Nytt nytt nytt

Haft morgonmöte idag som i vanlig ordning. Det blev frukostmys på torget med lite olika genomgångar. Det är Mikes sista dag i denna butiken idag, så det är lite blandade känslor idag faktiskt.. Kommer sakna honom! Vi får in en ny kille vid namn Victor, från Halmstad.. Alltid kul med lite nytt folk ;)

Imorrn är jag ledig och DÅ ska jag ta med min lille mammi ut på äventyr! =)

Uhh..!

H.e.r.r.e.g.u.d vad mycket det har varit idag!!! Helt otroligt.. Fick äta för första gången på hela dagen för 10 minuter sen! Skakade i hela kroppen så hungrig jag var. Har inte sålt alls bra idag, tycks mest bara fått servicar och har fått agera problemlösare idag.. Inte mycket deg tjänat idag, men har 1 timme kvar att jobba och igår satte jag en 5-ling en halvtimme innan vi stängde, så än finns det pengar att tjäna!


Kaffe

Vad gott det är med kaffe på morgonen! En morgonkaffe och en morgoncigg.. Usch vilka fula ovanor?!

Står i butiken och fixar lite. Emily kommer snart och tar en cigarett med mej, har faktiskt inte rökt på 2 timmar nu vilket är rätt länge för att vara mej. Men på jobbet kan jag faktiskt hålla mej rätt länge.

Har börjat öva på bra nu med låtarna till giget i Skara. Ojojoj säger jag bara.. Hur ska detta gå?! :P

 

Bette Midler's version av låten. Vår version går snabbare ;)
Detta är en av låtarna vi ska framföra.. Fattar ni hur snabbt denna går?!


Lite bättre..

Hemma från en berg- och dalbana på jobbet idag.. Jag vände mitt tråkiga tänk till nåt bra och smackade in 8 (ÅTTA!!!) abonnemang! =) Gött som fan..

Ska dusha lite nu, käka sen blir det senaste avsnittet av True Blood!

Blir så trött..

Usch vilken pissdag det har varit hittills! Mina kollegor har fått en massa GS (gratis sälj) och jag inte ett endaste! Otrevliga kunder har jag haft, och jag gillar inte attityden på vissa.. Känner mej helt gråtfärdig, känns jättelöjligt, men så känner jag mej idag.



Fin bild..


Recension

Crazy in love
Josh Hartnett och Radha Mitchell

En dramfilma där både Josh och Radha spelar autisktiska. Jag vart inte överförtjusad då jag tyckte handlingen var lite sisådär. Hela poängen är ju synen ur en autistisk människas ögon, men jag är inget jättefan av sådana filmer dessvärre. Men båda spelar sina roller väl, och emellanåt får jag ändå säg att man blir tagen och detta mest för att Josh Hartnett är en utomordentligt duktig skådespelare.



Bara kolla på honom.. Hetaste mannen på denna planet eller vad?!

Hur ska detta gå till?!

Första repet ikväll inför giget nästa månad, och måste säg att jag är rädd! Hur i helvete ska jag lära in dessa långa och otroligt snabba låtar? Melodierna börjar kännas bekvämt nu, men texterna är så långt ifrån memoriserade så det finns inte! =S Jag förstår inte hur jag ska kunna få in texterna i mitt huvud..?! Får helt enkelt bara tjata, tjata, tjata dem antar jag. Finns ju inte mycket mer att göra..

Var och hämtade mamma vid stationen nyss. Hon har varit i Gbg över helgen.. Ska strax sätta på en film tänkte jag, sen blir det sängen tidigt ikväll då jag ska jobba imorrn.


I wanna dance with somebody

I wanna feel the heat with somebody.. Grym låt av Whitney Houston som spelades flitigt igår på festen! Jag hade grymt roligt igår! Tror nog bestämt detta kan vara bästa festen på hela sommaren, helt klart top 3 iaf.

Emily kom hem till mej innan så vi gjorde oss iordning tillsammans. Vi skrattade gott åt varandra, och efter en stund kom vår chaffis Madde som även hon skrattade gott åt oss! =) Blev färdiga på mindre än en timme sen begav vi oss till Vittsjö.


De flesta var redan där när vi kom, utklädda allihopa. Nägra lite tråkiga, körde safe men några stycken hade dragit på som fan och var riktigt bra utklädda. Vi fick en god fördrink och minglade lite sen rätt som det var satte värdarna ögonbindel på oss allihopa och ledde ut oss en och en, och ställde oss på ett långt led. Vi fick sen följa instruktioner om vart vi skulle gå, och fram kom vi till slut till bussen som skulle ta oss till hemlig destination.

Vi gick på bussen, fortfarande blindfolded, och blev körda till festlokalen vilket var Hårsjö skola. Lite mer mingel sen satte vi oss till bords där kräftor redan var uppdukat på våra tallrikar.. Mumma! Jag älskar kräftor. Servitriserna som var inhyrda för kvällen gick runt och serverade snaps var 15:e minut och snapsvisor sjöngs flitigt. Varmrätten var en kycklinggryta med svamp och ris, mycket gott. Efter det bjöds det på tipsrunda i skogen där hälften av frågorna handlade om födelsedagsbarnet och hälften om gästerna, tex "Vem har bäst hålkänsla?", och det tog vi reda på i en tävlingsomgång senare under kvällen där 3 tjejer fick på sej en strap-on och fick med ögonbindel försöka få in den i röven på ett uppblåsbart får haha! När man hade dragit igenom hela tipsrundan fanns det ett tequila-stop.



Tillbaks till festlokalen där tårta och kaffe nu serverades. Efter det var det fullt ös medvetslös! En massa lekar, dans, shots och skratt. Bussen kom och hämtade oss vid 02.00 och tog oss hem, sen var det sängen direkt när jag kom hem.




Back to the 80's

Lagat omelett till lunch idag. Lyssnat på lite musik och bara gottat lite.. Madde kom på besök en stund och bjöd på en cola. Ska strax in i duschen och börja göra mej iordning innan Emily kommer hit inför upp-pimpningen av festen ikväll. Nu pumpar musiken som vi ska sjunga i Skara ut ur högtalarna, måste lära mej dem.. 4 st 40-tals låtar och lika många schlager-låtar. Bland annat mitt solonr "Elektrisk".

 

Hittade detta jättesöta hårbandet som jag tänkte ha i håret ikväll. Men detta kan jag faktiskt tänka mej att ha annars också, tycker det var himla sött! =)


Vacker Kärlek





"Something Borrowed" från 2011 med Ginnifer Goodwin, Colin Egglesfield och Kate Hudson. En romantisk komedi som emellanåt grep mej, men som å andra sidan ibland tappade mej lite. Liiite lite utdragen och rättså lik ett par andra filmer jag sett, men på sina ställen väldigt gripande och förtrollande vilket i slutändan faktiskt vägde upp. Sen att Colin är ett riktigt ögongodis hjälpte nog till en smula hehe =)



Hårfix och shopping!

Har nu fixat håret, ansat det rejält och satt i extensions och jag är såå nöjd! =)


Före



Efter




Supernöjd är jag! Vad skönt det var att få klippa till mitt sleta ojämnt klippta hår.. Och att få långt hår igen.


Mötte upp fina Emily efter jag hade varit hos frissan, så gick vi och fixade födelsedagspresent till Therese, sen vidare till H&M för att shoppa 80-tals kläder! =) Jag säger bara ojojoj vad dumma vi kommer se ut imorrn hahaha! Men det bjuder vi på! ;) En fika på stan med innan alla affärerna stängde sen körde jag hem. Har sedan jag kom hem rensat ut min garderob, fick ihop 3 påsar med kläder som jag ska slänga. Det var på tiden att jag rensade ut.. Nu ikväll hade jag tänkt ha Twilight-maraton, men det blir det för sent för. Så jag tänkte ta en av de senaste filmerna jag tankat. Uppdukat bredvid mej har jag grillchips, ostbågar och coca cola! =)




Lite av det jag shoppade idag..

Shampoo
Balsam
3-pack hotpants
Jeans
Alkohol
Halsband med kors
Öronhängen
2 läppglans
Rouge
Consealer
Ett rosa hårband med stor blomma
Torrshampoo


Nu blir det film!

Extensions

Ska sminka och göra mej iordning nu, äta lite sen bär det av till frissan! Dax för en rejäl klippning sen i med extensions efter det!! =) Har inte haft extensions på flera år nu. Sen möter jag upp finaste Emily så ska vi gå på en liten shoppingtur. Jag måste komma på vad jag ska ha på mej imorrn på Therese's 30 års fest. 80-tals-tema ju! Får kika på stan idag..

I'm in a band..

Simon kom igårkväll och lekte.. Vi spelade instrument, han gitarr och jag piano. Skitkul var det! Har velat lära mej spela piano så länge jag kan minnas men det har aldrig blivit av. Simon har sagt att han ska hjälpa mej, och det gjorde han för första gången igår. Lärde mej faktiskt att spela "The scientist" av Coldplay igår och även grunden till "Don't stop believing" av Journey! Skitkul =)



Min privatlärare =)



Funderar på att köpa mej ett piano, kanske ett begagnat sådant..

Intervju..

Hade telefonintervju igår förresten med Seger från huvudkontoret. Jag gick aldrig på en första intervju utan direkt på en andra intervju. För er som inte vet så gäller det den fasta tjänsten som blivit ledig i min butik i Hässleholm, och jag har ju jobbat extra där sen i februari i hopp om att en tjänst ska bli ledig. Och det har det blivit nu.. Efter intervjun igår så ringde jag min BC (butikschef) och grät, jag tyckte jag gjorde så dåligt ifrån mej på intervjun. Jag är inte den som gråter ofta, men antar att det var alla spänningar och all nervositet som släppte när jag och Tobias la på luren.

För en stund sen ringde Stoffe för att ge mej besked.. "Det är många riktigt duktiga kandidater som sökt tjänsten... Jag är jätteledsen att behöva berätta Tina... att du inte längre kommer att jobba som extra hos oss mer... För du har FÅTT TJÄNSTEN!!!!!" =D =D =D

Jag har nu ett fast jobb igen!!!
=) Fan vad skönt det känns.. Gbg får vänta ett bra tag till nu, för vill satsa på detta nu!

Skicka tillbaka..

Jag är så ledsen.. Min nya fina dator som jag köpte för typ en vecka sen, och den vill inte alls som jag vill! =( Den vill inte stänga av sej, den bara försätter sej i vänteläge så man får trycka av den på knappen! När den är på och inte varit aktiv på en stund så försätts den i vänteläge, vilket är normalt.. Men sen går det inte få igång den igen!! Utan då måste man stänga av den på strömknappen för att sen sätta på den igen. Och i ibland fuckar inte ljudet när man sätter på den.. =( Så jag har varit i kontakt med Billig Teknik's kundtjänst nu, och det är ok att skicka tillbaks datorn och antingen få den fixad eller utbytt mot annan modell. Och jag tror nog jag vill ha en annan.. Jag älskar lixom inte denna datorn riktigt hehe :P

Får se hur jag gör, jag fick fundera på det ett par dagar. Men har hittat en annan jag vill byta ut den mot, men givetvis är den datorn slut nu! =S


Long beautiful hair..

Imorrn ska jag sätta i mina extensions igen iiihh! =) Inte haft dem i på ca 5 år, men de har legat i gott förvar hos min frissa. Åhh, kommer få långt och fint hår igen! Ska bli skönt samtidigt som det kommer bli lite jobbigt att inte kunna dra fingrarna genom håret mer.. På ett tag iaf. Får se hur länge jag har dem i denna gången, kanske förälskar mej totalt i dem igen och sätter om dem flera gånger. För man får ju tar ur dem efter ca 6 veckor för att tejpa om dem. Jaja, jag testar ett tag så får jag se sen!



Mitt hår är i en mörkbrun nyans med kopparslingor. Kommer lägga ut före- och efterbilder.


Gottis



Står på jobbet med en god kopp kaffe från Pressbyrån. Slutar redan klockan 16 idag wohoo! =) Håller på att fundera ut min outfit inför lördag. Då ska jag och Emily på Therese's 30 års FEST som för övrigt ska hållas i
80-tals tema! =) Men vad jisses ska jag ha på mej?! Något tips??





Hot hot hot..


Trevligt sällskap

Nyduschad sitter jag här i sängen med en coca cola (såklart) i handen och datorn i knät. Är nyss hemkommen från Gith m. familj efter en trevlig kväll med mat, kaffe & bulle samt mycket prat och skratt! Jättetrevligt var det, som alltid =) Nu ska jag sätta på en film sen blir det sängen. Jobbar till 16 imorrn, sen blir det en sväng på stan innan jag åker hem för att fixa med lite grejor..

Kvällens film blir "Just go with it" med Jennifer Aniston och Adam Sandler.

Gött

Morgonmöte imorse kl 08.00 som i vanlig ordning varje onsdag. Fick reda på imorse när jag kom till jobbet att jag slutar redan kl 15 idag.. Wohoo joy! =) Ska hem och vända sen ska jag vidare till Gith med familj och lämna SIMkort till dem. Sen vet jag inte vad jag ska göra, lägga mej i sängen och bara gotta framför min fina dator kanske?! Får se..


Kommande Höstmode

Höstens mode 2011 dam – skor, kläder och accessoarer.

 

Höstmodet 2011
fortsätter att utveckla koncepten jetset och glamour inspirerade av 60-talet. Vi ser mycket prickar och uttrycksfulla färger, men framförallt ett spel med kontraster. Dammodet under hösten präglas också av dualitet. Mjuka och varma färger blandas med kaxiga detaljer och höga klackar, det djärva möter det sensuella. Som sagt, mycket prickar blir det hösten 2011, men även ”oversized”, alltså lite för stora plagg, och mycket metalliskt. Guld, silver och bronsfärgade accessoarer och detaljer i kläder och skor.
En extra het toutch denna hösten kommer nog bli päls och fjärdrar. Pälsjackor, västar, fjäder-extensions att ha i håret osv.

Lite kul att läsa för er som är intresserade av mode.. =) Detta är framtaget från olika trendsajter.

 
 

Här är 3 av mina favoriter just nu! Fjädrar i håret, svarta höga och heta kilklackar samt den underbara pälsvästen.. Love it.

Goa vän

Söta & snälla Simon kom hem till mej igårkväll och lekte. Vi drack kaffe och pratade om noter till Gitarr och piano. Jag skulle ju så gärna vilja lära mej spela bra piano, och Simon är en klippa på det dära. Så han erbjöd sej att bli min privatlärare! =) Så då har vi matte, pianolektioner och rymden nu Simme haha!

Han var även snäll och hjälpte mej med min nya dator, den ville inte riktigt som jag ville! Men det vill den nu tack vare snälla Simi! Tack tack =)

Förvirrad..

Uhh vi har en ny kampanj på jobbet som förvirrar skiten ur mej! Men börjar nog få lite pejl på det.. tror jag.. hoppas jag! :P Funderar på att gå på en tidig lunch idag, är trött och skulle nog behöva ut i friska luften lite och boosta mej själv med Coca cola hehe! Känner hur sockerbegäret skriker i bakhuvudet på mej, måste ha cola!


Och nu helt plötsligt, från ingenstans, blev jag galet sugen på en god omelett! Mmm.. vill ha. Kanske man skulle laga ikväll?!





Hur gott ser inte detta ut?!


Sen till jobbet..

Gick mot bussen vid samma tid som alltid, och när jag kommer vid sophuset så ser jag bussen köra förbi.. Kollar då på klockan och ser att bussen då är 4 min förtidig vilket då innebär att jag inte hinner bort till stationen och kommer därför missa bussen och komma försent till jobbet!!! Tycker fan det är för jävligt! 4 min förtidigt är inte ok, inte heller när bussen är försenad med flera min! Jag ska tillägga att jag nu står och väntar på nästa buss som hittills är 8 min försenad!!! Vafan!?!

Skärp er Skånetrafiken!!!

Gonatt


Grymt bra!

Kollade nyss klart på No strings attached med Ashton Kutcher och Natalie Portman.
Grymt bra film
! Bra story, både rolig och lite känslosam, och sen att Ashton Kutcher är sjukt het hjälper ju kanske till lite hehe ;) Både han och Natalie Portman är väldigt duktiga skådisar och gör dessa rollerna kanonbra! Jag rekomenderar denna filmen starkt.

Denna filmen var precis i min smak, en riktig Tina-film så jag ger den:






Schlagerdrottning

Vet inte riktigt hur man lägger upp egna videos som inte ligger på youtube så jag kan dessvärre inte bjuda på det jag spelade in igår. Men ett par bilder kan jag bjussa på..


Rätt bra med folk där..


Charlotte Rerelli!



Grym är hon på att sjunga, och vad kul det var att få se henne framföra Hero och Tusen och en natt live.

Hello hangover!

Vaknade nyss. Ville inte gå ur sängen, har en mild migrän och medicinen är slut =( Uhh! Har tagit 2 panodil nu, hoppas de hjälper!

KARNEVAL
var det ju igår och vad roligt jag hade det! Bästa utgången på mycket länge =) Det var inte så mycket folk där, men det märkte jag knappt av.. Hade fullt upp ;) Det blev nog mest häng inne på dansbanan där Willez spelade. Vad duktiga de är killarna, kul att se! Träffade en massa folk jag inte träffat på år och skapade nya kontakter med. Jag och Camilla dansade som aldrig förr inne på dansbanan. Roger Liljenberg visade sej vara en sjuhelvetes dansare. Det är så roligt att dansa när man får dansa med någon som verkligen kan sin sak, och det kan Roger haha! Det får vi göra om. Vid stängning gick jag bak för att röka, och där stod killarna från Willez och gjorde detsamma. Stod och pratade med dem en stund, himla trevliga killar! Sen kilade jag och Camilla bort till Langos-ståndet och frossade i en massa gottis. Mmm mumma vad gott det är med langos, speciellt när man är sådär lagom full med, fast då är iofs allt gott hehe..

En helt klart lyckad kväll! Tack till alla som bidrog.. ;)

Karneval!!!

Woop woop! Karnevalen har nu kommit till byn och roligt är det =)

Dagen började med att jag hoppade ur sängen, slängde mer eller mindre på mej kläderna och sminket och skyndade ut till bilen. Mamma skjutsade in mej till stan så att jag kunde gå på bolaget som jag helt glömde bort igår.. Svängde inom Elgiganten en snabbis också och köpte min externa hårddisk och HDMI-kabeln också. Sen raka vägen hem igen..
Mamma släppte av mej vid folkets park där vi skulle ha soundcheck innan uppträdet senare på eftermiddagen. När det var gjort styrde vi kosan mot idrottsplatsen för att inta våra positioner på flaket som vi skulle stå på genom Karnevalståget. Övade lite, sen bar det av! Jag hade redan nu hunnit bli lite rund om fötterna hehe :P Det gick snabbt tyckte jag, hann knappt med.. Emily skjutsade hem mej efter det. Jag duschade och gjorde vid mej, åt lite middag sen kom Christine och hämtade upp mej. Ner till Folkets park igen, och nu för att sjunga! =)

Kl 16.15 drog showen igång för byafolket, och först ut var givetvis en allsång. Småflickorna uppträdde efter det och sen... entrade Charlotte Perelli!!! =) Efter det blev det ännu lite mer allsång, sen var det dax förr oss att sjunga!

Underbart som vanligt att stå på scen, och bra gick det. Vilka applåder vi fick =) Efter det minglades det mest, och diggades till Perellis 2:a uppträde vilket var kanonbra! Blev hemskjutsad efter det, och har nu fräshat till mej lite och pillat lite med min fina dator! =) Camilla kommer vilken sekund som helst och hämtar mej, sen bär det av till söta fröken Madde Lood på förfest inför Parken ikväll! Bjärnums Karnevalen får man ju bara inte missa!

Bilder kommer sen..

Nostalgi..

Kollade precis igenom min gamla blogg-domän, och vad jag saknar den hehe! Jag började läsa den från början nu och vilka minnen som blossade upp.. Startade den när jag flyttade till Val d'isere. Och nu börjar jag fundera på att återgå till min första blogg www.tinatorlof.blogg.se

Vad tycker ni? Ska jag fort sätta med denna eller gå tillbaks till min gamla?? Johanna stumpan, du som flitigt läser min blogg nu och som läste min blogg då vad tycker du??

Nostalgi..

Kollade precis igenom min gamla blogg-domän, och vad jag saknar den hehe! Jag började läsa den från början och vilka minnen som blossade upp.. Startade den när jag flyttade till Val d'isere. Och nu börjar jag fundera på att återgå till min första blogg www.tinatorlof.blogg.se

Vad tycker ni? Ska jag fort sätta med denna eller gå tillbaks till min gamla?? Johanna stumpan, du som flitigt läser min blogg nu och som läste min blogg då vad tycker du??

Kort dag på jobbet

Idag slutar jag jobba kl 16.. Och vad skönt det ska bli! Har tusen-och-en saker att göra.

Söta Emily kom och hälsade på mej idag, väldigt uppskattat! =) Och ett stort GRATTIS TILL JOBBET min älskade Madde! Det är verkligen välförtjänat. Very happy for you my dear! <3


ZzZzZzZz..

Oj vad trött jag är, kan knappt hålla ögonen öppna.. Kom hem för ett par timmar sen från sångträning. Hoppade in i duschen så fort jag kom hem, sen parkerade jag mej i min säng med nya fina datorn i knät och en coca bredvid mej. Ska lägga mej nu så jag kommer upp imorrnbitti och är utvilad!

Imorrn slutar jag jobba 16, och har efter det fullt upp! Måste försöka hinna ut till Elgiganten innan jag åker hem för att köpa en extern hårddisk, datorväska, HDMI-kabel och eventuellt högtalare.


Black Beauty <3

Nu har min dator äntligen kommit!!! Hämtade den direkt efter jobbet igår, sen satt jag med den resten av kvällen. Den är så fin <3 Den har svart/mörk mockabrunt borstat stål, och lyser så fint på ett par ställen. Har inte haft dator på 1 ½ år nu, så det är uppskattat! =)

Poppe och Simon kom hjälpte mej med ett par saker också, tack killar! =)

HP Pavilion dv6-3160so

Man ser inte så bra på denna bilden. Jag tycker t.o.m den ser lite plastig ut här, men i verkligheten ser den skitläcker ut! ;) I likey alot..


Sångövning

I förrgårkväll var det ju sångövning.. Ingenting satt, ingen kunde sina stämmor, vi hade alla glömt bitar av texten, koreografin var långt ifrån 100. Ingenting funkade helt enkelt haha! Men efter några gångers rep blev det bättre. Jag fick byta stämma också. Istället för understämma blev det mellanstämma, vilket har varit min favorit sen från början, så jag är glad! =)

Haha detta låter som "One time in band camp" =D

Ikväll är det övning igen. Kommer dock komma lite sent då jag inte slutar jobba förrens 18.15. Sen kanske jag tar ett pitstop hos Madde, får se.


Back to work..

Jobba jobba jooobba!!

Det går sådär på jobbet idag, men än är inte dagen slut. Hoppas på att få mycket sålt idag! Har inte jätteont idag, men känner mej väldigt låg på energi.. =/ Ska ta min lunch strax, det kanske hjälper?!


Sjunga

Nu bär det av till Vittsjö! Kaffe hos familjen Kullberg sen ska jag sjunga ikväll. Övning inför Bjärnums Karnevalen på lördag..


<3

Kom hem efter jag hade varit på affären, och hittar i brevlådan ett stort paket till mej! =) Det var från min kära söta storasyster.. En DVD på en konsert i Japan från 1996, och den senaste skivan av Mariah Carey! <3 Min stora idol sen jag var liten liten flicka.. Tusen tack älskade sis! =)

Så har spenderat en timme-nåt åt att titta på hennes konsert i Japan. Lovely lovely lovely! Kom till och med ett par tårar till ett par låtar hehe.. Hennes låtar rör mej djupt, och har alltid gjort.

Bjuder på en av mina absoluta favoritlåtar..



Mariah Carey - Can't let go


Sweet

Mina älskade hårprodukter har äntligen anlänt! =) Finally.. Kände skillnad på mitt hår redan efter bara EN tvätt! Mitt hår är redan så himla mycket lenare, och det ser mycket bättre ut dessutom. Love it!



Kérastase shampoo, TIGI Bed head balsam, Biosilk silkesdroppar.


Dessa produkterna använda jag alltid innan, men har haft ett uppehåll från dem i nästan 2 år. Men nu äntligen har jag dem igen! =) Längst ut till vänster ser ni min nya lotion från Victoria's Secret - Pure seduction. Luktar helt underbart gott!


Ny dator!!!

Åhh NU har jag beställt min nya dator =) Det blev den snygga svarta stilrena datorn i borstat stål! Kommer om ett par dagar bara, och vad jag längtar!

Poppe och Simon har varit här ikväll och hjälpt mej, och det behövdes nog hehe. Tusen tack pojkar! Nu blir det, som varje måndag, det senaste avsnittet av älskade True Blood..


Beslutsångest

Har spenderat närmre 2 timmar inne i stan på Elgiganten och Onoff och kollat på ny dator.. Jag tror nog att jag har minskat urvalen ner till 2. Jag kan inte bestämma mej för vilken av dem jag ska ta bara!

Utseende eller prestanda?!

Eller båda datorerna är snygga, men den ena är lite finare =) Om någon av er som läser min blogg är datorkunnig så snälla hjälp mej! Måste jag verkligen ha en i5 processor eller klarar jag mej på en i3 processor? Det jag kommer använda min dator till är; Vanligt surfande, nedladdning, vill kunna lagra mycket på den (kommer använda mej av en extern hårddisk också, men vill ändå kunna ha en massa på datorn), vill kunna spela, dock äldre spel som nog inte kräver så mycket. Vill även kunna koppla den till TV:n, vill ha en bra cam och den får för allt i världen inte sega!!! Jag blir vansinning om den börjar sega sej.. Jag vet att internet också spelar in, men nu pratar jag om datorn i sig. Och den ska slutligen vara snygg! ;)

Har hittat en grym dator på Elgiganten, som både har grym prestande OCH är snygg! Svart borstat stål, urläcker. Men den lille puppyn kostar 8000:- och frågan är om det är värt det?! Jag kommer ju dock ha den i kanske 3 år eller något sådant.

HP Pavilion dv6-3299eo                                        HP Pavilion dv6-6060eo

Känns som att den svarta är mer stilren och tidslös än den med mönster. Samtidigt så är den med mönster mer unik, och det finns inte så många som har en sån. Och jag vill ju gärna ha nåt som ingen annan har, eller som väldigt få har. Oj vad svårt.. Jag bör ta den svarta, om jag tänker lite längre fram.

Vad tycks?!


Movietime!

Dax för film! Ikväll blir det "Easy A", en komedi.. Recension kommer sen.


Festivalen

Tog inte så många kort, men här kommer några stycken iaf! =)

   



 

 

Detta är från Fredagenens Festivalande.. Bilder från lördagen kommer sen!


Sliten

Oj vad trött man kan va! Kanske inte konstigt eftersom jag varit ute 2 dagar på raken..?! Igår hade vi förbannat roligt =) Det var en lyckad förfest hos Emilie Nilsson, och Festivalen var ännu bättre! Dansade en massa och träffade mycket roligt folk! Så jag är nöjd över helgens bravader..

Idag är jag lagom mör dock haha.. Man är ju inte 20 längre ;) Har varit uppe hos Madde en sväng, annars har inte mycket blivit gjort. Har precis ätit mitt egna goda recept på Spagetti och Köttfärssås.. Mumma! Och nu blir det soffmys med ostbågar, chips, coca cola och en film! Underbara söndag <3


Festivalen!

Igårkväll vid 18.30 kom Madde & Madde och hämtade mej. Vi hämtade upp Poppe och Camilla sen styrde vi kosan mot stan. Förkrök hos söta Emilie Nilsson! Vi var rätt många, kanske 15-20 st så det var skoj.. Dans, sång och alkohol och en massa roliga människor.. Kan ju inte gå fel då! ;)

Drog oss in mot stan vid 12-tiden, och stan var full av människor! Harry's blev det först för ett litet shot-stop. Mad fick mej att dricka Tequila vilket jag är lite smått allergisk mot hehe :P Blir kanonfull av det där haha! Men vafan, en liten fick smygas ner.. Gick vidare efter ett tag mot Partytältet där resten väntade. Tyvärr måste jag säg att vi gick ut alldeles för sent, man hann ju knappt komma dit förrens allt stängde vilket var kl 02.00. Men kul hade vi ändå =) Nu ska jag på det igen! Har gjort mej iordning och ska nu gå hem till Mange och Steffe, sen blir det bussen in vid 20.. FESTIVALDAX dag 2!

Ha en trevlig kväll alla, det tänker jag ha! ;)


Bakis?

Uhh, vaknade för en timme sen ungefär och kände mej ovanligt pigg och kry för att ha varit ute kvällen innan! Ställde mej upp ur sängen och insåg rättså snabbt att jag nog visst var bakis hehe :P Gick upp och tog en dusch och fräshade till mej lite. Sorterade tvätt, och hängde in resten som inte skulle tvättas. Och nu ska jag ska strax inta soffläge och kolla på film! Ska bara ner och köpa coca cola först och nåt litet gott att tugga på =)


Gillar!

Har spenderat ännu en kväll hemma hos Gith med familj, och haft jättetrevligt! =) Jag blev bjuden på middag, jag hjälpte dem med sina iphones, vi har druckit kaffe och tjötat en massa skit.. Hur trevligt som helst! =) Nu är jag hemma igen, och håller på att leta fler bra filmer. Är rätt trött dock så det blir nog snart sängen.

Idioti!

Hmm, hittade precis detta på nätet.. Detta är bland det dummaste jag sett nångång!

Ipad 2 Gold History Edition har en baksida tillverkad helt i 24-karats guld, till en vikt av 2,000 gram, och loggan på baksidan består av 53 små diamanter. Foto: Stuart Hughes


"Diamantbeströdd och med en baksida i 24-karats guld. Designern Stuart Hughes har skapat världens dyraste Ipad 2 till ett värde av 50 miljoner kronor."

Allvarligt?! Kan det på riktigt finnas någon som skulle lägga så mycket pengar på en sketen ipad?? Jisses, vart är denna världen påväg?


True.





Mållös

Har precis kollat klart på "The last kiss" och kan bara säga oj vilken film! Den rörde mej verkligen.. Så otroligt gripande! Det är nog den mest verklighetsgrundande film jag någonsin sett. Det är ju såhär det funkar, eller för väldigt många iaf, kan jag tänka mej. Jag kan själv relatera till storyn på ett vis. Jag tänker inte berätta något om handling, tror jag fördärvar det då.. Det enda jag kan säg är; Se den!

Och förresten.. Jag skrev fel i förra inlägget, det är inte en komedi. Det är en drama, en riktigt bra sådan!


Paket

Fick sms på jobbet idag.. Mina efterlängtade kläder som jag beställt på nätet hade anlänt till ICA i Vittsjö!!! =) Körde dit direkt efter jobbet och hämtade dem! Ett stort paket från Gina Tricot och ett stort paket från H&M.. Körde efter det hem till min älskade Johanna där även fina Emily var. Det blev kaffe och kladdkaka, sen körde vi en liten sväng ut till Erica. Provåkte Emilys nya fina bil! Blev kaffe där med i en kvart ungefär sen tillbaks till familjen Kullbergs. Jag satte mej i bilen och styrde hemåt direkt efter det. Var så himla angelägen om att få prova mina nya fynd! =) Är supernöjd med mina nya fina kläder, men får skicka tillbaks ett par saker och få de bytta mot en storlek större.. Har varit lite för tajs med XS på sistonne, men nu går det inte mer haha! Jag får nu hädanefter beställa kläder i S!!! Jag har ju alltid varit XS så det känns lite ovant men samtidigt underbart.. Det är ju detta jag velat i flera år! =)

Nu har jag nyss duschat och iklätt mej myskläder och intagit soffläge. Blir en film innan sängen, även denna gången en komedi.. The last kiss.

Bilder på mina nya kläder kommer sen.


Like it..

Gillar denna skarpt!



Natasha Bedingfield - Pocket full of sunshine
Från "The ugly truth"


Bästa på länge

Tittade precis på The ugly truth med Katherine Heigl och Gerard Butler i huvudrollerna. Grymt bra film måste jag säg, den bästa jag sett på länge! En film precis i min smak! =) En romantisk komedi som får en att skratta hejdlöst emellanåt. Denna rekomenderar jag skarpt för alla er som gillar komedier med en toutch av kärlek.

Mitt betyg:





Denna filmen måste ses!


Lägg av!

Det finns människor som inte gör annat än gnäller och sprider dålig energi omkring sej.. SLUTA FÖR HELVETE!!!


Recension



Har precis sett Garden State, och jag får väl säga att jag sett bättre.. En lite lagom film att titta på en regnig dag som denna. Gillar man lite udda storys med en gnutta kärlek i så kommer man nog gilla denna.

Mitt betyg blir:



Underbara ledighet!

Har varit ledig i 2 dagar inräknat idag, och vad skönt det har varit! Har bara tagit det lugnt.. Igår blev det middag hos min älskade lille pappi sen träffades hela kören på Sjöstugan och åt vofflor och drack kaffe. Sen en snabbvisit hos Madde sen hem och satte mej vid datorn. Jag fortsatte min närshopping, vilket jag inte borde hehe :P Men jag måste hitta de svarta ursnygga kilklackskorna jag maniskt letat efter, men som bara finns i st. 40.. Men hittar dem inte nånstans i min storlek på nätet, så får väl begé mej ut på en shoppingtripp efter löning! ;)

Idag har jag varit hemma hos min fina Emily på lite morgonkaffe, annars har jag inte gjort mycket alls! Dammtorkat lite, fixat med frukost och middag till jobbet imorrn, och spenderat x antal timmar vid datorn hehe..

Nu blir det film! Garden State.

Borde inte..

Står på jobbet och väntar på att alla lördags-köpsugna ska komma in och handla av mej! Tills dess kikar jag runt lite på Gina Tricot's hemsida och nätshoppar lite, vilket jag inte borde hehe.. Men betalningen blir inte förrens nästa månad så det får gå :P Kollar lite på Scorett's hemsida med, min absoluta favorit skobutik, den och Bianco!

Kräftskivan var lyckad igår! Vi slaffsade i oss som om vi aldrig fått mat innan haha.. Supergott! Nån utgång blev det dock inte. Men nästa helg då jävlar! =)

Kolla detta förresten, ett must have!



Snygga va?! =)


Årets första

Sitter på bussen på väg hem nu.. Madde möter mej vid ICA sen kör vi hem till Emilie Nilsson där årets första kräftskiva kommer äga rum, äntligen! =) Ska bli så gott!! Kanske blir utgång sen, får se ;)

Adorable

Kolla in detta! Det är lätt det roligaste klippet jag sett på länge hahaha =) Och så söt
den lille hunden är..



Så söt..


Ostbricka

Igår kväll blev det myskväll hemma hos Madde med tjejorna. Ostbricka, kex och vin. Tittires var hemma från Sthlm med.. Mycket trevligt var det! =)



Mumma!


Underbart väder!

Står på jobbet med en Pressbyrån-kaffe.. såja! =)

Var hemma hos Madde igårkväll och mös med hennes nya kisebebis. Simon och Poppe var också där och jobbade i trädgården. Åkte hem vid 22 och slängde mej på datorn. Nya avsnittet av True Blood kom ju ut igår =) Bra som vanligt.

Idag skiner solen, och det är tisdagsmarknad i stan. Ska gå och gotta mej i solen på min lunch idag, och kanske fynda en ny väska.. ;) Om det är någon som har tråkigt och har en smartphone så har jag ett hett tips på en app! Wordfeud.. Varnar dock för beroendeframkallning! ;)


RSS 2.0