Trettioförsta januari tvåtusenelva

Herregud, det har redan gått en hel månad på det nya året! Vad snabbt tiden går.. Sista dagen på denna månaden vet jag inte riktigt hur jag ska spendera. Skulle vilja åka och hälsa på någon! Får se vart jag hamnar, se vad som händer.. Säger som Patrik; Any takers?! Haha.. Först ska jag kolla klart på Topmodel.


Hade velat ta en kaffe och en cigg med någon..

Den konstiga smällen

Nu vet jag vad det var.. Kollade Norra Skåne på internet precis, and this is what I found; ett sprängdåd! Klicka här för att komma till artikeln.

Hudvård

Hemma igen från stan. Fick schema av min BC (butikschef) för de kommande 3 veckorna, och jag börjar redan på onsdag! =) Ons-lör, ledig sön, jobba mån-fre.. Gött! Ska bli kul =)

Gick in på Nisses efter Telenor-besöket för att kolla på lite ansiktsprodukter. Kollade på Clinique's produkter, de använde jag alltid innan. Man känner sej så otroligt ren efter att ha använt deras 3-stegs serie! Nu tänkte jag prova Clinique's anti age-serie, inte för att jag fått rynkor, utan för att jag vill förhindra framtida rynkor. Jag är ju ändå 25 snart, och vill inte få en massa rynkor längre fram om några år, och då ska man faktiskt börja förhindra det innan rynkor börjar uppkomma! Ska köpa deras 3-stegs serie igen också, för blandad hy. Den kan jag starkt rekommendera. Och ska även prova deras creme Redness Solutions. Detta är en creme som ska reducera rodnad i ansiktet, om man "lider" av det. Jag har i flera år haft en lätt rodnad på kinderna. Det är inte jätterött, men man ser det, man känner det dock inte. Jag är len som en baby på kinderna men det ser lixom rött ut. Och denna cremen ska tydligen göra underverk. Har fått ett sample med mej hem, så ska prova den i några dagar nu först innan jag tar beslut om att köpa den eller inte. Dessa produkter kostar en del, men om det funkar så är det lätt värt pengarna! Återkommer med omdöme och betyg..


God Morgon!

Vaknade vid 9, men låg och mornade mej en halvtimme. Sitter här nu med en god kopp kaffe, ska strax gå och dra på sminket och fixa till håret lite! =) Sen blir det in till Telenor!

Konstig smäll

Måste ju bara berätta om vad som hände igårnatt.. Jag och Ola låg i sovrummet och kollade på film, en skräckis.. Helt plötsligt hörde vi en jävla smäll och väggen där sängen står vid, där Ola satt lutad mot, började vibrera. Båda två spärrade upp ögonen, och jag blev livrädd! Ola rusade upp ur sängen och kollade ut genom fönstret. Det lät bara från den kortsidan av huset. Sen gick vi ut ut sovrummet och ner för trappen, för att inspektera, jag var fortfarande livrädd.. Ola gick först, jag tätt efter, men vi hittade inget. Jag gick ut på framsidan för att röka och lugna mina stackars nerver hehe. Då såg jag att en av grannarna som bor längre ner på gatan, ca 50 m var ute och gick och rökte. Han gick ner mot Olas hus när han såg att jag stod där utanför och rökte, och började prata lite. Han frågade rätt kvickt om jag också hade hört smällen och JAA det har jag svara jag snabbt, överlycklig över att det inte bara var vi som hade varit med om det!! Då kunde vi utesluta spöken och inbrottstjuvar.. Vi har dock inte fått reda på det var än, hoppas att det ska stå om det i tidningen imorrn! Ola gissade på att något sprängts eller något liknande. Kanske det var i jorden, typ ett minijordskalv eller nåt?! Johanna berättade ikväll att hon hade läst på sin facebook att någon som bor uppe i samma villaområde också hade känt det vibrera och hört smällen, och att polisen hade cirkulerat i området efter det. Hmm, jag undrar vad det kan ha varit.. Kanske en meteorit eller liknande som krashat?!

Någon som vet något??

Film

Hemma hos mamma nu och myser till en, vad det verkar till att vara, bra film som går på 5:an nu. Coca cola, mitt stora beroende, och chips har jag framför mej.. Mums! =)

Middagen hos Carina och Lell var jättegod! Stek, kokt potatis, jättegod sås och grönsaker. Senare skjutsade Ola hem mej, och jag la mej och sov en timme hemma hos mamma. Vid 6-tiden bar det av på kalas hos min morbror Göran. Där bjöds det på god smörgåstårta! =) Det har jag inte ätit på jättelänge, så det var väldigt njutbart! Ikväll blir det nog läggdax rätt tidigt, ska upp rätt tidigt imorrn. Ska ju in till Telenor butiken imorrn kl 11, vilket jag verkligen ser fram emot! =) Omd et är så att jag bara ska dit och skriva på anställningspapper och prata lite, så ska jag möta upp Ola efter han slutat skolan vid 12 och ta en fika eller luncha lite tror jag.


Rundåkning..

Nu är vi hemma hos mamma och hälsar på. Jag har precis duschat och gjort mej iordning, såå skönt! Nästan så man känner sej som en ny människa hehe.. Nu strax ska vi hem till Olas mamma där vi blivit bjudna på söndagsmiddag! =) Sen ska vi hit igen, då mamma ska klippa Ola. Sen får jag se vad som händer..

TJING!


SnöMys

Precis hemkommen, eller jaa.. hem till Ola. Vi åkte iväg och åkte pulka i Bjärnum =) Svärmor och Lell kom dit med fika, varm choklad, bullar och korv! =) Efter det hem till Carina och Lel där det blev kaffe. Gott kaffe hehe ;P Jag hann springa in en sväng till Poppe som bor granne och hälsa på också! Alltid lika roligt att träffa honom. Och nu är vi hemma, eller jaa.. hos Ola hehe. Nu är det filmdax och käk. Stekt fisk till Ola och panpizza till mej.. Mumma! ;)




Lite från pulkabacken!

Hittade

Hittade lite bilder här precis, rätt gamla bilder, men bjuder på de ändå! =) Hade kunnat lägga upp mååånga fler blider, men så var det ju någon idiot som bröt sej in i min lgh i Frankrike och stal min dator. Och självklart hade jag ju inte back up:at en endaste bild.. =( Men men..





Kameran jag har nu, min Nikon, kan jag inte använda för jag måste nog ha glömt laddaren till den i London.. såklart! =/ Får ta och kika på det.. Åka in till stan och se om de har en sån laddare jag behöver.

Dagens heta tips!

Är Aloe Vera! Det hjälper verkligen mot allt.. Jag har röda märken lite här och var på kroppen som jag får varje vinter.. Stressrelaterat är det visst, och det har ju varit endel psykisk stress på sistonne. Hur som finns det typ inget som hjälper att få bort dem, Aloe Vera lindrar dock! Får man något konstigt märke på kroppen, är jättetorr eller har ojämnheter eller dylikt i hyn så hjälper fan Aloe Vera! Alla borde ha en sån planta hemma, så är det bara till att klippa av en liten bit och trycka ut "saften" och kleta på! =) Det funkar.. Så det hissar jag!

Lördag, igen..

Tycker det finns 3 dagar som upprepar sej själva för jämnan, tycker det är torsdag, fredag och lördag alltid! :P Sitter här med en kopp kaffe. Har suttit och kollat på lite roliga youtubeklipp med Ola.. Jag har inte en aning om vad dagen har att erbjuda, men något vill jag definitivt göra! Men vad.. Förslag?

Åh förresten.. Titta på denna otroligt söta hunden! =)

Nattaskriv

Nu sitter jag här vid datorn igen.. Ola har kört in till stan för att hämta systra sin på Björket. Så jag passar på att pilla med bloggen! =) Verkligen inte mej emot hehe..

Simhallen var trevligt, och skönt! Var där i en ca 3 timmar tror jag. En massa lek, bus, fika och tjöt! Efter det blev det pizzerian för pojkarna, sen ICA för att inhandla godis och läsk. Och jag som inte är så glad för pizza köpte Findus färdigpasta på fryspåse.. Mums! Det åt jag ofta när jag hade min första 1:a. Hem till Ola, åt och sen mys framför TV:n. Sen har det bjudits på kortspel, vi har pratat en massa vilket det känns som vi kan sitta och göra i timmar, om allt och ingenting, och sen har det även spelats lite Guitar Hero.. =) Och nu avslutas kvällen med lite bloggande.

Jag provade inpackningen som jag sa jag skulle efter bad i simhallen, och måste säg att min första spontana reaktion var att håret kändes väldigt lent och fräscht! Får se om ett par veckor som sagt om jag tycker det har reparerat håret något eller inte.. Får se om det blir en Hiss eller Diss?!

Äntligen!

JAAA! Jag fick precis ett samtal av butikschefen på Telenorbutiken i Hässleholm, och jag har fått JOBB!!! =)
Det var där jag sökte igår.. Fan vad kul!!! Fan vad det känns skönt, nu ska jag tillbaks till mitt älskade Telenor och få sälja igen! =) Så jag ska dit på måndag kl 11, och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar! Vet dock inte om jag börjar jobba redan på måndag, eller om det kanske bara är som en liten introduktion, men jag står redo för att börja jobba redan då om så skulle vara fallet! =) (För er som inte visste så har jag jobbat på Telenor tidigare, 18 månader på Xpress och 11 månader på Stores och det var mitt liv! Det flöt Telenor-blått i mina ådror haha..)

Grattis till Johanna som även hon precis har fått ett jobb, sommarvik.. Fan vad kul för dej stumpan! =)

Nu ska jag nog ta och äta något, börjar bli hungrig. Sen blir det simhallen vid kl 15 där jag Ola and kidzen möter upp Johanna & Patrik m. familj, samt Erika och Milan. Ska bli kul! =) Ska passa på att prova den nya hårinpackningen jag köpte igår, när jag duschar i simhallen efter allt badande.

Såhär ser den ut. Vårdar och ger näring till skadat, torrt och frissigt hår.

För full beskrivning klicka här
.

Återkommer med betyg om ett par veckor. Det tar ju ett tag innan man ser/märker skillnad.


God morgon!

Eller mja, jag har faktiskt varit vaken en timme hehe :P Jag är ju en sjusovare, men på sistonne får jag faktiskt säg att jag har varit väldigt duktig och gått upp runt 8-9 om morgnarna, och det är fan tidigt!

Sitter med en god kopp kaffe här nu som Ola har gjort till mej =) Sitter och försöker hitta lite olika människor på eniro, dessvärre utan stor framgång.. Men skam den som ger sej! I will find them hehe.

Sökte ett jobb igår som jag såå gärna vill ha! Hoppas hoppas hoppas.. =) Hon återkommer till mej nästa vecka.

Smått irriterad..

Tanken var att jag och Ola skulle köra upp till Gbg imorrn och hämta mina möbler, kläder osv som jag har i min förra lägenhet på förrådet.. Men icke! Han som jag hyrde av krånglade till det lite, han är i skolan och kunde inte ge mej nycklarna bara.. Suck! Men som jag själv brukar säga om yttre faktorer, (saker man inte kan påverka själv).. Det är bara att släppa det!

Nu har vi precis ätit tacos, gott var det. Snart blir det nog nån film, får se!

Kaffe kaffe kaffe..

blir det alltid en massa när jag är hemma hos Johanna och Patrik! =)

Jaa, hemma från stan då och givetvis fick jag inte allt gjort där! Var på amv med det är också allt jag lyckades genomföra.. Hmm, det är så olikt mej att inte få allt jag planerat gjort! Hjälpte Johanna skaffa en ny fin iphone 4 idag på Telenor med.. Grattis din lila gottegris! =) Jag skaffar nog inte en 3GS iaf, det blir nog en iphone 4 för mej med. Men inte än.. Gotta get a job and som stash först!

Nu ska Johanna köra till spinningen i Markaryd, och jag får skjuts upp till Ola.


Jag och min fina Johanna.. Är dock inte blond längre, men hittade inget annat foto i all hast!

Shoppingtripp

Har precis duschat och gjort mej iordning. Väntar bara nu på att Patrik ska höra av sej så vi kan åka in till stan där vi ska möta upp Johanna =) Vi ska gå och kika lite, och jag har ett par ärenden jag måste fixa med. Ska bla in till Telenor för att kolla med min försäkring och min eventuellt framtida iphone! =) Måste till polisen och amv också.

Måste köpa nya silikondroppar med, de är inne på sista refrängen nu.. Jag kör på TIGI's produkter, älskar dem!

De har bytt flaska, men här är min lifesaver!

Nu ringde Patrik, så nu blir det in till stan.. TJING!

Home alone..

Jag lyssnar, tittar.. Men varken hör eller ser någon, och Guud vad skönt! Lite egen tid gottar jag mej med ikväll. Har precis ätit Pyttipanna med ägg, och kollar på Two and a half men. Älskar den serien, så jävla rolig haha!

Senare ikväll blir det det senaste avsnittet av One tree hill, min absoluta favorit-serie! Love love love it.. =) Popcorn och coca cola blir det till det! Har väntat på att ett nytt avsnitt ska släppas i en månad nu ungefär så jag är överlycklig!


<3

Nu en cigarett och ringa Ola =)

Tjing!


I'm back!

Nu så.. Nu har jag äntligen startat upp en NY blogg! Jag hade en innan som endel av er kanske redan vet, men ville inte ha den längre. Ville börja om på Ny kula, and mission accomplished!

Idag händer det inte mycket, som i stort sett alla dagar nuför tiden.. Börjar bli, eller ÄR rättare sagt mäktat rastlös av att inte göra nånting. Men det vänder väll förhoppniingsvis snart. Nu lyssnar jag iaf på lite musik och fixar med min nya blogg =)

Bjuder på en ny låt jag hittat och gillar.


RSS 2.0