Usch!

Helt otroligt hur endel kan beté sej, skrämmande!

New

Hmm jag sitter här med en god kopp kaffe i min hand och funderar lite.. Jag är sugen på nåt nytt! Vad vet jag inte, men börjar få sug för något nytt, vad det än må vara. Lägenhet, nya kläder, nya vänner.. Ja jag vet inte, nåt nytt bara =) Och kul nog, efter jag skrivit detta så får jag en förfrågan på facebook chatten om jag vill ha jobb i Hossegor i Frankrike över sommarn haha! Sjukt ju.. Men hmm, vill nog bli här över sommarn. Är tillbaks på Telenor igen, och det är sjukt roligt! Och vill spendera sommarn här hemma med mina vänner. Så det får jag nog tyvrr hoppa, men kul att bli tillfrågad iaf =)

Äventyr

Jobbade igår till 16.00 då det var långlördag. Det gick inget vidare bra alls igår på jobbet, för någon av oss.. Men men, bättre nästa gång! Tog bussen hem, sen var det bara att hoppa in i duschen och göra sej iordning för utgång på kvällen med Helene och Lisa! Åkte hem till henne vid 19, och välkomnades med en Fish! Mumma det.
Det var en rätt rolig kväll, jag hamnade bakom baren istället för framför den haha.. Gjorde några av mina egna drinkar som visade sej vara en storslagen hit! Så det var kul =) Var hemma vid 02-snåret.

Idag har det inte gjorts något annat än bara tagit det lugnt! Har inte varit ett dugg bakis, men trött och mysig. Madde kom på besök ikväll och drack lite kaffe och tjötade lite. Alltid lika tevligt.. Så blir kanske nån film ikväll eller nåt, sen sängen. Imorrn ska jag in till stan och lämna mina tider till min chef, sen ska jag nog ta och sola lite tror jag bestämt. En ny foundation måste inhandlas också! Brukar använda Chanel´s foundation, men det har jag inte riktigt råd med denna månaden, så ska nog prova den nya från Maxfactor tror jag. Se om det är något att ha..


 
 

Här är ett par bilder från igår, det var i princip alla bilderna jag tog, tänkte inte på att ta fler. Måste bli bättre på det där. Jag brukar ju alltid ha kameran i högsta hugg.


Kom igen!

Jobbade igår, och det var en hyffsad dag, eller en bra dag med hyffsade resultat. Fick dock stå och frysa en halvtimme på motgonen då bussjäveln bara uteblev! =/ Men men, jag kom ju fram till slut hehe..
Jobb idag med, idag har det dock inte gått alls lika bra! =( Inget bra resultat so far.. Hoppas man drar till ordentligt nu sista 1½ timmen! =)
Ikväll blir det utgång, eller ja.. I lilla Vittsjö på puben där hehe :P Men det blir nog skoj, en massa "gamla" som samlas igen.. =) Så det är jag faktiskt rätt tagg på. Ska gå till systemet strax..


Läsa på!

Chefen ringde igår eftermiddag och undra om jag kunde jobba idag, och självklart kunde jag det. Så här står jag nu.. Skönt faktiskt. Nya kampanjer som måste pluggas på bara. Så jobbar jag imorrn och på lördag med.

Fixat!

Har fixat med en massa saker idag, saker som jag skjutit undan länge, så det var skönt! Har ett klipp jag måste visa, detta fick mej att skratta högt och glatt.. Behövde få skratta på det viset igen då det mest bara varit väldigt jobbigt de senaste dagarna med rätt mycket tårar!



Men detta fick mej att le igen, att skratta.. Vad skönt! =)

Tack!

Tack för detta dygnet Johanna och Patrik! Ni är GULD värda.. Dax att åka hem till mamma nu igen. Vet ej vad kvällen har att erbjuda än, inte mycket antagligen. Big Brother kanske, får se. Uhh ångest!


Dröm

Hade en sån underbar dröm inatt.. =) Får mej att le. Känns bättre efter den drömmen faktiskt, den fick mej verkligen på andra tankar! Vaknade utvilad med frukost redan serverad.. Scones, juice, ägg, te. Vilka vänner jag har! =) Det tackar jag innerligt för..

Försöker

Är fortfarande hos Johanna och Patrik. Vi gjorde pizza till kvällsmat tillsammans, blev gott. Usch, ångesten väller över mej för jämnan men försöker tänka på annat.. Men allt påminner om O känns det som. Vi kollade på solsidan nyss och nu är time out på TV-rutan. Ska eventuellt kolla på premiären av Big Brother ikväll, och blir nog att spela nåt spel eller nåt.. En cigg snart kanske. Ingen vidare lust med något...


Kan man kalla det nostalgi?!

Är hemma hos Johanna nu.. Hon, jag och Helene har druckit kaffe och pratat en massa. Helene körde hem, och Johanna la sej på soffan en stund och jag sitter vid datorn. Har kollat på bilder som Johanna och Patrik tagit.. Finns endel jättefina bilder som får mej att sakna jättemycket.. Bl.a från Andys lekland, i simhallen, fika på stan och middag hemma hos Johanna och Patrik. Saknar och vill ha tillbaka! <3 Men men, det är som det är.. Only time will tell..!

Fattar inte hur det kunde bli såhär..

Har ingen lust med något, men ska faktiskt begé mej hem till Madde ikväll för att kolla på Melodifestivalen.. Kan inte bara sitta här och glo. Tänker alldeles för mycket då. Och tanken nu, är att jag ska sluta tänka, grubbla och analysera.. Det hjälper inte ett jävla skit! Mår bara dåligt, eller blir jag förbannad..

En sak är säker dock.. Jag fattar verkligen INGENTING av allt detta! Det undgår fan mitt förstånd! Fattar verkligen inte, ingenting alls.. Hur det kan gå från allt det där till detta! Hur fan hände detta egentligen?!

Saknad

Lyssnade mycket på bl.a denna låten under Juletiden och framåt.. Sweet memories! <3



Saknar..

<3

Respekt <3

Respekt..



Jag respekterar Dej.. <3

Klockrent!

Hahaha kolla denna videon! Jag bara älskar den =)


Alla Hjärtans Dag

Varit dålig på att blogga i helgen..

Lördagskvällen hos Johanna och Patrik var jättemysig! Vi hade en massa chips, godis och läsk samt lite drinkar.. Det blev Melodifestivalen sen en film. Jag låg i Johannas knä och blev pillad i håret, och somnade givetvis haha! :P Det är ju bara det bästa som finns, att bli pillad i håret! Tack till er mina fina vänner! <3
Söndagen blev lugn, jag var ledig och sov lääänge! Det var skönt, men konstigt ändå att inte behöva gå upp tidigt.. Satt i myskläder fram tills 15, sen hoppa jag in i duschen och gjorde mej i ordning. Åt middag med mamma, sen blev det Mys hemma hos min fina Emily! Vi drack läsk, spelade Fia med Knuff och tjötade en massa.. Vad jag tycker om henne, fina Emily.. =)
Och idag är det måndag, men inte vilken måndag som helst.. Det är ju Alla Hjärtans dag idag! Detta firar jag genom att jobba haha.. Nä, men det är skönt att åka in till jobbet, love it! Och jag kommer tillbringa sen eftermiddag och kväll med Ola hemma hos honom. Han ska laga middag till oss, det är allt jag får veta.. :P Hör köpt ett par småsaker till honom, inget märkvärdigt bara något symboliskt.
Måste erkänna att jag saknar Madde på Alla Hjärtans Dag haha.. Det gör jag varje år! Enda sen vi firade ihopa ett par år som då stolta singlar haha :P Vi gav varandra en varsin present, frossade i chips, godis och coca cola! Så jag skänker söta Madde en extra tanke på denna Hjärtans-dagen.. <3
Men nu ska jag jobba vidare!



Så söta nallisar! Miranda nallar är än en gång de finaste nallarna som finns..

Puss and Love till er alla på Hjärtans Dagen!

Underbara lördag

Började jobba 09.30 imorse. Tycker om att jobba lördagar, känns lite mysigt faktiskt =) Och idag skiner solen, man blir så mycket gladare! Så idag hoppas jag på glada kunder som är ute för att shoppa ;P

Johanna och Patrik kommer in hit till stan en stund innan jag slutar jobba, ska hjälpa dem skaffa hemtelefon i mobilen, en tjänst som jag själv personligen tycker funkar skitbra! Sen blir det videomix (jag vägrar säga hemmakväll, hatar det ordet..) för att köpa lite gott lördagsgodis, kanske blir att hyra en film eller nåt med. Vi ska ju ha filmkväll ikväll, Jag, Johanna och Patrik och Ted och Lias med såklart =) Ska bli så mysigt, ser fram emot det jättemycket! Filmkvällar hade vi alltid "förr"..



Men nu en kaffe, sen jobba som fan! ;)


Fredagskväll..

Jaa fredag var det ju igen, som jag brukar säga, det är alltid fredag! Kom hem från jobbet vid 18.30. Maten stod redo på bordet.. Mamma hade gjort stek, potatis och brunsås =) Mycket gott var det! Kvällen bjuder på pillipill med min iphone-bebis, Let's Dance, sen senare ska jag köra hem till Ola och mysa lite med honom också. Inte träffats på ett par dagar nu.. I säng tidigt ikväll då jag jobbar 9.30 imorrn. Men så ser iaf mina Fredagskväll ut.. Ska köra inom ICA och köpa lite popcorn, godis och coca cola givetvis.. =)

  

Ha en trevlig kväll alla!


Lunch

Nu blir det lunch! Kina mat, som jag har med mej i matlåda =)



Mumma! =)

Så roligt!

Åhh lyssna på detta klippet, såå jävla bra!!! =)




En av de roligaste saker jag nånsin har hört haha! =)

Mys och Gos..

... var det igår hemma hos Johanna och Patrik med våra nya fina iphone-bebisar =) Hela dagen igår var depp depp depp, usch så tråkigt det var! Hatar att må så, kan inte påverka det hur gärna jag än vill och hur mycket jag än vill.. Men idag är en ny dag, och idag mår jag mycket bättre! =)

Har städat här i butiken nu på morgonen, ska sätta på kaffe och vänta på att det kommer lite kunder sen jävlar!


Up and down..

På jobbet nu, kom lite senare idag då jag hade tid för undersökning idag. Skönt att få det gjort men väldigt jobbigt samtidigt! Det väckte endel inte så roliga minnen.. Försöker bli glad igen, men det är fan svårt! Känner mej bara depp och hade helst av allt bara velat stänga in mej och få sitta för mej själv och bara få.. blä! Men det går ju inte då jag, tills jag hittar lgh, bor hos mina föräldrar. Men efter att ha tatt ett par kunder så känns det bättre ändå. Får annat att tänka på, så det är ändå rätt skönt. Men kan inte riktigt till 100 % koncentrera mej.. hmm...

Jaja, för att prata om något roligare kan jag ju berätta igen att jag älskar min nya fina iphone! =) Har en massa roliga appar på den nu, och fler ska in! Letar efter en tamagutchi liknande app, men hittar inte ett skit! Någon som vet vart jag hittar en sån? Eller typ som en katt eller dylikt som man ska mata och ta hand om annars dör den..?! Någon som vet något? Snälla snälla berätta för mej isf! =)



Bling bling skal. Är de inte för söta? =)


Iphone maniac

Säger bara; I'm hooked! NU förstår jag verkligen dealen med iphone, jävlar vad kul jag haft med den ikväll! =) Suttit hela kvällen och pillat på den.. Jag ÄLSKAR den verkligen haha! <3 Har redan laddat hem rätt mycket på den. Ska snart gå och lägga mej och lyssna på lite Rix FM eller kanske lite Lugna Favoriter =)

ÄNTLIGEN!

Waaaaah!!! Jag har precis gjort något riiiktigt kul.. Jag är numera officiellt en stålt ägare till en helt brillans ny och fin IPHONE 4!!! =)



Snacka om att jag är SÅHÄR glad! =)

Gammalt har återvänt

Började jobba 08.30 imorse, hade morgonmöte på Bjärnors där vi åt en hyffsat god frukostbuffé =) Fick göra ett test, gick igenom lite siffror och jag fick ÄNTLIGEN min gamla säljkod tillbaka som jag hade när jag jobbade på Kungsport i Göteborg! =) Gööött.. Slutar jobba redan kl 15.00 idag, har då endel att uträtta så det passar sej bra. Ska hem och äta middag med mamma med, stekt sill och potatismos! Mumma =)
Och ikväll ska jag se om det finns ett nytt avsnitt av One tree hill som jag älskar så mycket! Isf ska jag bara sitta hemma själv och kolla på det och njuta.. =)


Tröttmössa

Tina är trött ikväll! Helt slö är jag i hela kroppen, och jäspar som en tok! Så nu blir det sova, börjar jobba 08.30 imorrn då vi har morgonmöte så måste gå upp vid 07.00 =S
Så jag önskar er alla en God Natts Sömn..

Sov Gott..

Älskar Miranda nallar! =)


Utlandsresa

Har kollat på resa här nu.. En liten semester på en vecka, vad gott det hade varit! =) Inget bestämt än, men är sugen som fan! Var inne och kollade lite olika, hittade bl.a detta.. Mmm vad gött det ser ut! Ja men en vecka ska jag definitivt försöka komma iväg på i sommar.. Var längesen jag var utomlands nu, eller på semester utomlands rättare sagt hehe :P



Ser det inte underbart ut?! =)

Pinsamt..

Oj vad pinsamt.. =S


Kaos!

Gick upp idag 08.15 och gjorde mej iordning, drack en kopp kaffe och tog det bara lite lugnt. Satte mej i bilen och körde in mot jobbet strax efter 09.00. Eftersom det hade stormat så för jävligt inatt så har det antagligen slått ut någon mast, för jag hade NOLL mottagning på telefonen, "Ingen nätverksåtkomst" stod det bara i displayen.. När jag kommer lite förbli Vankiva kom täckningen tillbaka och tusen sms och meddelanden om missade samtal rullar in. Det visar sej då att Mike (kollega) får ta buss från Helsingborg då alla tåg är inställda vilket då innebär att han inte kommer komma fram i tid, och Rosita är ledig och hos tandläkaren så hon kan inte komma och ge mej nycklar.. Så hur kommer jag in i butiken?! Hehe jaa, jag får helt enkelt vänta tills Mike kommer med bussen.. Eftersom nätet låg nere på min telefon kunde de inte få tag på mej för att säga att jag måste hämta nycklarna hos Rosita.. Typiskt! Så jag kom hit utan nycklar och fick vänta så snällt på att Mike skulle komma hit, vilket han gjorde vid 10.40 något. Men Rosita kom med nycklar till mej 5 min innan han kom. Men uhh vilken stress ändå.

Men allt löste sej ändå någerlunda.. Har redan sålt endel, så det är skönt! Hoppas på mer dock ;)


Trött, hungrig och irriterad!

Precis duschat vilket var väldigt skönt som vanligt.. Men det är nog också det enda som varit skönt med denna dagen! Nja, jag hade kul på jobbet med Rosita även om jag inte fick sålt värst mycket.. Annars har det mest bara varit irritationer, gräl och litegrann svek.. Det suger så mycket energiiiii från mej aaahh!!! Ska köra och se om det går att lösa ett av problemen nu.. Blir det inte försent så ska jag köra upp till pappa en sväng med, men det hinner jag nog inte, får bli imorrn istället tror jag.

Tjing!

...

Fan vad trött jag blir ibland!!!

Tjejfest

Har precis blivit på en födelsedagsfest/tjejfest av min kollega Rosita som snart fyller 27 år. Vad kul! =) Det ser jag fram emot..



Längesen jag festade tilld et, så det ska bli himla kul!

Måndag igen..

Då var det måndag igen, and time to work.. Står här i butiken som öppnade för en halvtimme sen. Ska äta ett par mackor, dricka en kopp kaffe, ta en cigg.. sen är jag fit for fight! =)
Å förresten, såg en sån bra film igårkväll, The count of Monte Cristo heter den. Jag kan starkt rekomendera denna filmen! En kärlekshistoria med mycket spänning.. Något jag verkligen gillade med filmen är att den visar att man verkligen aldrig ska ge upp! =)

Helgen!

I fredags jobbade jag till 18, sen åkte jag hem till mamma som bjöd mej och Ola på jättegod middag. Kycklingvingar, potatisgratäng och sallad.. Supergott var det! =) Sen kolla vi på Let's Dance och bara tog det lugnt. Vi körde hem till Ola vid 23-tiden, och vi gick och la oss rättså direkt efter vi kommit hem till honom.
I lördags jobbade jag 09.30-15.15. Det var en skön dag att jobba på, lagom lång och jag fick såkt endel.. Hem efter det och hämtade presenten till lilla söta Doris som fyllt 2 år, och som hade kalas i bygdegården. Åt gott och fikade där en stund. Ted ville åka med mej hem så han stannade kvar med mej efter att Johanna kört. Jag och Tediman åkte hem till mamma där vi möttes upp av Ola. Jag duschade och gjorde mej iordning medans Ola blev klippt. Kvart i sex begav vi oss till Porrarp, vi hade blivit ditbjudna på middag av makarna Kullberg! När vi kom dit var maten nästan färdig. De andra 3 tog sej ett varsitt glas vin, medans jag drack coca cola.. Jag dricker ju inte vin! Jag och Johanna stod på balkongen med en cigg och tjejsnackade som vanligt, och pojkarna var i köket och tjötade. Efter en stund satte vi oss vid bords. Mästerkocken Patrik, som alltid lagar god mat, lagade än en gång något riktigt smarrigt! Jättegod sesamkyckling med ris och vietnamesisk sallad =) Såå gott var det! Mätta och belåtna blev vi allihopa.. Efter det fick vi en varsin god drink med frostat glas. Vi satt och pratade en massa alla 4, och hade allmänt trevligt. Kortspel blev det också kotte.. Jag och Johanna mot grabbarna! Jag och Johanna vann ju givetvis.. ;) Bytte lag sen så vi spelade med våra respektive.. Tänker faktiskt inte ens kommentera det hrm.. ;P Den enda jag tänker säga är att, jag kommer hålla mej till Johanna hädanefter!!! Hehe ;) Efter det blev det mer vin och en massa prat om allt och ingenting. Rätt mycket prat om psykologi vilket var väldigt intressant. Jag har ju alltid varit intresserad av sånt, och nu när både Johanna och Ola pluggar det är det kul att diskutera och vädra åsikter med varandra! Klockan 04.00 fick vi ta och bege oss hehe, hade kunnat sitta där ända in tills på morgonen om det så hade varit..
Idag söndag har det sovits en massa! Jag har varit nere på ICA en sväng ikväll, det är väl allt jag har gjort hehe :P Undrar hur Johanna och Patrik mår idag, ska nog ta och ringa dem om en stund och bara kolla läget och givetvis tacka än en gång för god mat! =) Blir tidigt i säng ikväll då jag ska upp tidigt imorrn, börjar jobba 08.00.. =S Älskar att börja så tidigt..

Så sov gott alla..

Caffe Latte

Nyss öppnat butiken, eller nja en och en halv timme sen. Ska strax gå och köpa mej en god latte! =) Ska nog prova en ny, kanske en med after eight smak.. Mmm!



Mmm gott!


Sälj

2:a dagen på jobbet idag. Börjar kännas bra nu, har sålt endel idag redan =) Jag är såå sugen på att fixa en iphone 4 till mej själv.. Men jag försöker lugna mej lite, och vad jag får anstränga mej för att inte "råka" regga ett nytt abonnemang på mej själv haha! I sinom tid.. Ikväll måste jag hem och lämna bilen till mamma. Får bli bussen imorrnbitti.. =S 08.45 går den. Skönt med Fredag imorrn. Det är som jag säger, det är alltid fredag.. alltid! Det är den dagen jag tycker upprepar sej mest tycker jag!

Nu ska jag börja stänga butiken, och köra hem! =)

Tokgillar

Bjuder på denna underbart fina låten.. Såå fin!

Mysig att ligga i sängen och bara njuta av! Så avslappnande.. =)

Såå trött..

Så, då var första dagen avklarad på "nya" jobbet! Gud vad mycket nytt det var där.. Men jag ska ligga i ordentligt! =) Skönt att vara Telenorare igen ;) Det är ju lite min grej lixom hehe!

När jag satt i bilen påväg hem, höll jag fan nästan på att somna.. Kanske inte konstigt? Gick upp 06.45, och har dessutom pumpat hjärnan med en massa ny information hela dagen! Åkte hur som hem till Familjen Kullberg även ikväll, där Johanna pysslade om mej med mat och saft =) Satt och pratade om allt möjligt som vi alltid gör, jag och min fina Bästa Vän Johanna! <3

Men kände mej rastlös som fan efter ett tag, kände precis som att jag drogs på nåt annat håll.. Kom på att jag saknade min Ola.. =) Så jag klädde på mej, tackade för mej, fick ett par pussar av Johanna som i vanlig ordning,l sen begav jag mej hem till min sötis. Och här är jag nu.. Blir dock även ikväll tidigt i säng! Ska dock inte upp lika tidigt imorrn, men är som sagt sååå trött! Men upp 08.15 imorrn..

Så, Gonatt alla och sov gott!

På jobbet!

Första dagen på nya jobbet.. =) Guud vad mycket det är som förändrats sen jag jobbade! Så många fler abonnemang och nya kostnader att hålla koll på.. Men jag ska plugga så gott jag bara kan, så jag kommer igång med säljet så snabbt som möjligt! =)

Foton!

 
 

Bjuder på lite bilder på mej och min fina Johanna.. Detta var på Julafton! Åh vad jag saknar mitt blonda hår!


Shopping!

God kväll! Idag har det minst sagt varit en fullspäckad dag.. Det blev en spontant-tripp till ULLARED!!! =) Jag, mamma och hennes granne åkte upp vid 10.30 imorse. Innan dess vaknade jag av att Ola gosade mej, så mysigt.. ville knappt åka därifrån! Väl i Ullared var jag inställd på att inte kunna handla så mycket då ekonomin tryter, men jag hittade ändå rätt mycket fint och behövligt.. Lägger ut bilder sen. Var hemma vid 17 igen, packade ihop lite grejor som jag ska ha med mej hem till Ola ikväll, kläder och sånt inför första dagen på nya jobbet imorrn! ;) Körde inom Madde på fritidsgården och fikade med henne, såå kul att sitta ner med henne och prata om allt och inget igen! Har saknat det, har saknat henne.. Sen vidare mot Vittsjö, ett pitstop hos familjen Kullberg! Jag och Ted har pysslat med presenten han fick av mej (sen julklapp hehe.. jag vet, jag är hopplös). Alldeles strax ska jag köra hem till sötnosen min och mysa. Det blir dock tidigt i säng ikväll då jag ska upp 6.45 imorrnbitti =S Börjar jobba kl 08.00, då vi ska ha morgonmöte.

Som sagt, bilder på dagens fynd kommer sen.. =)

RSS 2.0