.1 grader har det varit, och är fortfarande på balkongen här. Mmm så skönt! =)

Nu strax ska jag ta och pilla lite med mina extensions, tror dock inte jag orkar locka dem idag.. Får göra det imorrn!


Körövning!

Igårkväll efter jobbet var det hem snabbt som fan och slänga i mej mat. Sen körde jag vidare mot Vittsjö och hem till Lolle igen för att öva på våra stämmor.. Det var jag, Lolle, Janne, Christine och Bella. När vi var färdiga satt Jag, Christine, Lolle och Janne kvar och snackade lite. En massa skratt och ett par snapsar blev det (ingen snaps för mej dock eftersom jag körde..), så det var mycket trevligt! =)

Körde hem till Ola efter det, och det blev sängen direkt! Båda var jättetrötta, men vi låg ändå och pratade en bra stund innan vi somnade. Upp kl 07.15 för att köra hem när Ola körde till skolan.. Gick faktiskt och la mej direkt när jag kom hem, var skittrött. Sov till 11.30 hehe.. Var uppe ett par timmar och fixade lite. Rensade bl.a min väska vilket var välbehövligt hehe. Tvättade mina extensions och la in en ordentlig inpackning i dem, så nu ska de få ligga över natten och dra till sej.  Sen duschade jag och gjorde mej iordning, sen kom Ola och kidzen och hälsade på =)

Sen nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv sex så jag kan köra till Emily. Hon, jag och Emile N ska hjälpa varandra att välja ut kläder till Musikslaget! =) Sen kör jag ifrån Emily's vid halv sju-tiden för att hinna åka inom Johanna, Patrik och ungarna och få krama om dem, har saknat dem allihopa! Måste hinna inom ICA med och köpa lite att smaska på ikväll efter vi övat färdigt på kören, då vi alla ska sitta kvar och snacka och lära känna varandra lite bättre.. =)

Love.


Shopping

Jag sprang iväg en sväng innan på lunchen, på en liten shoppingrunda =) H&M blev det först, och där hittade jag lite olika alternativ.. Jag köpte en vit skjort-tunika typ, jättesöt! Ett vitt basic linne och ett lite längre vitt brottarlinne. Efter det kilade jag vidare in på Lindex där jag hittade glansiga sunburn strumpbyxor, ett heatprotection som ska dämpa frissigt hår (vilket mitt har en tendens att bli..) och lösögonfransar. Sånna separata lösögonfransar som man limmar på en och en, det är som små hårknippen, flera stycken alltså som man limmar på.

Kläder?!

Jag står och funderar på vad jag ska ha på mej till Musikslaget.. Vi ska ha vitt på oss i ena låten, och då hade jag faktiskt tänkt ha min fina studentklänning på mej. Men! Den är i Göteborg =( Så jag får kila ner på H&M en sväng på lunchen och se om jag hittar nåt.. Och på den andra låten är det valfri klädsel, och till den har jag inte en aning om vad jag ska klä mej i..

Eller jo, precis nu när jag står och skriver detta så kommer min goa kollega Rosita med ett förslag som jag gillade. Så såhär blir det:

 Svart tight tubklänning (check)
 Hudfärgade strumpbyxor (måste köpa)
 Highheels (check check check)
 Stort bling-bling halsband (check)
 Diskreta öronhängen (måste köpa)
 Stort bling-bling armband (check)

Så lockar jag mitt hår och sätter upp lite av det med ett par klämmor. Och har på lite extra med smink, kanske sotar ögonen. Är inte helt 100% på detta klädvalet, är inne på att kanske ha nåt lite mer sommrigt. Men problemet är bara att alla mina vår- och sommarkläder är nerpackat i Gbg, och jag kommer inte hinna upp och hämta det. Så får se om jag hittar nåt billigt och sött innan imorron. Om inte så får det bli det ovannämnda.

Till låten där vi ska ha hel/del vitt på oss blir det som följer:

 Vitt långt tunikalinne (måste köpa)
 Svarta genomskinliga strumpbyxor (check)
 Stora öronhängen (måste köpa)
 Stort bling-bling armband (samma som till den andra låten)
 Highheels (check)

Jaja, jag ska strax gå på min middag. Så jag svänger inom H&M då! =)

Love.

Lost in translation..

Hahaha! Hade precis 2 Sthlmare inne i butiken, de ville ha beskrivning till ett bra kebabställe, för det sa de att vi tydligen var kända i Skåne för att ha bra kebaber haha.. Så jag beskrev vägen ner till "Korv Erik" och de fatta ju givetvis inte ett ord jag sa hahaha =D Koåurrrv Errrik's haha =)



Varför är det så svårt för 08:orna att förstå oss?! Det är väl inte så svårt att förstå; Kåurw haha..

Kaffebehov!

Vaknade vid 07 imorse.. Upp och hoppa! Flytta bilen så att Ola kom ut med sin bil, sen in och sminka mej och göra mej iordning, sen körde jag hem till mamma. Åt frukost och drack kaffe =) Traskade efter det bort till bussen för att åka in till jobbet. Så här står jag nu.. Tror jag behöver en kaffe för att komma igång idag, så det går jag nog och köper!


Ta i från tårna

Lalala.. Lyssna till ditt hjärtaaa damdamdamdamdamdammm =) Har precis kommit hem till Ola, har som ni kanske förstått varit på Körövning ikväll wohoo! Jag, Emilie, Josepine, Lolle, Janne, Bella och Christine.. Och vi kör även imorron. Och på onsdag.. Och på torsdag. Och fredag.. Och lördag haha! Jag känner att min röst är lite överansträngd, så får försöka spara på den så mycket som möjligt så rösten håller på fredag pch framförallt Lördag! På fredag är det genrep och ett litet uppträde för alla som inte fick biljetter till den riktiga showen som är på lördag!! =) Spännande.. Nu ska jag krypa ner till min sötis, blir nog en film sen sova tidigt då jag ska jobba imorrn. Love.

Våren är verkligen här!

Vilken mysig helg det har varit.. Har jobbat, och sålt helt ok. Har varit och myst en massa med Ola och barnen, och idag har jag varit på Musikslaget-övning! =)

Jag vaknade tidigt imorse av att Liam levde sotare nere i köket, fick stänga av kranen som han satt på, sen vidare för att hjälpa Casper på toan, sen gick jag och la mej igen. Vaknade sen nästa gång vid 10.30.. Gick ner där nere för att upptäcka att Ola och kidsen var ute och lekte. Jag tog på mej jacka och skor och gick såklart ut och joinade dem! Ola sprang runt och räffsade löv och jag, Casper och Liam hoppade på studsmattan i typ en timme haha! Sen gick vi alla fyra till skogen och slängde alla löven och annat slaffs som Ola räffsat upp. Det blev till att begrava en liten stackars fågel också som Ola hitta i rabatten.. Gick tillbaks till huset, och jag och Casper fortsatte hoppa och busa =)

Lite hungriga i magen blev vi efter ett par timmar så då vankades det fika ute i den helt underbara vårsolen på uteplatsen. Ola tog ut utemöblemanget igår, så det invigdes idag för första gången för i år! Hur mysigt som helst hade vi det.. Efter ännu ett par timmar gick vi alla in. Liam sov middag, Ola pluggade och jag och Casper satt i soffan och spelade Angry Birds tillsammans. Jag gick och sminkade mej efter en stund, sen begav jag mej till Musikslaget-övning efter det.

Strömmen gick precis när vi skulle börja sjunga, så det fick bli akapella idag minsann.. Gick väl sådär hehe :P Sen körde jag upp till Ola en sväng till, pussades lite sen begav jag mej vidare till pappsen min. Satt där och tjötade en stund sen körde jag hem. Strömmen kom äntligen tillbaks lite över 19, så jag kunde laga lite mat och få lite nybryggt gott kaffe i mej. Så nu har jag fräshat till mej lite och ska strax begé mej till Vittsjö igen. Ett pitstop hos Patrik, sen vidare till min sötis =)

Lite bilder från helgen..

    

Så måste jag ju visa hur jag såg ut när jag spräckte läppen haha! Det ser ut som att jag har sprutat in silikon..



Hoppas ni får en go söndagskväll allihopa..

Love.


Havet

Åhh kolla denna bilden, så härligt det ser ut! Kom värme, kom sommar, kom soool! =)



Åhh ser det inte underbart?!


Soliga lördag!

Vaknade vid 07.30 imorse, och låg och drog mej till 08.30 ungefär. Gick upp och gjorde mej iordning, pussade Ola sen begav jag mej mot jobbet. Började 09.30 och jobbar bara till 15.00 idag.. Shit! Bara 1h 40min tills klockan är 15.. Tiden går så snabbt ibland så man hinner knappt med!

Har precis käkat min lunch, nudlar blev det idag! =) Gottis.. Ska ut och ta en efter-maten-cigg nu, sen fortsätta jobba.

                                                     

Hoppas ni alla får en go och solig dag! =)

Myshelg

Åkte hem igår från jobbet och duschade och gjorde mej iordning. Sen styrde jag bilen upp mot Hobbystigen och hem till min eeelskling =) Maten blev precis färdig när jag gick innanför dörren och jag möttes av 2 små gullungar och 1 stor gullunge. Vi satte oss till bords, och maten var jättegod! Kycklinbitar i sötsur sås och ris.. Mumma.

Massa lek och bus efter det, angry birds, fototagning och videoinspelningar. Sen blev det soffan och en massa gott mys på det! Sen gick jag ner för att hacka alla grönsaker jag köpt och blandade dippan samt hällde upp chipsen. Liam sprang runt runt runt pålen under barbordet i köket... vi busade... vi krockade... jag spräckte läppen... Det gjorde ont, sved och blödde, men det var inte så farligt. Behöver inte sy eller nåt iaf :P Unnecessary drama hehe..

Även denna kvällen satt jag och Ola och pratade och diskuterade i en ca 3 timmar hehe.. Som vi kan! Sen gick vi oss la oss och sussade gott =)

Smink & Hårvård

GAAAH! Har stått i en kvart och försökt beställa grejor från Nordicfeel nu, men sidan krånglar.

Puder        - Clinique
Shampoo   - Kerastasé
Balsam      - TIGI- Dumb blonde
Serum       - TIGI

Vaaad jag behöver dessa produkterna!


Spritter i kroppen

Gud vad jag känner mej rastlös.. Vill bara vara hos Johanna m. familj nu, men det går ju inte. Hoppas på att få träffa de alla 4 väldigt snart igen!

Annars är det fortfarande segt med både sälj och folk på jobbet här.. Kom folk! Jag vill sälja!! Ska ta och äta ett pannkakor som mamma skickade med mej imorse =)

Någon som vet förresten varför jag inte kan ladda upp bilder från min iphone när jag bloggar via den? Har förökt, men det går inte att browse:a en bild..?

Kärlek..

Älskar er så himla mycket Johanna, Patrik, Ted och lille Lias! Mina tankar finns hos er hela hela tiden.. Jag finns här för er forever and ever! Men detta kommer gå bra, ni är så himla starka och det är era barn också! Lias är en kämpe, så detta kommer bli bra Johanna, min älskade fina och helt underbara vän! <3



Love.

Ont i fötterna

Jobbar även idag. Rätt segt med folk idag med.. Vart är alla?! Ska strax gå på lunch. Sen försöka kötta lite.. KBK!
Ikväll ska jag hem till min Ola som ska laga middag =) LÄTT VÄRT Gulle.. Lätt värt! ;) Haha.

Vi låg och diskuterade i typ 3 timmar igårkväll, jag och Ola. Om allt möjligt.. Det är så intressant, jag gillar våra små samtal haha. Envis är han, sista ordet vill han gärna ha även om han inte erkänner det ;) Men jag gillar det! Diskussionen blir så mycket roligare då, eftersom jag är precis likadan hehe.

Aaahh mina fötter värker..


Like it..

Happiness will find me..




Gillar denna skarpt! <3

Dior

Står och kollar på smink och recentioner på olika produkter på nätet. Har varit inne och kikat lite på Dior's produkter nu, väljer mellan 3 olika foundations. Använde alltid Dior's foundation och puder innan, men ville efter ett tag prova något nytt. Men nu har jag varit ifrån deras produkter närmre 2 år, så nu vill jag nog på det igen! =)

Väljer mellan dessa 3 alternativen.

   

Den i mitten, Dior forever var den jag använde innan. Och jag var väl nöjd med den, men tror jag ger mej på Dior nude denna gången.. =) Den 3:e foundationen heter Dior Sculpt om ni undrar. Har hittat en ny favoritsida, där de säljer ut märkesgrejor rättså bra rabatterat! Love it.. <3

Kaffe

Står på jobbet och inväntar kunder.. Gick precis och köpte en kaffe. Tro det eller ej, men jag hällde nog i liiite för mycket socker hehe :P Men men, det är drickbart iaf.

Står här och funderar angående min 25års fest.. Tror jag ska göra lite ändringar i planeringen. Skiter nog i att köra på stort och har det för mina närmsta bara, hemma istället för i en stor lokal. Tror det känns bättre, för då kan jag bjuda alla på mat och endel dricka istället för att bara bjuda på lite dricka.. Så gör jag nog! =) Tänkte smörgåstårta, mammas smörgås tårta som jag älskar så mycket, det blir väl bra?! =)


Långt eller kort hår..

Jag står i valet och kvalet.. Ska jag klippa mej kort eller ska jag inte? Jag har varit sugen i flera år egentligen, men aldrig vågat. Jag tänker mej lite i Victoria Beckham-stuket, fast aningen längre..

Typ såhär:

   

Så vad tycks? Borde jag? Jag skulle behöva det, för mitt hår är i ett rysligt hemskt skick nu, och det känns som att mitt hår verkligen skriker efter saxen hehe.. Men jag är en sån fegis när det gäller mitt hår, eftersom det inte växer mer än 1 cm varannat år :P Nej kanske inte så farligt, men lång tid tar det för det att växa! Å andra sidan tänker jag som så att jag har ju alltid mina extensions hos min förra frisör som jag skulle kunna sätta i om det skulle se för jävligt ut. Så vad tycks?

Pasta date

Pastavagnen blev det till lunch. Jag och Ola satte oss vid "vårt ställe" och åt.. =) Lite mys sen begav jag mej tillbaks till jobbet. Och här står jag nu.. Börjar få ont i fötterna, har ett par av mina nya fina skor på mej så antagligen därför smärtan i mina fötter. Men de är så fina så det står jag ut med! =)

Står och knaprar på en storfavorit nu, nämligen Lakrisal.. Mmm saltlakrits! =)

Jobb!

Härligt härligt! Står på jobbet nu, gott att vara här igen, som alltid.. =) Ska jobba idag, imorrn, fredag och lördag. Hoppas givetvis på fler dagar efter dessa 4 dagarna!

Mår bättre idag än vad jag gjorde igår, men känner fortfarande av litegrann att jag är lite yr och konstig.. Men migränen är helt väck iaf, vilket är såå skönt!

Nu är klockan snart 12, vilket innebär att Ola snart kommer för att luncha med mej! =)

Migrän

Usch, nu har jag varit helt konstig i huvudet i 2 dagar, och haft/har känningar till migrän.. Igårkväll blev det värre och värre, och det höll i sej tills när jag vaknade imorse =( Det enda som hjälper i detta fallet är medicin medicin medicin! Piller hjälper inte längre, det enda som gör nån nytta nu är migrän-nässpray!

Körde ner till apoteket nyss, bara det är en pina när man har migrän, och har inte ens haft ett ordentligt anfall nu, utan bara känningar.. Och ändå mått såhär dåligt. Fyfan! Alla de som nångång haft migrän vet precis vad jag pratar om, ni andra.. ni har inte den blekaste aning! Men tack å lov så känner jag att det har lindrats lite nu.. Hoppas det försvinner helt! Det måste det, orkar inte med detta en 3:e dag på raken! Plus att jag ska jobba imorrn så måste bli av med denna skiten innan dess, annars finns det inte en möjlighet för mej att åka iväg och jobba, och det måste jag.. Måste ha pengarna!

Ska lägga mej ner en stund nu, och hoppas på att det släpper ännu mer..

Musikslaget!

Var hemma hos Madde igårkväll, jag, Madde och Emilie. Tittade på Körslaget och tjötade en massa skit, som vanligt en massa skratt! =) Ola kom dit efter han slutat jobba, men blev bara en kort visit innan vi begav oss hem till mej. Kollade på en film, käka lite mackor sen gick vi och la oss. Båda var skittrötta..

Imorse blev det morgonkaffe med min söte innan han körde till jobbet, och jag satt kvar vid köksbordet och ringde en massa samtal och sörplade på mitt kaffe. Sen blev det duschen, och nu sitter jag här vid datorn..

Ska strax gå till kiosken och unna mej en stor, saftig och go Hamburgare mmm! =) Sen hem till Emily med Emilie för att öva stämmor och dricka kaffe innan vi tillsammans kör till Vittsjö för att öva med kören, för idag är det ju dags för Musikslaget-övning igen! =)

Senaste inköpen!

Här kommer lite bilder på de senaste inköpen.. =)


H&M
 
Love them!

De är mycket finare på, men har inget foto med dem på än.. Köpte även ett par svarta skitsnygga jeans, en likadan cardigan till fast en grå, och en "kroppsstrumpa". Har inte kort på det heller än.

Skopunkten         H&M
 

Jag är så nöjd med mina nya fina skor! =)

Gulledej..

Respekterar Dej Min Gulle..! =)

   


Det känns underbart skönt att vara med Dej! <3


Städa bilen

Har idag spenderat hela förmiddagen med min Gulle.. Så värt! ;) Sen skjutsade han upp mej till Johanna och Patrik. Jag och Johanna satt och pratade en stund, sen följde jag med Patrik in och lämnade av Johanna på jobbet i stan. Blev avsläppt hos mamma som stod och städade bilen, så det var bara till att hjälpa till!

Så nu har jag precis ätit lite mat. Ska betala lite räkningar, som jag älskar så mycket, sen blir det nog ett avsnitt av True Blood, sen kanske eventuellt en eftermiddags tupplur i soffan framför TVn hehe =)

Matshopping

Nu har jag precis varit på ICA och inhandlat ingredienserna till kvällens middag som jag ska laga till Ola, när han jobbat färdigt =) Vad det blir berättar jag inte om ifall han skulle läsa det här ikväll. Det får bli en överraskning! =) Så nu ska jag hem och duscha och göra mej iordning, sen blir det nog att åka och dricka ett par koppar kaffe med Patrik innan jag åker upp till Ola och påbörjar maten..

Gottedag

Vilken gottedag det var igår!

Hade så trevligt med Emily, Anders och Camilla igår! Och sen vidare till min Gulle för å mysa! =) Idag vakna jag av att Ola skulle vara rolig och 1:a april-lura mej med att bilen var väck.. Men se det gick jag inte på ;P Sen blev att morgna sej lite, sen kaffe på det. Hans kaffe börjar smaka bättre och bättre haha.. Han brygger ju det så jävla starkt. Men han vet hur jag vill ha det, så nu spär han ut det lite mer.. Gulledej! =)

Snart ska jag köra hem.. Ola ska jobba idag, så jag hade tänkt se om någon av flickorna är sugna på att leka idag =) Sen ikväll efter Ola slutat ska jag köra upp med mat till oss och ha lite Fredagsmys! =)

RSS 2.0