Virrig

Nyss hemkommen från sjukhuset.. Operationen gick bra. Johanna var med mej och fanns där vid min sida hela tiden! Narkosen som jag var så livrädd för gick bra.. Narkosläkaren var en sån klippa, gillade henne skarpt! Vaknade dock med en hemsk smärta, men då kallade min fina Johanna på sköterskan som kom och gav mej en rejäl dos lugnande direkt. Var lite vimsig och lite halvt borta ett tag, och grät och yrade hehe.. Men det la sej rätt fort igen. Sen vilade jag en stund, fick lite mat, dricka och kaffe sen fick jag upp och gå lite, sen fick jag klä på mej och åka hem.. Det gick väldigt snabbt alltihopa och de var alla jättetrevliga och duktiga!

Ett stort tack till dej Johannaför att du följde med, för ditt otroliga stöd och för att du alltid alltid alltid finns där för mej! Jag älskar dej <3

Grym låt!

Bjuder på denna ikväll.. Det har absolut blivit en storfavorit nu!



Så grymt bra! ;)


Foton

Befinner mej nu hos Johanna och Patrik.. Johanna kom hem till mej efter hon jobbat klart och stannade hela eftermiddagen =) Det blev sola på balongen, kaffedrickning och Dr Phil haha :P
Patrik kom och hämtade oss vid 19, sen körde vi vidare mot Vittsjö. Ett pitstop på ICA där det inhandlades diverse godsaker, sen vidare hem till dem.

Johanna nattar lille Lias, jag sitter vid datorn och Ted och Patrik kollar på film. Strax ska jag och Johanna fota lite, ska bli kul! =)

Och OJ vad jag är sugen på Siesta!n nu.. Festivalen i Hässleholm, om det är nån som inte visste det. Men jobbar fre och lör så kan inte gå dit förrens på lördagen isf. Och OM jag nu bestämmer mej för att dra dit så måste jag nog köpa en biljett väldigt snart, och den kommer isf kosta 650 spänn =S Hmm, får fundera lite på detta. Om Emilie är ordentligt på så kör jag nog på det ;)


Besök

Madde kom upp på ett oväntat besök vilket var himla trevligt! =) Nu vankas det spagetti och Köttfärssås sen fortsätter jag nog sola en stund. Ska se om jag får Johanna till att stanna inom en stund efter hon slutat jobba, så jag får lite kaffesällskap!

Och måste bara säg, att nu har jag avslutat ett kapitell som varit på tapeten i ca ett halvår.. Och det känns så skönt!!! Och bara känslan av att jag verkligen inte vill känns så befriande! Jag vill verkligen inte och jag mår inte ett dugg dåligt över det längre! Dem förtjänar varandra, och jag förtjänar bättre (inte för att jag är nåt extraordinärt, men jag är bättre än det iaf)!

I feel good without you!

Frukosttajm!

Solen skiner, underbart! Har ägg, yoggi och yoghurt-mussli väntandes på mej i köket, underbart! Ska sitta ute och sola och njuta efter frukosten, underbart!

Får ta och göra mej iordning efter frukosten och se om nån har lust att hitta på nåt idag.. =)

Underbart!

Vilken kväll det var igår.. Hade så jävla roligt! Segerfest på Harrys för kören ju, och den var helt magiskt. Jag och Emelie var på G från början till slut haha ;) Klockrent det vi sa på förfesten hos Janne ;) Jag mådde så bra igår och hade som sagt en GRYM kväll.. Det var precis det jag behövde! Har varit så glad hela dagen, har varit bakis men trots det har jag bara mått gött! För första gången på fleeera månader känner jag mej som mej själv igen, och det är underbart!

Tack till alla goa som förgyllde min kväll! Detta vill jag göra om snart ;)

Utgång

Nu sitter jag och Emilie Kristina Nilsson på vägen 14 ute och röker med våra alkoholhaltiga drycker och mår jävligt bra! =) Vi är på G ikväll ;) Vi är på förfest hos Janne Noring och vi har så jävla kul.. Kommer nog va full innan middagen, jag, Emelie och Emily =)

SKÅÅÅL!!! =)

Gomorron

Vaknade för en halvtimme sen.. Har känt mej bakis enda sen jag vaknade, men det börjar rätta till sej nu. Det är ju kul, speciellt när man inte har druckit nåt dagen innan =P

Ska in i duschen nu, sen blir det stan! Måste till systemet och sen till H&M, måste köpa strumpbyxor tills ikväll.

Oförståligt..

Helt jävla otroligt.. Så in i helvetes dåligt!!! Fy fan, jag mår fan illa!

Det stiger..

Ojoj vad med besökare jag har de senaste dagarna.. Jag undrar vad denna ökningen beror på ;)

Har varit med Emily hemma hos Johanna ikväll för att tillsammans gratta Ted =) Söta gullunge, vad jag älskar honom! <3 Kom hem igen vid 19, och sen har det bara blivit ensamtid med TV:n och mina tankar.. Ikväll är det lite jobbigt, är rädd! Vet inte riktigt vart jag ska ta kraft ifrån nu. Känner mej tom samtidigt som det bara växer inom mej.. Hur kommer det kännas sen? Hmm jag undrar.. Ikväll hade jag behövt...

Imorrn är det dock roligheter på gång! Segerfest för Kören på Harrys wohoo =) Ska bli så kul.. Skulle egentligen följt med till Bakken för å fira Andreas 30 år, men ekonomin skrek neeej! Ska istället hem till Erica och Andreas på söndag och gratta honom.

Helt otroligt!

Kolla denna videon, heeelt otroligt! =)



Helt otroligt alltså! Det stämmer ju så bra med.. Bästa klippet på länge!

TVshop

Glömde säg att jag beställde grejor från TVshop igår för första gången! Hehe :P Köptorsk javisst.. Jag beställde Sheer Cover, foundation och mineralpuder. Hoppas det funkar så bra som de påstår på reklamen! Säkert inte hehe :P Sen beställde jag även WEN haircare som jag skrev om innan. Hoppas verkligen att det funkar, för nu är mitt hår i så otroligt dåligt skick, så får snart klippa av skiten om det inte repar sej! Och WEN haircare ska tydligen vara en mirakelprodukt.. Det säger de på TVshop iaf haha!


Mmm

På bussen påväg till jobbet! Musiken pumpar i hörlurarna.. Just nu spelas en grymt bra Fenix av Don't stop believin av Journey.. Och solen skiner =) I like it!

Hårmirakel?

Har precis hittat en ny hårprodukt vid namn WEN haircare. Denna ersättning för shampoo ska tydligen vara en mirakelprodukt för risigt, torrt och frissigt hår. Enligt skaparen av WEN så ska man sluta shampoonera och balsamera håret, tom sluta med inpackningar, då det mest bara skadar håret istället för att skydda och reparera det. WEN är inget shampoo och löddrar därför inte, men det rengör håret på ett mycket mer "hälsosamt" sätt än vanligt shampoo, med naturliga ämnen. Detta ska även fungera som ett balsam. Om man beställer denna produkten får man även ett leave-in conditioner som ska vårda, ge glans och liv till håret. Man får även ett extra hold-gel av något slag. Allt detta för bara 299 kr! Detta ska tydligen vara "det nya svarta" och utöva mirakel.. Så jag ska prova det!

Jag ska in och beställa detta på direkten!! Jag brukar inte gå på sånt "skit", men denna gången ska jag chansa! =) 299 kr är ingenting om det verkligen funkar, och man får 3 produkter dessutom. Och jag lägger så mycket pengar på mitt hår ändå, så 300 spänn till är inte hela världen. Det är vad mitt shampoo kostar, och det är bara EN produkt.

Så jag återkommer med resultat! =)

Löning

Gick upp vid 08.30 imorse. Trött var jag, tog nästan en halvtimme för mej att vakna till ordentligt. Känns som jag sovit oroligt inatt.. Har drömt en massa , vaknat och haft svårt för att komma till ro och somna om. Men nu känner jag mej rätt pigg. Sofia åkte hem idag efter att ha besökt mej i lite mer än 2 veckor, och skulle med bussen vid 10.. Så jag skjutsade ner henne med all hennes packning. Känns lite tomt här nu faktiskt. Har varit kul att ha dej här, synd att det var lite dålig tajming bara.. Ett stort Grattis till ditt körtkort! =)

Löning idag, och det var väl inte så mycket att hurra för.. Dock bättre än inget! Ska nog snart hoppa in i duschen och göra mej iordning, sen dra in till stan en sväng tror jag. Köpa bikiinin jag vill ha =)

Tack söta Johanna och Madde för gott frukostsällskap igår! Det var himla mysigt, får vi göra snart igen =) Och fikan hos pappa och Anita var väldigt uppskattad igår med! <3

Utrensning!

Nu har jag rensat en massa bland mina grejor, sorterat och slängt. Skönt! Nu ska jag ringa handels och gå ur där, sen blir det nog duschen, göra mej iordning, äta lite sen ner till ICA och fixa plastskydd till telefonen.



Bjuder på en gammal goding. Gillar denna låten skarpt, den är så rolig på nåt vis! =)

Räkningar

Kul start på dagen, och på den nya veckan.. Betalat räkningar det första jag gjort hehe :P Klar med det, och nu går jag in på nästa projekt, nämligen att skicka tillbaka min förra tjänstelur till huvudkontoret. Måste ner till ICA och få skydd till telefonen så den inte går sönder på vägen. Efter det är det dax för att ringa runt lite. Ska ringa till poltjänsten, ska ringa en SYO-konsulent, samt ringa Flexvux.

Efter det får jag se vad jag hittar på, men detta måste bli färdigt först, innan jag gör nånting annat! För övrigt mår jag lite bättre idag, men känningar till migrän ligger fortfarande kvar och jävlas.. Men men, hoppas det lägger sej igen, orkar inte med migrän!

Oväder

Neeej!!! Nu började det åska och blixtra som fan och jag är jätterädd för skiten! =( Och mamma är inte hemma..

Samtidigt som jag är smått fascinerad av åskan och blixtrarna, så är jag smått livrädd för det hehe :P Är det sent på kvällen och man ligger i en trygg famn kan det nästan vara som en skräckblandad förtjusning, men själv gillar jag det inte!



Skräckinjagande men samtidigt vackert..


Energisnål..

Usch, jag har verkligen ingen energi alls idag! Mår bara illa, är trött, har ont i huvudet och mår bara allmänt skit! Blä.. Har gått och lagt mej 3 gånger efter det att jag gått upp imorse, har inte kunnat göra nåt så tom på energi jag är! Fick lite lunch i mej vid 13, men bara tanken på mat nu får mej att vilja spy! Men måste nog försöka få i mej nåt litet iaf.

Är nog lite sugen på frukt, något saftigt. Får nog bli ICA snart tror jag..


Det ser rätt gott ut..

Skivinspelning

Igår gick jag upp lite i 10. Duschade och gjorde mej iordning, samt packade allt för dagen. Kläder, mat, dricka osv. Tog mej en snabb kopp kaffe innan Emily kom för att hämta upp mej.. Vi begav oss till Vittsjö och Medborgarhuset, där de flesta redan stod och väntade från vår underbara kör! =)

Vi körde alla vidare ut till Mange, där vi under mestadels av dagen skulle spela in en skiva!! =) Lean on me, Lyssna till ditt hjärta, och ett extraspår för Lyssna till ditt hjärta. Solen strålade och vi var alla på ett gott humör! Vi turades om att sjunga, först in var jag och Petra. Efter vi hade sjungt färdigt första låten satte jag mej med några av de andra körmedlemmarna för att signera skivorna vi ska sälja.. 500 skivor att signera =S Haha.. det är en jävla massa skivor att signera!! Jag körde igenom ca 200 skivor sen pausade jag ute i solen med lite snacks och lite lunch. Jag och Emilie Nilsson fick oss ett litet ryck och började skutta omkring på gräsmattan där vi gjorde volter och hjulade och Emilie kom en liten rolig dans haha.. En liten blåbärssnaps på det och en massa skratt! =)

Dax för inspelningen av andra låten. Jag gick in själv och spelade in, koncentrerar mej så mycket bättre då och det går snabbare. Efter det satte jag mej ner och fortsatte signera skivor, och blev klar med allihopa. Jag vill inte signera fler skivor nu haha.. Inte på ett tag iaf! :P Vi la oss efter det på filtar ute på altanen och solade lite, och väntade mest på att alla skulle bli färdiga med inspelningen. Och det blev vi vid 18-tiden.

Så vi styrde bilarna mot ICA där vi köpte grillat till kvällen, sen körde vi hem till Lolle. När alla var samlade entrade vi flotten som skulle ta oss ut på sjön! =) Gillen tändes, ölen/ciderna öppnades och gitarrerna gick på högvarv inom kort! Vi hade alla så himla trevligt.. Var hemma vid 23.30, var rätt trött då efter att ha hållt igång i 12 timmar hehe :P Men vi har alltid trevligt när vi ses, vi från kören! Nästa gång vi ses blir på körövning inför Vittsjödagen ;)

En liten update..

Oj nu har det hunnit gå 5 dagar sen jag bloggade sist. Har haft endel att stå i, och endel att tänka på så bloggen har dessvärre blivit försummad..

Men trots mycket att fundera på, och endel som händer så mår jag ändå ok. Har fint stöd vid min sida! I torsdags fanns du vid min sida, och det var så skönt! Att ha dej nära.. =)

Annars i veckan har jag jobbat mån, tis, ons. Skönt att jobba igen! Sen lite jobbigt i torsdags, och i fredags ringde Madde och ville ha med mej ut på en liten sväng. Så vi åkte till Förmedlingscentralen, sen vidare till Mix huset. Sen satt vi här hemma och prata en massa och slöglodde på TV. Jag var jättetrött så jag la mej på soffan och tog en liten powernap efter Madde hade gått hem. Sen på kvällen gjorde jag inte mycket.. Åkte inom Johanna och Patrik, där Erica också var, och sa hej. Var inte långvarig, var tvungen att åka till ICA för att handla för dagen därpå. Men en cigg hos Emily innan jag åkte hem för kvällen blev det också.

Mätt och go

Så, vad gott det var med mat! =) Pastavagnen, liten med skruvar och köttfärs som vanligt hehe :P Och en cola. Nu är det mindre än 2 timmar kvar på jobbet, och nu måste jag växla upp! Måste sälja lite mer nu..

KBK!


Hungrig!

Nu vill jag gå och äta! Är så hungrig, tror bestämt att det får bli pastavagnen. Och nåt sött efter det så blodsockret höjs till skyarna så jag kan få lite sålt på överskottsenergi mohaha! =)


Sugen på..

Tror nog allt jag är sugen på en varm, god och rykande het bakad potatis idag till lunch! Det har jag inte ätit på länge nu.. Eller vill jag kanske ha pastavagnen? Hmm.. Ajja, jag ska inte gå på lunch förrens vid 14 så jag har ett par timmar på mej att bestämma mej.

Står på jobbet nu, och idag jobbar jag inte själv. Skönt! Och har fått en dag till att jobba med nu precis, redan imorrn! Så nu har jag iaf 3 dagar denna månaden. Gott! =) Tror jag ska gå och köpa mej en liten macka dock och ta mej en liten cigarett..


Nyfiken..?

Igår var det någon som var himla nyfiken på vad jag hade och säga här på bloggen.. En jävla massa sidvisningar, som betyder att någon (en och samma person) har kollat min blogg flera gånger på samma dag. Där ser man ;)

Vilka är ni som läser?! 2 st har kommit fram, kom igen nu ni andra också.. Det finns inget att vara rädd för! ;) Vilka är ni? Skriv en kommentar nu då..

Jobb!

Står på jobbet nu, öppnade själv och själv kommer jag stå hela dagen! Men det fixar jag, det enda som är jobbigt är att jag kommer att få gå rökfri hela dagen baah! =S Sen måste jag vara kvar en stund ikväll då jag ska skylta om butiken själv. Men skönt att vara tillbaks och jobba igen! =)

Kaffe hann jag köpa på vägen hit, så det står jag och sörplar på nu..

Så besviken..

Fy fan vad surt, det är nästan så att tårarna kommer! =( Vilken utklassning av Finland, usch!

Första reaktionen var ilska, men nu har jag lugnat ner mej lite och känner nu mest sympati för Kronorna! De spelade så jävla bra i 1:a period och mestadels av 2:a perioden, men 3:e period var bara ett enda stort skämt! En massa slarvfel, panik, nerverna höll inte, de trillade åt höger och vänster gång på gång, tappade pucken, missade passningar och missade sina placeringar.. Vi hamnade i ett mentalt underläge och lyckades inte återfå kontrollen.

Först var det helt oförståeligt och jag kunde inget annat än att skratta när Finland gjorde 3 mål på bara ett par minuter. Man fattar det inte.. Sen kom ilskan. För helvete Sverige, vafan hände?! Ni kan såå mycket bättre än så här! Ni spelade 3:e period som om ni va ett högstadielag som för skoj skull fick möta eliterna! 7-1 till Finland.. Pinsamt för fan!
Men sen kom sorgen och sympatin.. Att se intervjun med Victor Fasth, som för övrigt har gjort ett kanonjobb genom hela VM, var tårdrypande! Han var så fruktansvärt besviken på sej själv, han kunde inte ens se reportern i ögonen.. När han fick frågan om han trots kvällens förlust var nöjd med sina otroliga framgångar under VM, svarade han bara "Nej det skiter jag i, vi förlorade ju idag.. Jag släppte ju in mål" och samtidigt som han säger detta så är tårarna nära på honom.. DÅ kom nästan tårarna på mej, då tyckte jag synd om Sverige, och lite extra synd om Fasth som varit en sån helt otroligt bra målvakt genom hela VM!! Helt otroligt duktig, inget vi sett på flera år! Så var du stolt Victor Fasth.. Det är ju inte heller bara upp till målvakten, inte bara målvaktens fel att mål släpps in. Backarna ska även dem hjälpa till, och iom att backarna faktiskt missade sina placeringar några gånger och därmed missa att blockera målet så blev det som det blev.. Även intervjun med Wallin var jobbig att se! Även han var sjukt besviken..

Men men, nu är VM över och man får väl vara något sånär sportslig och gratulera Tre Kronor för ett grymt VM och ett hyffsat silver!

Ni är fortfarande mina hjältar! Älskade Tre Kronor <3

VM-final!

Nu KÖÖÖR vi Sverige!!! =) Nu tar vi Finland så det ryker om det! Vi ska vinna, vi vill och vi ska! Guldet är vårt =)



Nu tar vi hem GULDET!!!


Eurovision

För övrigt så hade jag en jättetrevlig kväll igår med goa vänner! Vi kollade på Eurovision song contest hemma hos Madde.. Men popcorn, chips, cola och cider! =) Stort Grattis till Eric Saade som gjorde ett kanonjobb! Och att komma 3:a är ju hur grymt som helst! Har inte gått så bra sen 1991 ju.. Men lite putt var jag över att vi inte vann, jag är ju trots allt en riktig tävlingsmänniska hehe :P Men bra jobbat Sverige ändå! Vi sliper kvala nästa år iaf.

Och ikväll är det HOCKEY-VM FINAAAL Sverige-Finland! Fy fan vad gott.. Jag älskar ju hockey så mycket, så ikväll kommer jag sitta på helspänn.. Kommer skrika på TV:n gissar jag på hehe.. Tävlingsinriktad som sagt! ;) NU KÖR VI SVERIGE!!! =)

Men nu, innan nåt annat, blir det världens godaste grillspett (Patriks grillspett) hos Johanna och Patrik.

Förundrad..

Jag tänker mycket nu..


Blyg?

En "ny" person till som läst efter mitt senaste inlägg samt 2 st som redan varit inne och läst min blogg idag som varit inne IGEN, men fortfarande inget namn i kommentarerna.. Jag har statistik på min blogg och ser självklart hur många som besöker bloggen, samt hur många gånger samma person har varit inne och kollat! Dvs, unika besökare och sidvisningar..

Så kom igen nu, who are you people?! ;)

Kom igen nu!

Skulle vara kul att se vilka som läser min blogg, har redan mina aningar om ett par st iaf och måste säg att jag tycker det är lite roligt att du speciellt intresserar dej så mycket av vad jag har att skriva ;) Lite komiskt kan jag tycka faktiskt!

Så för skoj skull kan väll alla som läser detta inlägget kommentera och skriva vilka ni är..! Ska ju inte vara så svårt, finns det tid till att läsa min blogg så måste det ju finnas tid till att bara lägga en liten kommentar med era namn.. Tar ju bara typ 2 min, MAX! ;)

Svårt

Vad gör man när man verkligen tycker om någon, men det känns som att det är något som fattas...?! Att det inte är rätt.. Tyvärr finns det nog bara ett sätt att gå tillväga på, hur ont det än gör. Jag gråter floder, för jag tycker ju ändå om honom, mycket! Men.. Det finns nog inget annat att göra.. =( Du har hjälpt mej mycket, vi har haft så många fina stunder ihopa och dem värdesätter jag högt, och vi funkar så himla bra ihop och jag saknar dej redan min fina Gulle, men jag hittar ingen annan utväg.. det är som det är! Sen vet man inte hur framtiden utspelar sej.. Men det är nog inte rätt just nu, för nån av oss. Tänk om man hade kunnat styra sina känslor, vad lätt det hade varit då, om allt bara hade varit enkelt...! Jag mår så dåligt nu, känner mej så tom! Hur reser jag mej?

Jag tycker så mycket om dej min elskling, men jag/vi ser inget annat sätt.. =( Inte nu iaf. <3

<3

Jag respekterar dej Gulle..

Fixa!

Då var det måndag igen.. Befinner mej nu hos Johanna och Patrik. De har varit i Lund med lillfisen på återbesök, och allt var bra! Jag har varit själv hemma här hos dem, och jag har sprungit runt och fixat med lite grejor.. =) De kommer hem vilken minut som helst, och då står kaffet och kakorna framdukat till dem/oss!

Blir nog till att städa lite i stugan och vädra ut, sen ska jag hem till min söte! Vad hade jag gjort utan dej Ola? Och utan mina underbara vänner?! Ni är allihopa så fantastiska.. <3 Hade inte klarat allt detta utan er!

Love.


Myshelg

Vilken myshelg det har varit..! En massa fint väder, goa vänner, grillning *3 och mys med min Gulle och kidsen! =) Har fått lite färg med tror jag bestämt. Ola sa att jag var röd på bröstet och på axlarna idag, så lite har jag nog fått..

Idag vaknade jag vid 09. Gick upp och skådade det fina vädret.. Det blev inte att sitta inne länge. Vi gick ut allihopa och där har vi varit hela dagen! Lek och bus på baksidan hos Gulle, sen korv med bröd till lunch. Kokt fick det bli idag hehe.. Man kan inte bara grilla! :P Efter det gick jag, Ola och kidsen ner till Sjöstugan där vi mötte upp Nisse och barnen. Vi satt alla och gottade oss i solen med god glass och kaffe. Mycket mysigt! Sen vidare ner till affären.. Efter det hem till Ola igen där det vankades eftermiddagsfika där ute. Efter det var det dax att gå in, klockan började bli läggdax för kidsen. Lite kvällsmat, sen satt jag och Ola i soffan en stund innan det blev dax för honom att spela. Patrik kom och hämtade mej, så nu är jag här hemma hos Johanna och Patrik.. Jag och Johanna satt i ett väldigt skönt fotbad i nästan en timme hehe. Nu är det snart läggdax, är trött som få ikväll! Så mycket friskluft som jag har fått de senaste dagarna har jag inte fått på ett helt år innan dess haha!

Imorrn har jag endel att ta tag i.. Lite administrativt arbete som Ola kallar det hahaha! =)

Grillning

Jag vet, dålig med updates.. Men haft fullt upp, igen! Så för att dra en lång historia kort..

Jag har umgåtts med en massa vänner och haft det bra! Igår blev det hela dagen hemma hos Erica och Andreas. Jag passade Ted och senare kom Johanna och Patrik och grillen tändes upp! Blev bjudna på jättegott grillat, sen blev det soffmys för mej och goa Erica! Fick gästa i Sannas rum över natten hehe.. =) Även idag blev det grillning hos Erica, korv med bröd till lunch.

Åkte hem till min sötis vid 14-tiden. Jag klippte honom sen GICK vi ner till byn.. Japp ni läste rätt, jag GICK! Haha.. Alla som känner mej vet att jag hatar att gå! Men har varit ute och gått 2 dagar i rad nu mohaha! =) And btw, jag köper inte längre coca som alla säkert har fattat att jag är stenberoende av.. Jag köper Mineralvatten nu!!! Vafan händer med mej!?! Jag håller på att bli nyttig haha :P

Hur som.. Vi mötte upp Nisse med kids, Johanna och Patrik med kids nere vid Pickelsjön där vi grillade en massa gott! Korv med bröd, Kött och smarriga grillspett á la Tina! =) Jättetrevligt var det..

Nu ligger Ola i soffan och väntar på mej, det blir popcorn och film. Mmm Mys! =)

Lite här och lite där..

Vaknade vid 10.. Madde satte på kaffe medans jag mornade mej. Virade en filt runt mej, tog en kopp kaffe sen gick vi ut på balkongen och satte oss, en morgoncigg! Sen hoppade jag in i duschen, mmm så gott det var! =) Gjorde vid mej, sen körde vi.. Hon släppte av mej hos Johanna och Patrik. Jag och Patrik satt och snackade en stund, sen kom Johanna hem med frukostbullar och gott pålägg som vi alla fikade med.. Mumma!

Det dröjde inte länge innan jag och Fru Kullberg blev rastlösa, så vi styrde kosan mot stan och ÖB haha!!! =D Sprang där inne i säkert 45 minuter och spanade, sen körde vi hemmåt igen. Hämta nyckel till spinninglokalen sen körde vi vidare till Markaryd. Ingen lång visit dock. Efter det fick vi oss ett ryck så vi körde runt och fulade oss haha.. Hade skitkul! =) Ringde till Ola och fråga om han ville fika, och som den kaffekärring han är så klart han ville det hehe :P Så jag och hela familjen Kullberg begav oss hem till Ola och fikade, och ungarna löpte amok! Efter ett par timmar begav sej mina kära vänner hem, och jag stannade hos Gulle.

Ikväll blir det en av de 3 nya filmerna jag köpte idag, snabbmakaroner och cola! Mmm =)

Snask och mys

Soffmys är vad det blivit hemma hos Maad hela dagen! Chips, ostbågar, popcorn, coca och annat småsnask har stått på bordet och på TVn har Sex and the city gått varmt.. =) Sen hockey på det, Sverige-USA!!

Saknar min sötis lite.. Ska dit imorrn och mysa in mej i hans famn, behöver hans närhet nu känner jag! Annars imorrn står det jobbletande på schemat! Har några ställen jag ska ringa imorrn. Har för lite jobb på Telenor för tillfället så behöver nåt mer! Ska ringa på en lägenhet imorrn med, och hoppas på att den fortfarande är tillgänglig..

Sanna vänner..

..stannar kvar när dem andra har gått, Sanna vänner kan man alltid lita på..! Vad hade man gjort utan stödet från sina vänner?! Sanna vänner finns där med ett sånt enormt stöd, större och starkare stöd än vad man hittar hos endel familjemedlemmar! Helt otroligt.. Mina vänner är mina klippor! Och vad jag Älskar Er <3 Nu strax blir det grillning på dagis. Ska gå och sminka till mej lite sen bär det av ner mot korvarna på grillen. Sen efter det får jag se vad som händer..

Filmsugen!

Åh vad gott det hade varit att bara rulla ner, släcka ner och myst ner sej i sängen med cola och lite gott att tugga på och kolla på en bra film.. Det skulle jag vilja göra nu! Kanske ska ta mej ner till ICA och hyra en film till senare idag..?!



Titta förresten vilken liten sötnos jag hittade helt random på internet.. Man bara smälter ju. Såå söt! <3

Deklarerar fortfarande..

Nu är det bara de sista ändringarna kvar i deklarationen, sen hoppas jag på att det blir rätt! Och så, nu klickar jag på "skicka in"! Färdig.. =)

Nu ska jag gå och ta mej en kopp kaffe och gå ut och sätta mej på balkongen. Sen duscha, och äta lite ursmarrig smörgåstårta! Sen ska jag ringa Madde och se om hon vill leka lite.. =)


Till mina vänner..

Till mina vänner, mina sanna vänner.. Ni betyder så otroligt mycket för mej ska ni veta! Vad vore jag utan ER..?!



Sanna vänner kan man alltid lita på..!

Älskar er! <3


Happy Birthday to me..

Då var man ett år äldre.. 25 år är jag nu. Och vilken go dag det var igår! =) Jag är för trött för att dra det detaljerat, men vill ändå skriva ett par rader.

Min födelsedag började med kaffe kl 09 på morgonen, sen var det förberedelse förberedelse förberedelse som gällde i 3 timmar. Sen kom Marie-Louise som en hemlig gäst och gratulerade mej! =) Vi satt och pratade en stund och drack lite kaffe, sen gick hon och jag fortsatte pula.. Hoppade in i duschen och gjorde mej iordning för kalas på dagen. Kl 15 kom pappa och Anita.. Fick Twilight, 1:an och 3:an, pengar, champagne, fina kort och goa kramar! Jag bjöd på en välkomstdrink, sen blev det mat och efter det kaffe på balkongen i den varma och sköna solen. De åkte vid 17.30 och jag hade tusen grejor att göra innan festen på kvällen.

Gästerna kom kl 19, och vad fiiina de var! =) Alla var klädda i Glitter & Glamour-tema! Jag bjöd på en god fördrink, och delade ut "uppgifts-lappar" till alla. Det minglades i en timme ungefär, sen satte vi oss alla till bords för att äta. Det blev en massa lek, skratt och dans på kvällen! Vill tacka alla för en kanon dag! Sanna vänner.. <3 Bilder kommer sen..

Idag har jag flyttat tillbaks alla bord och stolar till brottarlokalen, ställt allt på plats här hemma igen, städat och plockat lite. Ola hjälpte mej flytta bord och stolar. Sen blev det överbliven smörgåstårta och Poppe kom och åt också. Vi satt i soffan en stund alla 3 sen skjutsade jag hem Ola. Åkte efter det till ICA, sen vidare hem till Emily och Niklas där jag blev bjuden på middag. Det var så gott! Fläskytterfilé och potatisgratäng.. Sen efter-maten-kaffe på det! Åkte hem, sen kom Erica och grattade mej, och även vi drack kaffe.

Nu ska jag öppna en cola, lägga upp fötterna på bordet och kolla på ett avsnitt av One tree hill! =)

Vill ge alla mina underbart fina vänner ett stort TACK för all uppvaktning, alla gratulationer, alla fina presenter och all hjälp! =) Ett extra tack till Madde för all bärhjälp och hjälp med dekoration här hemma! Du är en klippa min goa Mad <3 Tack till Poppe för utlåningen av högtalare, och Emily, Erica, Anders och Camilla ska ha tack för utlåning av olika utsmyckningsgrejor jag fått låna! =) Älskar er alla mina fina vänner.. <3

Love.


RSS 2.0