Uttråkad..

Var är allt folk?! Här är så folktomt.. Finns ju för fan inte ens en chans att sälja nåt! Nej, nu går jag på lunch.. Hoppas på mycket mer folk i eftermiddag!

Retur

Så, nu har jag pratat med TV-shops kundtjänst och det var ok att skicka tillbaks hårprodukterna också! Pheew.. Så på min lunch idag ska jag nog gå och inhandla mina älskade hårprodukter som funkar så bra på mitt hår! =)

     Love them!

Shampoo                                    Balsam


God morgon!

Är på jobbet nu, pigg och glad med mitt morgonkaffe i handen! =) Allt är förberett och klart, så nu är det bara till att sälja! Så kom kunder kooom :P


Film

Upp tidigt som fan idag, redan kl 06.25 vaknade jag för att vara exakt.. Jag asade mej ur sängen och gjorde vid mej, ner med en skvätt morgonkaffe sen satte jag mej i bilen och körde till jobbet. Morgonmöte och genomgång av priser och systemen.. Kl 12 blev vi färdiga, och jag gick och lunchade! Körde ner till hon som gjorde mina naglar för att få det omgjort då det lossnat typ överallt =/ Fick tid på lördag efter jag slutat jobba, så det är ju bra! Körde hem efter det och la mej och vilade en stund..

Ikväll har vi haft filmkväll hos Madde.. =) Skitkass film, men vi har haft trevligt som vanligt! En massa skratt.. =) Är fortfarande här, men ska snart hem och lägga mej. Ska jobba imorrn..

Underbar dag vid sjön..

Gud vad skönt det var att ligga nere vid sjön idag..! Där var vi i 5 timmar innan vi begav oss hem, och idag har jag tagit mitt första dopp för i år wohoo! =) Kallt till en början, men sen blev det riktigt skönt.. Simon, Steffe, Linus och Camilla kom lite senare och joinade oss också. Söta Camilla köpte med glass till mej och Madde =) Jag har fått en massa färg idag, men dock rätt ojämnt fördelat hehe :P Så får ner och lägga mej där snart igen!

Efter sjön blev det hem och duscha och göra vid mej, sen körde jag till Vittsjö för att bli fotad av Christine till uppträdet i Skara. De ska snart trycka programbladen så det var tvunget att bli gjort snabbast möjligt. Sen körde jag vidare till ICA och handlade maten som vi ska grilla ikväll. Det blir alltså grillkväll hos Madde ikväll.. bara flickorna! =)

Sol och Bad

Gick upp för en stund sen, och bara ett par minuter senare kom Madde! Vi tog en kopp kaffe, en cigarette sen körde vi! Ett pitstop på ICA sen körde vi ner till sjön =) Så nu sitter vi här i en varsin solstol i den varma goa solen och gottar oss i våra nya fina =)

Soffhäng

Hemkommen från Madde nu.. Var inte där så länge, men vi hann kasta lite dart och snacka lite skit =)

Ikväll blir det bara att ligga hemma på soffan och gotta ner sej till en film och frossa i lösgodis.. Ska strax gå och dränka mitt stackars hår i olivolja, och ha det i tills imorrnbitti och se om det kanske kan göra nån nytta. Återkommer som vanligt med resultat!



Snälla rädda mitt hår från saxen!


Bilder..

Lite bilder från Midsommar som jag lovade..

   

Vi lekte diverse sommarlekar på dagen.. =)

    

Har rätt många fler, men kommer lägga ut resten på fb..


Varning!

Mätt och go är jag nu.. Lagade soppa, och det satt fint!

Måste bara varna för en sak! Köp INTE WEN haircare, vad ni än gör.. Det har fördärvat mitt hår något djävulskt! Visst att det alltid varit lite slitet, torrt och skadat.. men efter att ha använt WEN i en månad nu ungefär är mitt hår som svinto! Det enda jag nu kan göra för att rädda mitt hår är att klippa av det sa en frissör till mej häromdagen =( Vafan! Jag vet inte vad jag ska göra, vet bara att jag antagligen kommer gråta när/om frissan klipper av mej allt hår =( Jag kan alltid sätta i mina extensions så det känns rätt skönt men hade känts bättre om jag inte behövde klippa mej kort.. Alternativt att jag tar Madde P:s råd och kör mej olivolja i håret ett tag och ser om det går att rädda..?! Får se hur jag gör.. Men köp INTE WEN!

Gott

Vilken skön kväll det blev igår.. =) När vi kom tillbaks till Madde slängde vi oss på soffan igen och gottade oss med godis läsk och en bra film. Love and other drugs är en film jag verkligen rekommenderar för alla er som gillar en skön romantisk drama/komedi! Lite tårar i ögonen fick vi allt hehe.. Den andra filmen vi såg var en thriller, den skulle tydligen va en riktig skräckis, men det kan ha varit om inte den sämsta så absolut blande de sämsta filmerna jag någonsin sett! Minns inte ens namnet på den, men fy så dålig den var! Den 3:e filmen var vi för trötta för att se så den får vi ta en annan dag. En romantisk drama/komedi den med =)

Idag ska jag inte göra så mycket, sitter i solen på balkongen nu så ska försöka ta vara på den lilla solstunden, för det har ju inte varit så gott om de där soltillfällena nu på sistonne! Sen ikväll ska jag upp till Madde och hjälpa henne att ta ner partytältet..

Bra kväll!

Vilken skön kväll det har varit, och är! Åkte hem till Madde vid 16.. Madde P och Emilie låg nerbäddade på soffan och kollade på Sex and the city. Madde gjorde smörgåstårtor till sitt kalas imorrn. Jag joinade de andra 2 flickorna i soffan med min hamburgare som jag stannade och köpte på vägen dit, och en cola såklart. Där låg vi och mös några timmar, sen blev vi filmsugna så vi drog in till stan till hemmakväll och hyrde 3 filmer och köpte en massa godis och läsk! =) Hungriga var vi också, så det blev donken efter vi varit på hemmakväll.. =) Nu är vi snart tillbaks hemma hos Madde, laddade för en mysig och go filmkväll! Gott är det..

Födelsedagsgris!

Ett stort GRATTIS till min söta och goa Madde som fyller 25 år idag!!! =) Älskar dej min fina vän!


Ska snart köra upp till henne. Ska bara duscha och få i mej lite mat först.. Bilder från festen kommer sen!



Midsommar

Vilken helt underbart lovely kväll vi hade igår! Bästa Midsommarfesten/födelsedagsfesten jag varit på tror jag nog bestämt =)

Dagen började med att jag vaknade vid 10-tiden, gick upp och tog mej en kopp kaffe och satte mej på balkongen med morgonciggen i andra handen. Ringde och grattade min älskade pappa som nollade igår, 70 år men ung som en dag både kroppsligt och mentalt! Hoppas du hade en underbar födelsedag uppe i Dalarna pappi! =)

Hoppade sen in i duschen och började så smått göra mej iordning. Lockade håret i över en timme hehe :P Vid 14.30 började jag bli färdig, så jag började packa ner allt som skulle med hem till Madde. Emilie kom sen och hämtade mej, och nu var det dax för att plocka björkris och blommor till våra Midsommarkransar. Vi körde lite överallt och tjuvade blommor, sen körde vi ut till Madde. Simon var i full gång med Midsommarstången, som för övrigt mer liknade ett kkk-kors hehe.. Vi minglade en stund, sen sprang jag och gömde presenterna vi skulle ge henne, vi hade nämligen dragit ihop en liten skattjakt jag, Emilie och Nathalie. Med rim som antydde på var de var och slutligen en karta =) Kreativa man kan va haha!

Sen satte vi oss ner och började binda ihopa våra kransar. Det blev väl sådär :P Sen kom bålet ut och sen drog vi igång! Vi hade satt upp ett tält kvällen innan, där Madde nu hade dukat upp jättefint. Ett stort långbord jättefint dekorerat. Vi åt, sen fortsatte minglet och efter vi plockat undan var det dax för presentöppning, och vår skattjakt blev först ut. Söta Madde blev jätteglad och tyckte det var så roligt =)

Det blev lekar, dans runt Midsommarstången haha! Det har jag inte gjort sen jag var liten.. Och shottar i massor, dans på gräsmattan, en massa skratt och en massa dricka! Det var en sjukt bra kväll, med en massa trevligt folk så det är väl värt att ha ont i huvudet idag! =)

Saxen

Saxen åkte fram kl 01 inatt! Blev trött på den risiga skiten, så jag började toppa mitt hår igår hehe :P Jag fick bort myyycket av det sletna, men mer behövs ta bort! Men det gör jag inte själv, fixar det hos frissan.. Kanske klipper av det så allt sletet verkligen tas bort, och då blir det kort vill jag lova! Så kan jag sätta i mina extensions.. Jag får se hur jag gör, men något måste göras iaf!

Idag sov jag länge, gick upp vid 10.30.. Tog en kopp kaffe och satte mej på den då soliga balkongen. Nu är det bara moln på himlen så långt ögat kan nå. Vad ska man göra idag då? Fram tills typ 15 har jag ingen aning.. Duscha och göra sej iordning så klart, but then what? Ajja, jag kommer väl på nåt..

Senare i eftermiddag ska jag möta upp Emilie i stan för att fixa med Maddes presenter ;) Samt Midsommarhandla! Så det tar väl ett par timmar, sen åker jag med henne hem, med ett pitstop i Emilies hästs stall. Sen senare ikväll kommer Emilie hit och soffhänger med mej lite, mys! =)

Utflykt

Idag vaknade jag vid 9.30, gick ut och tog ett morgonbloss, hoppade in i duschen och strax därefter kom Madde! Jag sminkade och gjorde mej iordning sen begav jag och Madde oss ut på en liten utflykt! =) Först ut blev Örkelljunga, Madde skulle till frissan.. Sen vidare till Hässleholm och ÖB där Madde skulle handla till sin Midsommarfest på fredag. Ett snabbt pitstop på Maxi med sen körde vi hem igen. Kaffe och lite solning på balkongen hos mej, sen körde Madde hem och jag la mej på soffan framför TV:n.

Ikväll har jag varit hos fina Emily! Vi har tittat på Madicken och Saltkråkan, och druckit kaffe. Pratat en massa, och så fick jag äran att läsa en gonattsaga för Dotti.. Sen plockade jag Emilys ögonbryn och gav henne lite go ansiktsmassage! Jag är fortfarande här, men ska strax åka hem..

Köp inte!

Glömde säg att jag igår skickade tillbaka sminket Sheer Cover som jag beställde.. Det täcker bra, men man ser väldigt sminkad ut och herregud vad det kletar!!! Hade jag solbrillor på mej så formade foundationen och pudret sej efter dem, så man hade feta sminkränder på kinderna.. sexigt!

Jag behåller dock shampoot WEN, för det har jag ändå tyckt att det har hjälpt lite på mitt hår.. Iaf till en början, men nu börjar jag tycka att håret är tillbaks till hur det var innan jag började med WEN, och nästan t.o.m i lite sämre skick.. =/ Så jag kommer nog inte fortsätta med den produkten. Jag vill så desperat fortsätta med mina gamla vanliga hårprodukter som jag hade när jag bodde i Gbg!! Shampoot jag använde var Kerastase och balsamet jag använde var Tigi-Dumb blond.. Älskar verkligen deras produkter! Det får bli dem igen.

Madde, Emilie och Simon har varit här ikväll och umgåtts med mej =) Haft jättetrevligt, som vanligt.. Men nu har alla åkt hem, och det är dax för sängen! Madde kommer och hämtar mej imorrnförmiddag. Jag ska med henne till frissan sen ska vi till stan och midsommarhandla! =)

Lek-kväll..

Oj vad jag är trött ikväll efter en lång dag på jobbet.. Min prestation var inte mycket att hurra för idag, men halvt godkänt antar jag. Missade bussen hem för jag stod med kunden en bra stund efter stängning, så det fick bli en senare buss. Sprang inom ICA påvägen hem och köpte soppa, knäckebröd och coca. När jag kom hem var Madde och Simon här och väntade på mej! =) Det var himla trevligt måste jag säg.. Simon hade gitarren med sej som han klinkade på så fint... tills en av strängarna gick av hehe! Har inte sett Madde skratta så mycket på hur länge som helst haha :P

Nu har båda kört härifrån, men båda kommer tillbaks lite senare.. Emilie kommer eventuellt hon också. Det är ju ännu ett dubbelavsnitt av The Bachelorette ikväll hehe :P Jaaa jättetöntigt jag vet, but who the fuck cares..

Ska nog in i duschen och tvätta mitt hemskt slitna hår nu.. Måste fan göra något åt mitt hår nu snart, för det blir bara värre och värre! Fattar inte det..


Bra start..

Vilken bra start på dagen.. Jag går upp och gör mej iordning, går till bussen och väntar.. och väntar.. och väntar! Den kommer inte, jag kollar skånetrafikens hemsida och det visar sej att de har tagit bort bussjäveln! Jahopp, bara till att ringa chefen och meddela att jag blir sen, sen är det bara till att traska hem igen. Tar mej en kopp kaffe till, väntar i 40 min sen traska jag ner till bussen igen.

Men men, jag är inte bitter för det! Sånt händer, och det ska inte få påverka min dag.. Jag är på jobbet, och ser fram emot en framgångsrik dag! =)

Soffhäng

Snart kommer fröken Nilsson och umgås med mej.. =) Det blir dubbelavsnitt av The Bachelorette hehe.. Jag insåg just hur tragiskt detta låter haha! Men vi har himla trevligt iaf =)

Imorrn är det jobb som gäller! Hoppas det kan bli nån mer dag innan månaden är slut, annars blir det fattigt som fan i juli! Ska prata med chefen imorrn..

Film och mys i regnovädret..

Madde ringde och väckte mej imorse vid halv tio.. Strax därefter stod hon och plingade på dörren! Ännu ett härligt förmiddags-kaffe-besök =) Hon kom för att låna duschen, hennes hår har nämligen börjat bli grönt.. ordangrant! Vattnet i hennes brunn blir inte filtrerat eller hur det nu än va, så det är det som gör hennes hår grönt. Och nu har hon skaffat grön-medel till håret för att försöka få det normalt igen, och hon behövde då lite ordentligt vatten hehe.. Och klart man hjälper till om man kan! =)

Vi var här i några timmar, sen begav vi oss ner till ICA för att handla lunch och lite snacks, för att sen åka hem till henne och ha lite mys och kolla på film i detta tråkiga väder.. det bara regnar och regnar! Det blev "The Guardian" som jag älskar så mycket, inte bara för att den haren grymt bra handling utan även för att min favorit-skådis är med, nämligen Kevin Costner! =) Jag grät dock som ett litet barn i slutet, och Madde fick hålla mej i handen hehe :P Kan inte hjälpa det ju, jag blir så känslosam!

Efter det åkte jag hem till pappa för att kolla på ett bord som deras vänner skulle skänka bort, men jag ville inte ha det, men det ville min morbror och hans fru så jag hjälpte dem bära. Nu är jag hemma igen, och ska bara ta det lugnt ikväll! Madde och Emilie kommer eventuellt och kollar på The Bachelorette hehe :P

Uppträde vitklädda på vattnet..

Vad roligt vi hade igår! =) Dagen började med att jag gick upp vid 09, gjorde mej iordning sen kom Emilie och Emily och hämtade mej. Vi körde till Vittsjö och mötte upp resten av kören.. Övade i en och en halv timme, sen begav vi oss ner till byn där det stod små maknadsstånd överallt. Hade ett soundcheck sen traskade vi upp på scen.. Där var endel och kollade på oss, och det gick bra vårat framträde! =) Jag, Emilie och Emily trosade runt en sväng bland mini-marknaden och gick och köpte våra krogrunde-pass till på kvällen. Körde hem efter nån timme, och jag gick och la mej direkt hehe :P

Vaknade vid halv 4 och fick stressa sönder! Duschade och gjorde mej iordning på nytt, lockade håret vilket tycktes ta en hel evighet.. Emily, David och Emilie kom hit, och vi tog oss ett par cider och snackade lite innan mamma skjutsade upp oss till Vittsjö igen. Vi blev avsläppta på Furuliden där resten väntade.. Dax för den årliga krogrundan! =) Tog oss en varsin cider och smakade på revbenspjällen de bjöd på, mycket gott var det! Sen gick vi vidare till nästan ställe, vilket blev Pizzerian! En cider till och en pizzaslize som de bjöd på, gott även där! Får säg att vi hade roligt där haha :P Sista stoppet på krogrundan blev på Sjöstugan. Ännu en cider och lite chilie con carne och tortillachips bjöds det på, gott även där. Vi minglade i nån timme sen blev det dax att begé sej hem till Lolle för att byta om inför nästa uppträde.

Vi skålade med champagne, snackade lite sen blev det dax att öva en sista gång innan vi skulle entra Sjöstugan med vår fina sång! Vi ställde upp på flotten, tände facklorna sen åkte vi bort mot folket som stod och väntade nyfiket! Det hade börjat mörkna lite, och där kom vi sakta åkandes helt vitklädda på flotten på sjön och in mot strand. Folk började applådera när de såg och och visslade och hade sej.. Rätt mäktig känsla faktiskt! Jag var en av de 6 som stod med fackla, längst upp. Vi stannade motorn, sen tog vi ton. Det vackraste sjöng vi.. Helt underbart var det, så jävla kul! Och vad uppskattat det var av publiken.. "En gång till.. En gång till" skrek de tills Christine till slut gav med sej och sa att vi skulle sjunga den igen hehe..

Efter det steg vi i land efter att ha bytt om snabbt på flotten. Pratade lite med alla som hade tittat, sen var festen igång igen! =) Kvällen var himla lyckad, och jag och Emilie fick oss några ordentligt goda skratt haha :P Efterfest blev det också till 03.30 på natten, sen kom mamma och hämtade oss.

Idag har jag fan inte mått bra vill jag lova haha.. Trodde mitt huvud skulle sprängas i tusen bitar när jag vaknade, men efter att ha tagit 2 huvudvärkstabletter försvann huvudvärken faktiskt, som tur är! Så nu mår jag rätt hyffsat, ska strax gå och duscha sen blir det nog bara soffan för hela slanten ikväll!

Naglarna

Ett par bilder på mina nyfixade naglar idag.. =)

     


Flashback

Ojoj, har kommit in på mitt gamla spotifykonto nu ikväll.. Vad det framkallade en massa minnen! Älskar denna låten.. Hittade låtar som tex denna;



Denna lockar verkligen fram minnen.. Från tiden när jag bodde i Göteborg i min första lägenhet i Lunden =) Bra minnen!

Manikyr

Gick upp vid 10 idag, drack lite kaffe och mornade mej lite.. Madde ringde efter en stund och undra om vi skulle åka in till stan idag. Jag hade ju dock tid för att göra naglarna kl 13 och det skulle hon inte hinna bli färdig till så hon mötte upp mej i stan sen istället. Jag hoppade in i duschen och gjorde mej iordning. Tog på mej min nya fina kjol idag, och min nya goa parfym! Den luktar så gott! =) Tog bussen in vid 11.56, där jag träffade söta Johanna =) När jag kom fram gick jag och lämnade tillbaka filmerna vi lånade häromdagen, sen traskade jag ner till nagelstudion. Mina naglar var klara på en timme och jag blev jättenöjd! Hoppas de håller lika bra som akrylen nu med..

Efter det körde vi runt lite överallt och uträttade ärende. Vi körde hem igen efter ett par timmar och drack kaffe, sen körde Madde vidare. Så det har varit en trevlig dag på stan idag igen! =) Och vad som händer ikväll vet jag inte än, blir nog mest lugnt.. Har ju en lång och stor dag framför mej imorrn! =)

Modell för en kväll..

Jag agerade modell för Johanna för ett par veckor sen, och har fått bilderna nu så jag tänkte bjuda på ett par st.. =) Hon är så duktig på fotandet!

     

Min nya svarta klänning..

     

Bilden i mitten blev suddig, men tycker den ser så cool ut ändå =)


Naglar

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN fixa mina naglar! Fick ju det i 25 års-present av flickorna så nu ska jag minsann åka in och få det gjort kl 13 imorrn. Det var alldeles för längesen jag fixade naglarna nu, de ser inte kloka ut hehe :P Hoppas på sol imorrn så jag försöka hinna sola lite tills på lördag då vi ska sjunga.


Förband..

Gud vilken kul nyhet jag har! =) Igår efter vi sjungt färdigt bad Christine mej och Jeannette att stanna kvar.. Vi fick då förfrågan om vi ville följa med henne upp till Skara och köra samt dansa bak henne på ett jättestort event som ska vara i 2 dagar i september (ett jättetidigt julbord. Betald resa tur/retur, hotell, frukost, julbord, och betalning för uppträdet.. Inte nog med det, vi ska även vara förband till The Playtones! =D Haha fy fan vad kul, och vad glad jag blev som blev tillfrågad!!! Så det tackade jag glatt Ja till.. =)

Vaknade tidigt imorse av att telefonen ringde.. Ett väldigt uppskattat samtal! =) Det fick mej att le.. Tog mej en stund att somna om efter det, låg och tänkte lite. Men somnade om efter ca en halvtimme. Vaknade sen vid 10 av att Madde ringde och bjöd hem mej till henne på solning i trädgården. Jag ville dock in till stan till rean på H&M, så jag, Madde och Emilie bestämde istället träff kl 13 för att åka in tillsammans! =) Satt på balkongen och försökte sola lite sen blev det att göra mej iordning för att sen bli upphämtad av Emilie.

Vi körde in till stan, började med Inreda som hade utförsäljning, hittade dock inget så vi körde vidare mot stan och H&M. Det var rättså utrensat, men hittade en jättefin svart midjekjol med dragkedja där bak. En rabatterad foundation blev det också. Därefter blev det lunch, vilket idag blev på Graffitti. Efter det sprang vi runt lite här och där, och mina fynd efter H&M blev; En ny parfym, äntligen! =) Leggings och en ny BH. Så jag gick inte loss direkt idag, ändå tyckte jag det blev dyrt som fan..?!

Nu är jag nyss hemkommen från Madde. Vi körde hem till henne och fikade lite, sen skjutsade hon hem mej. Ska dit senare ikväll igen, vi ska kolla klart på filmerna vi hyrde häromdagen.

Besök!

Nu kom Erica! =) Vad kul med lite spontant besök.. Kaffe och lite tjöt blir det nu! =)


Älskar!

Älskar denna låten!



It makes me feel good ;)


Epilator

Vaknade vid 9.30 imorse, så för snart en timme sen.. Tråkväder idag igen, so I hit the computer! Ska strax gå och göra mej iordning, ska hem till Johanna en sväng hade jag tänkt. Ska prova hennes epilator hade jag tänkt, se om det funkar. Är dock inte säker på att jag vill utsätta mina stackars ben för den kommande smärtan =S För de som inte vet vad en epilator är, så är det som en liten rakapparat.. skillnaden är dock att en epilator sliter bort håren från hårsäckarna, från roten! Så ni kan ju tänka vilken smärta haha! =S Detta för att hårväxten ska bli mindre. Hårstråna blir tunnare och de kommer inte växa ut lika snabbt.. Så vi får väl se om jag pallar smärtan hehe.

Efter jag varit där vet jag inte riktigt vad som händer, får se. Men ikväll kl 19 har vi ännu ett körmöte =) Sista övningen innan uppträde på lördag! Ska bli spännande och se vad resultatet blir..

Igår gjorde jag inte mycket.. På kvällen kom dock Emilie och förgyllde min kväll! =) Jag lagade lite middag till oss, sen bänkade vi oss framför TV:n, och snackade lite skit. Efter en stund kom även Madde! Det blev The Bachelorette i 2 timmar haha :P


Jobb och sång

Chefen ringde och väckte mej imorse, det var lite småkris på jobbet och de behövde mej! Såklart ställer man upp =) Jag gjorde mej iordning och tog bussen in vid 11.56. Blev direkt inkastad i kaoset här hehe.. Eller kaos var det väl kanske inte, men det var fullt med folk i butiken, dock bara service:ar.. Nu står jag här 3 timmar senare, och nu finns här inte en kotte hehe :P Jag är skithungrig så jag springer nog bort till pastavagnen tror jag och kränger en sån snabbt så jag håller energin uppe.

Igår satt jag och solade på balkongen i ett par timmar. Underbart! =) På eftermiddagen begav jag mej hem till Madde där Madde, Simon, Steffe, Poppe och Linus redan var. Vi spelade "utomhusspel" vilket var himla kul, jag förlorade dock varenda gång hehe :P Ett kubbliknande spel var det, fast med poäng. Efter det körde vi in till stan och hyrde 3 filmer. Kollade på en av dem igårkväll, sjukt dålig film! Efter det blev det att åka hem direkt och lägga sej.

Körmöte idag igen.. =) Bara 2 kvar innan uppträde på Vittsjödagen på lördag.. Ska bli kul!

Utgång?!

Har haft Madde på besök här idag, vilket var trevligt som vanligt =) Annars har det inte hänt mycket idag.. Har ringt och bokat tid för att fixa mina naglar äntligen! Ska bli så skönt, har inte fått dem fixade på månader!

Jag är för övrigt väldigt sugen på utgång ikväll! Jag och Emily drar eventuellt ut ikväll, vi ska höras senare och se hur vi känner! =)

Student

Gick upp sent idag, vid 10.30.. Gjorde mej iordning sen kom Johanna och Patrik och hämtade upp mej. Vi begav oss in till Hässleholm och började med att ta hand om lite ärenden. Jag köpte en öppnare med ett fint Sverige band i och en liten champagneflaska som man hakar fast i bandet till Pontus som jag snart skulle ta emot på hans student.

Efter det mötte jag upp Madde P på H&M, sen gick vi och fikade. Jättetrevligt hade vi, jag gillar de! =) Vi snackade lite skit sen gick jag mot Tekniskan. Mötte upp mina brödrar med familjer sen stod vi och inväntade Pontus. Han sprang ut näst sist.. såklart :P Grattade honom sen gick vi ner mot torget för att kolla på alla lyckliga studenter som åkte omkring på sina flak. Tog bussen hem vid 16.30 och har varit hemma sen dess.

Har haft ont i huvudet näst intill hela dagen, så det blir faktiskt snart sängen för mej!


Möte

Igår var det fullt upp hela dagen.. Det började med att Madde kom på en morgonkaffe vilket var trevligt som vanligt! Jag hoppade in i duschen för att prova mina nya hårprodukter WEN och mitt nya smink från Sheer Cover.. Känner mej lite som en försökskanin haha =P Jag ska prova och sen visa resultatet för min vänner så de kan se om även de ska beställa produkterna hehe =P Måste säg att jag är nöjd so far.. Foundationen kletar ut lite efter bara nån timme, men annars täcker det bra måste jag säg. Hårprodukterna gjorde håret lent som sammet! Men nån vidare recension blir svår att ge, får vänta några veckor så produkterna får chans att ge ett ärligt resultat.

Strax efter besöket av Madde kom Simon upp på en kopp kaffe sen drog vi in till stan. Jag sprang inne på H&M i säkert 1 timme för att köpa födelsedagspresent till Johanna, som igår fyllde 26 år, samt för att prova ut bikiniin jag velat ha så länge men som inte funnits i min storlek.. Hittade allt jag skulle ha, sen begav jag mej till pastavagnen och därefter hem till Mia där även Simon och Natalie befann sej.. Där blev vi en bra stund sen blev det att åka hem igen. Lite käk på kiosken sen kaffe hemma på den varma och soliga balkongen med Simi. Vi pratade om rymden och spekulerade om när jorden kan gå under haha.. Simi övertygade mej om att jag kan vara lugn i åtminstone nån miljard år till haha =P Intressant det där, men jag blir dum i huvudet av att tänka på vad som finns där ute i rymden, vad som finns förbi universum och hur allt blev till och varför.. =P

Strax efter att han kört hem kom Emilie och hämtade upp mej.. Dax för ännu ett körmöte! Har en ny låt att öva in nu, som vi ska sjunga på Vittsjödagen. Var där närmre en och en halv timme, sen körde vi hem till Madde där Madde, Simon, Linus, Natalie och Poppe redan var.. Spelkväll på schemat! Tornet ikväll igen.. Som straff till förloraren denna gången blev att alla fick rappa personen i fråga i röven en gång var =S Och Simon och Linus skyr inga medel, de skonar inte en för fem öre haha! Första till att förlora blev Emilie, och det fick hon sota för haha.. Den andra till att förlora blev Madde, och även hon blev rappad utav helvete! =P När vi var färdigspelade hade klockan redan hunnit bli 12.00 och det var dax att bege sej hem! Var uppe en liten stund sen blev det sängen..

Idag blir det möte med chefen 14.30, sen upp till Johanna med Emily för att gratta henne i efterskott då vi inte fick chans till det igår.. Men innan dess ska jag färga håret! Ser inte klok ut nu..

Skoj!

De senaste dagarna har varit endel händelserika..

I lördags jobbade jag, sen grillfest hos Madde på kvällen vilket var himla trevligt!

I söndags gjorde jag inte mycket alls, blev lite häng hos Madde har jag för mej hehe men annars inte mycket mer..

Igår måndag körde jag till Getahålan för lite sol och (halv)bad med Johanna m. familj.. Var där ett par timmar sen körde jag inom Gith och satt där och pratade ett par timmar. På vägen hem stannade jag inom Johanna på en kopp kaffe, sen körde jag vidare. Det blev en halvtimmes pitstop hos Madde där de satt och solade.. Körde hem och duschade sen körde jag och Madde hem till henne igen. Strax därefter kom Simon och Linus, och vi spenderade ett par timmar där ute med alkohol och en massa roliga tillbakablickar! =) Senare kom Mange och Stefan och vi bestämde oss för att spela lite spel.. Ännu lite senare joinade även Emilie oss. Vet inte vad spelet heter men jag väljer nog att kalla det för "klosspelet". Man ska dra ut klossar och lava ovanpå varandra och den som får "tornet" att rasa förlorar.. Fy fan vad kul det var, och vilket spänning haha! =) Grymma var vi som höll en omgång igång i 45 minuter! Straff utdelades till förloraren med hehe..

Idag har jag varit och flängt lite överallt.. Började med att åka till Vittsjö och hämtade mitt paket som äntligen kommit på posten. Pratade lite med Christine, sen begav jag mej hem till pappa och Anita för att hälsa på lite. Körde hem till Madde på en cigg innan jag körde hem igen. Var inte hemma länge förrens jag fick ett samtal från Emily som ville bjuda mej på lunch! =) Så jag körde dit och åt jättegod kycklinggryta med råris, drack kaffe, spela ett parti Fia och pratade en massa! Det var helt underbart att få lite kvalitetstid med henne! Åkte hem och strax därefter kom Emilie och lekte =) Vi övade inför körmötet imorrn, satt och snackade lite skit och hade lite trevligt TV-häng.. Desperate Housewives som det var säsongsavslutning på kollade vi givetvis på med.. Himla trevligt tycker jag vi hade =)

Nu har hon åkt hem, och jag kollar TV.. Blir nog snart sängen.


Alkohol..

Var nyss och införskaffade alkohol på systemet, i förebyggande syfte =) Vet inte om det blir Siesta! ikväll igen, men jag hoppas ju!

Hääär ääär sååå fooolktooomt!!! Har inte sålt ett skit, har knappt haft tillfälle bara.. Fan med! Har en halvtimme på mej innan butiken stänger för idag.. Åhh såja! Kom igen!


Vill igen..

Var nyss och åt på, mitt normalt sätt älskade pastavagnen, men idag var det fan inte gott.. Tror nog det kan bero på att jag är bakis hehe :P Fick inte i mej hela som jag brukar få, men det mesta gick ändå ner. Fick tvinga mej själv..

Ojojoj, blir det Siesta! ikväll igen tro? Det hade jag nog velat, men Emilie och Nathalie ska nog inte dit.. Så vad fan gör jag då?! Får kika lite på det under dagen. Slutar ju 3 redan så det är ju ändå rättså tidigt =)

Uuhhh

Fan vad kul jag hade igår på Siestan! =) Kom in vid 21.30, sen var det fullt ös efter det.. =) Började med att kolla på The Sounds, vilket var rätt najs. Sen blev det öltältet för hela slanten! Cider, skratt, dans och span haha.. Träffade en massa folk som jag inte träffat på år, mycket trevligt. Håkan Hellström såg vi också, men där blev vi inte länge. Gick tillbaks till öltältet och fortsatte kröket. Bra val ;) Åååhhh hoppas jag inte har gjort bort mej! Haha.. Har sån fylleångest idag!

Tog bussen hem vid 02.30, rättså bra full.. Upp när alarmet ringde kl 08.00 imorse =S Uhh! Gick upp och gjorde mej iordning, sen blev det bussen in till jobbet.. Jobbar bara till 15 idag tack å lov!

JAAA!!!

Siesta! ... Here I fucking come!!! =) =) =)
Emilie Nilsson och Emilies mamma, ni är några jävla KLIPPOR! =) Stor Puss på er! Jag ringde till Emilie för ca 1 timme sen och beklagade mej över Siesta-ångesten, och då säger hon att hon har en GRATISBILJETT till mej och att jag bara ska åka och hämta den hos hennes mamma och sen ta mej in till stan och festa! Wohoo =) Så nu har jag duschat och gjort mej iordning och öppnat 2 kalla! Ska gå till bussen nu och sen jävlar! ;)

Emilie.. All in denna helgen också?! ;)

Hungrig

Jag är hungrig!!! Men slutar om en timme så jag håller mej tills dess tror jag nog.. Ska hem och nog inte göra ett skit tror jag. Kan ju inte gå på Siestan så det finns inte så mycket annat att göra dessvärre =/

Jaja, jobba en timme till nu iaf!

Jobba medans de flesta är fulla

Jobb idag, vilket är skönt som vanligt.. Solen skiner på gott utanför och stan är full med en massa festivalmänniskor! Vaknade tidigt imorse, så jag hade gott om tid på mej imorse till och dricka kaffe och ta ett par morgoncigg på balkongen. Gick ner och tog bussen 09.11, lyssnade på go musik hela vägen in till stan.. Väl framme gick jag inom Pressbyrån och unnade mej en god kopp kaffe! =) Sen bar det av upp till jobbet.

Vid 11.30 kom söta Emilie och hämtade mej.. Dax för lunch! =) Vi gick till Graffitti och satte oss på uteserveringen. Guuud så gott väder det är, och vad underbart det är att se så mycket folk överallt.. Och en massa pojkar som springer runt utan tröjor hehehe :P Hur som så hade vi en liten mysig lunch jag och Emilie, Madde och Camilla kom och sa hej de också. Sen var det bara till att kila tillbaks till butiken och fortsätta jobba.

Nu står jag här, var nyss ute och rastade mej med ett bloss. Fortfarande en massa folk överallt.. Gött!

Festsugen som fan!

Jag vill ut ut ut! Ut och festa och ha kul! =) Men icke.. Inte ikväll iaf. Om det blir nån utgång denna veckan så får det bli på lördag efter jobbet. Får se hur det blir..

Istället blir det grillning ikväll.. Ska ringa till Madde och se om hon vill dra en film eller nåt ikväll.

Ciao!


Siesta!

Åhh jag vill till Siesta! Har aldrig varit direkt intresserad av Siestan i Hässleholm, men det vill jag lova att jag är nu!! Men ska ju jobba fre och lör så det blir inget med det tyvärr.. Eventuellt på lördag isf, men det är 650 spänn för en biljett och min ekonomi tillåter inte detta riktigt =( Men åh vad sugen jag är!

Annars då? Jodå, förutom att jag varit lite slö efter operationen i tisdags så är det kanon! =) Igår kom Madde och gjorde mej sällskap på en kaffe och ett par cigg på den varma och Goa balkongen. Efter det vilade jag lite sen kom pappa och hämtade mej. Kaffe och fika hemma hos honom. Vi satt och pratade en massa som vanligt, sen efter 3 timmars snackande skjutsade han hem mej igen. Jag vilade en stund till, åt lite sen kom Emily och hämtade mej. Dax för ännu ett körmöte! =) Sen blev det mest bara TV:n resten av kvällen.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Ska se om jag får tag på Emilie, som för övrigt är inne på Siestan och jobbar, och se om hon vill ha ett litet besök av mej på jobbet idag =) Annars har jag inget direkt planerat idag..

RSS 2.0