I wanna dance with somebody

I wanna feel the heat with somebody.. Grym låt av Whitney Houston som spelades flitigt igår på festen! Jag hade grymt roligt igår! Tror nog bestämt detta kan vara bästa festen på hela sommaren, helt klart top 3 iaf.

Emily kom hem till mej innan så vi gjorde oss iordning tillsammans. Vi skrattade gott åt varandra, och efter en stund kom vår chaffis Madde som även hon skrattade gott åt oss! =) Blev färdiga på mindre än en timme sen begav vi oss till Vittsjö.


De flesta var redan där när vi kom, utklädda allihopa. Nägra lite tråkiga, körde safe men några stycken hade dragit på som fan och var riktigt bra utklädda. Vi fick en god fördrink och minglade lite sen rätt som det var satte värdarna ögonbindel på oss allihopa och ledde ut oss en och en, och ställde oss på ett långt led. Vi fick sen följa instruktioner om vart vi skulle gå, och fram kom vi till slut till bussen som skulle ta oss till hemlig destination.

Vi gick på bussen, fortfarande blindfolded, och blev körda till festlokalen vilket var Hårsjö skola. Lite mer mingel sen satte vi oss till bords där kräftor redan var uppdukat på våra tallrikar.. Mumma! Jag älskar kräftor. Servitriserna som var inhyrda för kvällen gick runt och serverade snaps var 15:e minut och snapsvisor sjöngs flitigt. Varmrätten var en kycklinggryta med svamp och ris, mycket gott. Efter det bjöds det på tipsrunda i skogen där hälften av frågorna handlade om födelsedagsbarnet och hälften om gästerna, tex "Vem har bäst hålkänsla?", och det tog vi reda på i en tävlingsomgång senare under kvällen där 3 tjejer fick på sej en strap-on och fick med ögonbindel försöka få in den i röven på ett uppblåsbart får haha! När man hade dragit igenom hela tipsrundan fanns det ett tequila-stop.



Tillbaks till festlokalen där tårta och kaffe nu serverades. Efter det var det fullt ös medvetslös! En massa lekar, dans, shots och skratt. Bussen kom och hämtade oss vid 02.00 och tog oss hem, sen var det sängen direkt när jag kom hem.




Kommentarer
Postat av: Johanna

Så fin. Så fin!

2011-08-28 @ 20:39:25
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Tina

Det är du med min fina! <3

2011-08-28 @ 22:33:41
URL: http://livinglovinlaughing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0