Blogg-app

Förra inlägget skrev jag genom blogg.se-appen som nu ÄNTLIGEN kommit ut.. Det gick bra förutom att bilderna inte riktigt ville som jag ville. Bl.a så kom samma bild upp 4 ggr och vissa kom inte med alls.. Ska försöka sen igen.

Nu godis, cola och fint sällskap! =)

Show

Nu är jag hemma igen efter 2 Showdagar i Skara.. Det har varit jätteroligt, och stressigt =P Så himla underbart att få stå på scen igen! Det kommer ta flera timmar att gå igenom allt så jag tänkte att jag sammanfattar det hela lite snabbt..

Vi har:

*Stått på scen i 2 dagar inför sammanlagt ca 1500 pers.
*Festat med The Playtones.
*Busat och skrattat som fan.
*Ätit julbord (!?!)
*Åkt karusell.

mm..

Jag har även legat och yrat i sömnen, inte kunnat sova ordentligt då brandvarnaren på mitt rum har pipit ca var 15:e minut, då batteriet på skiten höll på att ta slut.. =P Var tom så stressad när jag sov att jag fick gå upp och spy.. Men förutom det har jag haft skitskoj! =)


Vackra värmeverktyg

Denna vill jag ha!



Den kostar dock 1999 kr.. Känns lite onödigt faktiskt. Men visst är den fin?! =)

Underbara lördag

Vaknade vid 09-tiden imorse, trött som få då vi var uppe till rätt sent.. Tog bussen vid 09.41, hem och duschade och gjorde mej iordning för dans- och sångövning. Käkade lite sen vidare till Vittsjö. Repade i ett par timmar sen körde jag hem igen. Fixade lite meckade och pillade haha :P Körde sen in till stan igen.. Blev att kolla på lite fotboll ofrivilligt haha sen gick jag och J ner till Harrys där vi hade bokat bord till 20.30.. Jättegod mat, och mysigt hade vi =)

Efter det blev det Hemmakväll där det införskaffades godis, och nu ska vi sätta på en film och bara gotta! =)

Kvällen blir ju inte direkt sämre när man ...

img_4194 (MMS)

Kvällen blir ju inte direkt sämre när man har den här godisen bredvid sej.. =)


Gotte-Fredag!

Fy vad dålig jag varit på att uppdatera de senaste dagarna.. Varit mycket på jobbet, och sen har det väl kanske smugits in lite annat i huvudet på mej med som kanske har distraherat mej lite med =)

Just för tillfället har jag det himla mysigt i soffan ;)

Lunch

Har nyss kommit tillbaks i butiken efter en mycket trevlig lunchdejt.. =)

Finns fortfarande inget att göra här, det är heeelt folktomt! Jobbar i en timme till sen är det dans- och sångträning ikväll igen.. Ska sätta koreografi på den 2:a set:et ikväll. Hoppas det inte blir för avancerat haha! :P


Stress

Har inte skrivit på några dagar nu, har haft rättså fullt upp.. Jobb, dans- & sångövningar och lite annat kul =)

Kräftskivan i lördags var lyckad! Hade jättekul både med gamla och nya människor. Mysigt är ett ord som passar in på denna afton! =) Hade migrän näst intill hela dagen efter, men det var det värt! ;) Åkte till Vittsjö strax innan 14 för att öva sång med flickorna och uuusch vad dåligt jag mådde haha! Satt och höll för ena ögat och sjöng fel hela tiden :P Hem efter det och somnade en sväng på kvällen, var helt utpumpad på energi och migränen tog ut sin rätt.. Vaknade lagom till att I am Legend började på TV:n, så den kollade jag på sen sov jag gott som ett litet barn hela natten.

Övning i måndagskväll igen med flickorna.. Börjar bli ordentligt nervös inför upptädet nu! Vi är inte i närheten av att vara färdiga och säkra på allt =S Oh Lord.. Jaja, det får bli som det blir, kan inget annat göra.

Igår kväll blev jag kvar i stan efter jobbet.. Blev lite soff- och godismys =) Åkte hem vid 12-tiden, var rätt trött då så det blev sängen direkt! Vaknade rätt sent imorse så jag fick stressa som en idiot, trodde jag hade glömt plånboken hemma så jag fick vända halvvägs till bussen så den missade jag.. Fick ta bilen in idag så jag kom i tid till jobbet. Har stressat på jobbet herla morgonen, men stressen börjar sakta men säkert lägga sej nu igen. Jag älskar stress, men den sortens stress jag kände innan idag avskyr jag! Får som en klump i magen och får nästan lite panik ångest, men det har som sagt börjat lägga sej nu igen så det känns ok nu igen..


Gottans

Sitter hemma hos Mickis på förfest nu.. Klädd, sminkad och har cider i handen.. Gött! Snart blir det kräftskiva =)

Kräftskiva!

Står på jobbet nu.. Varit ok med folk här idag. Slutar om 40 min och då kommer Christine och hämtar upp mej, vi ska till Skopunkten och inhandla skor till uppträdet. Jag ska även se om jag hittar ett par nya fina par pumps tills ikväll! =) Efter skoshopperiet kör Christine mej tillbaks till Hässleholm och släpper av mej hos en kompis till Rosita där det vankas förkrök inför kräftskivan ikväll på Farozon! =) Ska bli kul..

Myskväll hos Madde =)  Jag, Madde och Emil...

img_8199 (MMS)

Myskväll hos Madde =)  Jag, Madde och Emilie myser tillsammans i soffan hemma hos Madde.. Det blev först pastasallad till Idol och nu ostbricka till en film. Mumma! =)


Fredag!

Det är fredag och solen lyseeer! =)

Har haft morgonmöte idag så man har nästan varit uppe med tuppen idag.. På väg till bussen stormar min söta Johanna förbi mej med sin svarta pärla och tutade, körde och vände och hämtade upp mej! =) Var så skönt att få en liten ensamstund med henne, speciellt på morgonkvisten då dagens stress ännu inte har hunnit kicka igång. Blev avsläppt vid stationen, så jag kilade inom Pressbyrån och köpte min älskade morgonkaffe! Sen traskade jag vidare mot jobbet där mina 2 kollegor satt och väntade på mej.

Det har varit ok med folk i butiken idag, inte för mycket och inte för lite att göra. Ska nog strax gå på lunch tror jag.. Ska gå på en liten shoppingtur och se om jag hittar nåt nytt att ha på mej imorrn när jag ska på kräftskivan här i stan =)

Trött..

Vilken konstig dag det har varit.. Jag har varit trött, men på ett lustigt vis. Mitt huvud har inte riktigt hängt med, det har nästan känts som att jag sovit fast jag varit vaken emellanåt.. Förstår ni vad jag menar då? Man kommer på sej själv helt plötsligt med att man inte riktigt minns till 100% vad man egentligen gjort de senaste typ 1-2 timmarna. Hmm konstigt! Dagen har gått snabbt trots väldigt få besökare i butiken, och resultaten blev ändå rättså bra, hyffsat.. Madde kom in i butiken en kvart innan vi stängde och erbjöd mej skjuts hem =) Himla uppskattat var det gumman, tusen tack och puss på dej!

Har typ inte gjort något alls ikväll, soffhängt. Skullle repat ikväll men Jeanette mådde inte bra, och för å va ärlig så hade jag nog inte pallat asså! Ska strax lägga mej. Har bytt dag på våra morgonmöten till fredagar nu, så imorrn börjar jag jobba kl 08.00..

Nu ska jag ta mej en liten snabb kik på nätet efter skor sen blir det sängen!


På väg till jobbet.. Solen skiner skönt id...

img_9389 (MMS)

På väg till jobbet.. Solen skiner skönt idag! =)


Vi bjuder på godis i butiken idag.. =) Kom...

img_0888 (MMS)

Vi bjuder på godis i butiken idag.. =) Kom in och smaka vettja!


Aldrig hört det smälla så kraftigt nånsin..




Jag har fler inspelade, men i denna fick jag med en sån jävla smäll! Den kommer vid 2,10 i videon så ha lite tålamod bara! Ursäkta röken i inspelningen, men jag var så rädd så jag var tvungen att lugna nerverna hehe.. Man ser hur jag skakar emellanåt!

Dans dans dans

Nyss hemkommen från rep ikväll.. Vi höll ikväll på i nästan 4 timmar. Är rätt trött nu! Ligger redan i sängen och ska sova, upp och jobba imorrn.. Nu har vi iaf blivit klara med 5/12 låtar. Har lagt in ett par extra repdagar vilket är väldigt behövligt! Hoppas det blir bra detta.. Den 26:e denna månaden är de som vill välkomna att titta på oss i Vittsjö! =) Vi har då vår generalrepetition och det kostar inget.. =)

Circuskatt

Maddes söte lille Sivve älskar sitt kise-godis =)


Ledig hela dagen

Gott gott gott! Har i lugn och ro lullat runt här hemma nu på förmiddagen. Duschat, fixat håret, facebookat och bara njutit av att slippa stressa.. Ska strax ner till macken en sväng, sen blir det nog en film i eftermiddag. Skulle behöva in till stan och leta efter en ny dator, men jag hoppar nog det idag. Får nätshoppa istället hehe :P Det blåser så himla mycket ute med och känner inte direkt för att ge mej ut när jag nästan blåser iväg hehe..

Ikväll är det ännu ett rep med flickorna. Ska bli klara med 2 nya låtar ikväll. Shit det är bara 14 dagar kvar tills vi ska uppträda och vi har bara blivit "färdiga" med 3 låtar.. Vi har typ ELVA låtar kvar =S My oh my..

Sweet Dreams










Tröttmössa

Nej, nu lägger jag chipsen, popcornen och colan åt sidan som jag snaskade på när jag kollade True Blood och tar och lägger mej för natten. Är trött som få nu, och vill inte gärna sova bort halva dagen imorrn när jag är ledig hela dagen! =) Innan jag lägger mej får det minsann bli ett nattbloss..



Så här hade nog jag också kunnat somna ikväll.. :P


Vill ha meeer!

Herregud vilken säsongsavslutning!!! Så mycket drama och händelse har jag inte sett i någon serie innan. Jag är hooked på säsong 5 redan innan den ens kommit ut! Hur ska jag kunna vänta så länge?! Åhhh =(

Sookies och Erics kärlekshistoria får inte va slut, jag älskar att se dem två tillsammans.. Det gjordee jag iofs med Sookie och Bill också hehe :P Låter säkert töntig but I don't give a shit.. I like it! =)



Fina tillsammans..











Allvarligt.. Hur bedårande är han inte här då?!



Och hur HET är han egentligen?! Han är så het att det nästan är löjligt..

     


Ok, jag ska sluta beté mej som en 15-åring nu! Ska sluta obsessa hehe.. :P
Lever man sej in i nåt lätt så gör man..



Säsongsavslutning



och det innebär ett nytt avsnitt av True Blood ikväll wohoo! =)

Säsongsavslutning ikväll dessvärre =/ Sen får man väl vänta några månader på att nästa säsong ska kicka igång. Måste hitta en serie till att följa. Mina 2 favoritserier, One tree hill & True Blood, kommer båda ha upphåll nu i några månader så jag behöver nåt nytt!

Något tips?! =)


!?!

För helvete vilken rövtur min kollega har idag!!! Kul för honom, men mindre kul för mej som det går så otroligt DÅLIGT för just nu! =S Trött jag blir..

Jaja, något positivt är att jag vaknade utan migrän idag, skönt det iaf! Har nu ont i lady-partsen istället hehe :P Så är det att vara kvinna, 1 gång i månaden blir vi straffade med smärtor för att vi är kvinnor :P

Hittade denna precis på nätet.. Den ska tydligen reducera menssmärtor ganska bra. En magnet som ska trolla bort smärtan. Man kanske borde investera i en sån?!


Ajajaj..

Jag har haft migrän nu sen i eftermiddags.. =( Har tagit tabletter och fick gå och lägga mej ett par timmar, men det hjälpte inte! Måste ha migrän-nässpray, det är det enda som hjälper och apoteket har ju självklart stängt på söndagar.. Hoppas det försvinner under natten så jag vaknar och mår bra! Annars får det bli apoteket så fort de öppnar srn är det bara hålla tummarna att det hjälper annars kommer jag aldrig klara jobba imorrn!

Bakfylleångest..

Igår vankades det utgång med goa tjejer! Tog bussen in till stan vid 19.57 och när jag kom fram stod flickorna och väntade på mej. Jag hade så mycket alkohol med mej så jag kunde inte bära allt själv. Gick hem till Emilie på förkrök sen ut på Harrys! Det var rättså folktomt och det var bara uteserveringen och lilla baren öppen så jag kan faktiskt inte säg att det var jätteroligt =/ Men men, får la ta igen det när nedanvåningen har öppnat igen.. Sov hos Emilie inatt. Vi gick och käkade hamburgare och pommes mitt i natten, sen gick vi raka vägen hem och la oss.

Nu sitter jag ensam i Emilies lägenhet i stan och väntar på att gå till bussen och åka hem. Emilie drog på nån hästtävling för en halvtimme sen.. Innan dess låg vi och beklagade oss i hennes säng haha! Vilka konstiga människor det finns, blir inte klok på det! :P Framför mej har jag en utsökt god cola som sitter precis där den ska idag! Har precis trippeltångat hela håret, blev fint =) Ska se om jag kan ta ett kort och sms:a in till bloggen.. Jag är dock lite schleeet idag men skitsamma :P

Utgång!

Sitter på bussen på väg in till min fina lilla plommonpaj Emilie svambob Nilsson =) Förkrök sen utgång på det! Ska bli kul som fan, har inte varit ute på evigheter känns det som.. Bredvid mej har jag 2 rättså jävla stora påsar med alkohol till mej och Emilie =) Söta sliskiga cider som kommer stå en upp i halsen efter de blivit uppdruckna hehe.. Får stabilisera med shots på krogen sen! ;)

Fyyy!

Kolla här vad jag hittade..



Fy vad hemskt sagt av henne haha! Jag tycker inte det är roligt, men komiskt som fan :P


Hur svårt ska det va?!

Allvarligt.. Jag har kollat precis överallt på nätet efter en dator, men jag hittar inte någon alls som passar fröken i smaken =S Vadå kräsen?! Blir så trött..

40 min kvar på jobbet sen blir det hem snabbt och fräsha till mej lite. In på ICA snabbt och styra lite gottis, sen vidare till Vittsjö för att repa hela kvällen. I like it!



Denna måste jag säg är cool i designen.. Eller lite snygg-ful på nåt vis! :P





Denna Toshiban, dock, är vacker!

Har ju varit helt inne på HP och HP endast! Men jag börjar faktiskt överväga att köra på en snygg Toshiba istället.. Hittar ju ingen HP-dator som tilltalar mej. Jaja, jag får se hur jag gör..


Sälj!

Sälj Tina, sälj! Det har gått sisådär på sistonne med säljandet.. Är kanske i en liten svacka eller nåt?! Måste ändra det här iaf det är en sak som är säker. Detta håller inte! Kom kunder, kooom! =)

Annars idag efter jobbet står repetition på schemat hela kvällen! Dans, sång, dans, sång, dans, sång och lite mer dans.. Trevligt! =)


Repetion

Första gången vi repar inför giget i Skara..


Ett litet smakprov..

NU ska det funka att ladda upp videos här! =) Så då bjuder jag på en repetition på en av alla de 14 låtarna vi ska framföra på giget i Skara. Detta är första gången jag dansar den, så ha snälla som sagt överseende med att jag är dålig här hehe :P Påpekar igen att detta är FÖRSTA gången jag dansar igenom denna!

Ser nu förresten att jag gjort ett major stavfel.. Har skrivit repetion på videon istället för repetition haha! Ojdå.. Jaja, jag är trött :P Och btw, Jeanette ska stå till vänster om Christine, men hon gick innan jag började filma.



Ska bli kul att jämföra denna med en ny video då det sitter lite bättre.. =)

Så vad tycks?!


Kaffedax!

På jobbet, har lullat runt och fixat med lite kundcase fram tills nu.. Så tänkte kila ner till Pressbyrån och köpa mej lite gott kaffe. Sen måste jag rappa på med säljet!

Måste ringa min frissa idag med! Hon måste fixa till mina extensions då de inte slutar jävlas med mej.. Dagen efter jag hade satt i dem började de lossna, och det är inte riktigt ok! Har satt om 4 st själv redan, och har efter det tappat 3 st till samt att flera fästen har lossnat! =( Jag blir så jäkla ledsen.. Men men, ska ringa och prata med henne och förhoppningsvis så fixar hon det gratis då detta inte riktigt känns som att det är mitt fel.. Har ju haft dem i förr och vet hur man handskas med dem.



Så här går det till förresten..


Nytt och fräsht!

Vad tycks om min nya design?! Jag kommer göra om den from scratch snart, men denna får duga så länge.. =)

ZzZzZzZzZzZzZzZz...

ZzZzZzZzZzZzZzZz... Lite trött är jag minsann idag, lite segstartad. Ska gå och köpa en kaffe nu så jag piggnar till. Det håller inte att stå här och jäspa!



God morgon önskar jag er alla! =)


Smygtitt..

Har haft varit och sjungt och dansat ikväll igen. Ojoj, hur ska vi hinna bli klara med allt och få allt att sitta till 110%?! Det undgår mitt förstånd! Vi har 12 låtar tror jag, 12-15 nåt sånt.. Och jag kan inte texten till någon av låtarna! Eller jo förresten, EN låt. Jag ska alltså lära mej ca 12 texter, 12 stämmor och inte nog med det.. 12 koreografier också! =S Jag ska vara ärlig och säg att jag har full panik!! Vi ska uppträda om 20 dagar..

Tänkte att jag skulle bjuda på en sneakpeek ikväll.. =) Denna videon är ifrån i lördags, och detta är första gången vi drog igenom koreografin så ha överseende med att jag är lite halvkass.. Det är som sagt första gången jag får lära mej den.

Nähe, det funkar tydligen inte att ladda upp bilder för tillfälelt så jag får försöka lägga upp den imorrn istället.. =/

Målsättning

Står på jobbet och väntar på att det ska komma folk.. Har haft möte med chefen idag, lite målsättningar och lite gällande den fasta tjänsten jag har fått. Har en kaffe bredvid mej, och letar nu efter en ny dator på nätet men hittar inte direkt någon som tilltalar mej.. =/ Fan med!

Har gjort några privata målsättningar idag under mötet med min butikschef. Vi sätter mål varje månad, iinte bara gällande jobbet utan även privata målsättningar.. Saker man vill jobba med, med sej själv. Och denna månaden har jag satt upp 2 kortsiktiga mål och 2 långsiktiga.

Kortsiktiga mål september 2011.

*Skaffa lägenhet
*Hämta mina möbler i Gbg
*Starta fler konton på banken

Långsiktiga mål håller jag gärna för mej själv äm så länge..

Jag kommer försöka göra som så att varje måndag kommer jag ha uppföljning på mina mål. Kanske att man sätter nya mål inför kommande vecka eller liknande..


En go kväll

Precis hemkommen från Madde. Blev myskväll till Idol med cola, popcorn och sourcream- and onionringar. Och en massa bus med Maddes söta katt Sivve =) Stannade i 2 timmar sen körde jag hem. Det är ju måndag vilket innebär senaste avsnittet av True Blood!! =) Så nu ska jag bara tvätta av sminket sen blir det True Blood i sängen.. (Ja jag hör hur det låter..) Sen sova då det är jobbedax imorrn igen efter 2 härliga lediga dagar.

Och imorrn efter jobbet är det sång- och dansträning! =)



Love it.


Stämmer verkligen





Så sant..


2 bättre dagar..

Det har varit dåligt med up dates de senaste dagarna, men jag har haft fullt upp och det verkar inte funka att blogga från iphonen just nu..?! Har försökt lägga upp videos genom "Videofyme" men det funkar inte?! Nån som vet vad jag gör för fel? Eller det går helt enkelt inte från iphonen?!

Det har varit två bättre dagar igår och idag. Igår var jag hos Madde hela eftermiddagen och kvällen. Vi kollade på TV och snackade skit, sen när kvällen kom dukade vi upp ett varsitt paket kräftor och gottade oss till Idolpremiären! =) Emelie och Poppe kom också. Sen blev det film och en massa catching up med Emelie. Blev efter det hemskjutsad och sängen kallade direkt!

Idag gick jag upp vid 09, ledig idag igen! Gjorde mej iordning sen kom Madde och hämtade mej och vi körde därefter mot Hyllinge för att shoppa!! Dock blev vi grymt besvikna över hur dåligt utbud det var där, och hur rörigt det var överallt. Madde hittade ett par jeans och en tröja, jag hittade inte ett skit! Nepp detta håller inte, vi kör till gamla hederliga Hässlehåla sa vi typ i kör. Och tacka vet jag H&M i Hässleholm.. där hittar man alltid en massa fint och det är välorganiserat så man hittar. Hittade en så otroligt het kort skinkavaj och en elegant normallång kavaj i bomull, båda i svart. Ett basic svart linne och en jättefin oversize tröja. Vidare till Nisses där jag köpte mer av mitt älskade puder från Clinique. Fick även 2 olika prover av cremer med mej hem för att se om de passar mina behov. En creme för T-zonen och en dagcreme.

Ett snabbstopp på Ur&Penn efter det och köpte ett armband, Madde köpte klocka. Sen blev det sen lunch på Graffitti. Efter det var vi rätt nöjda och styrde kosan hemåt. Mamma och en kompis skulle äta surströmming och jag blev inbjuden, och jag som faktiskt gillar det tackade glatt ja! Nu sitter jag med datorn i knät och surfar runt lite. Ska kolla på dator... igen! Reklamerade ju den jag beställde från nätet. Så nu är jag på jakt igen. Suck!

Bilder på de senaste inköpen får komma sen, är helt ärligt för trött för att fota och lägga upp nu då denna datorn är segare än vingummi! :P

Mina senaste fynd..

Nu har jag fått in bilderna på min dator från iphonyn, so here goes.. Lite bilder på mina senaste inköp ifrån Väla igår.. Har dock inte bilder på allt.



Poncho, Jeans, Väska, Ansiktsrengöring, Smycken, Bälte..



Gillar halsbandet, lite coolt. Mina favoriter är dock ringarna..



Och mitt absolut bästa köp är väskan.. Love love love it! =)

Några bilder på mina nya snygga kilklackar har jag dock inte, men det kommer kanske sen..
Orkar inte lägga ut några ikväll iaf.


Hur trött kan man va?!

Är efter en lång och stressig dag på jobbet hemma hos fina Madde och soffhänger.. Är astrött! Vill inget hellre än att bli pillad i håret nu men Madde vägrar =( Hennes katt är cpstörd här.. Springer omkring här som en galning, och biter i datorsladden. Spelar ingen roll hur mycket man än skäller och skriker på honom, han skiter fullständigt i det. Jobbade förresten för första gången tillsammans med vårt nyaste tillskott i vår lilla butik idag, Victor. Han verkar himla snäll och trevlig.. Måste dock säga att det känns sjukt konstigt utan Mike i butiken, att han inte ska vara där mer.. Det känns tomt, som att något/någon saknas där.. =( Hur ska vi klara oss utan vår lille teknik expert?! Mike kan fan allt gällande teknik! Han är absolut en av mina favoriter att jobba med av alla jag nånsin jobbat med! En riktig klippa är du Mike Miari, och ett hjärta av guld har du.. Och en sjuhelvetes torr humor har du också vilket uppskattas haha!

   

Sista gången Mike rullade ner gallret i Hässleholmsbutiken.. =(

Jobbar imorrn med, jag och Victor. Då han kör från Halmstad stannar han och hämtar upp mej på vägen in till stan =) Gött!


En arg Madde är en smått skrämmande Madde..

Nu ska jag köra upp till Madde som är vansinning över att det har tagit 5 timmar att sätta ihop en ny skänk hon har köpt haha! =)

Ska se om det lilla livet har lust att dra en film ikväll med. Sen ska jag hem och sova direkt! Är skittrött och ska jobba hela dagen imorrn..


Väla

Kom hem från en heldag på Väla för ett par timmar sen.. Vad skönt det var att få komma iväg en sväng, och få shoppa lite! =) Det blev bl.a en ny väska, plånbok, smycken, ett bälte, hudvårdsprodukter, en poncho och lite sånt.. Jag är nöjd med dagens inköp iaf. Blev dock besviken över hur dåligt utbud det var på Gina Tricot.. Det är ju min absoluta favoritbutik, men tyckte inte de hade något alls av intresse föruton ponchon och smyckena jag köpte därinne! Var och hälsade på min kära kollegor på Telenor också. Mike var där, Annelie och så träffade jag lille Emil Rodriguez som jag inte har träffat sen min Xpress-tid, och Filip från Nordstan var där och gästspelade också.. Sjukt kul att träffa er igen boys! =)

Och igår hittade jag äntligen mina efterlängtade svarta kilklackar!!! =)

Usch vad trött jag är.. Typiskt, på min enda lediga dag är jag jätteslö och vill mest bara gå och lägga mej! Funderade på att ta mej ut och springa en sväng men nej jag pallar inte! Blir nog en film istället..

Av nån konstig anledning vill inte min iphone synka med datorn så jag kan inte lägga upp några bilder på mina fynd..


RSS 2.0